Åre, tur och retur

Har just kommit hem efter en tripp till Åre! Skulle egentligen ha jobbat idag men "slapp". tur att Lisa kunde, och ville, jobba! :) Imorgon blir det jobb och sen jobb, jobb, jobb fram tills på torsdag då jag är ledig och sen är jag ledig i fyra dagar! :) Wie. Förhoppningsvis får jag med mig en Linnea upp till Åre då... För jag vet inte om jag orkar sitta och köra hela vägen fram och tillbaka själv igen, det var faktiskt ganska drygt! Tur att vänner piggar upp med samtal och sms! :)

På fredag blir det utgång med Freddie. Vi är nästan tvungna att gå ut faktiskt nu när vi står på VIP-listan, mihi! Hmm, stod jag på VIP-listan igår också? Ja, just det! :) Kanske inget man ska vänja sig vid dock! :P

Nu ska jag sova, jobb imorgon som sagt! Men det ska bli ganska skönt. Har nästan saknat det lite, fast bara lite...

Lucky number Slevin

Mycket bra film, mycket! Helt otroligt konstig och man fattar ingenting fören på slutet då allt binds ihop helt mästerlkigt! Skönt att få se en riktigt bra film nån gång såhär ibland! Kansas City Shuffle. Tihi. Inte fel med Josh Hartnett heller måste jag ju faktiskt erkänna. Och Bruce-an, en liten favorit... Nice, very nice.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba, så otroligt roligt? Näe. jag vill veta hur det blir men icke. Ja, imorogn måste jag få veta för nya schemat börjar på måndag! Såå. Men jaja, livet är kort. Man ska inte grubbla i onödan. Imorgon kanske man inte har något jobb?

Blir inget mer skrivet idag föutom; Good luck with da Bratt Freddie. Åh, I wish I was you... Almost anyway. :)

P.S. Jag har ONT i min armbåge för den bestämde sig för att leka med avrivaren till plasten idag. Aj, jag blöde och ja, det är synd om mig.

Soon, soon, very soon!

Freddie är på väg hit! Mihi! Can't wait! Vi ska ner på stan, spana, äta, och shoppa tills jag knappt har några pengar kvar! Haha, eller så inte. Måste ju kanske planera lite inför den kommande månaden och alla dess faror och finesser! Men pengar har jag iallafall! För första gången på väääldligt länge har jag nästan lika mycket som syster-yster. (Hon är student btw) Man får tacka farmor och jag lovar, jag ska spara! Men inte idag! Började igår med ett nödköp av ett par skor. Älska skor. Jag vet inte hur man annars kan säga det? Fick ett par underbara dojjor för endast 400. Tidigare hade de kostat 550 pix men eftersom man jobbar där man jobbar och har lite kontakter på diverse ställen så fick man ju lägga undan och lyckades smyga ner på den obefintliga lunchen och köpa dem! Nu ska jag bara välja kläder (för jag vet faktiskt redan vilka skor jag ska ha!) och sen ska jag bara sitta och vänta på att min riddare i skinande rustning ska komma och hämta mig! (Läs Freddie i Våfflan!) Tihi! :)

Love.

Mer snö och mer sol!

Promenerade ner till jobbet idag igen och om allt går enligt planerna blir det samma sak imorgon! :) Fast imorgon måste jag gå lite tidigare för att hinna lägga undan ett par skor på dna som jag tänker shoppa på fredag då lönen har kommit. Mihihi! Åh, skor på lönedagen, kan det bli mycket bättre? Ja, två par skor på lönedagen! Jag får ligga i... :D Can't wait!

Åh, kan knappt komma ihåg när jag var ut senast! (Förra söndagen, jag vet) Men sen jag v ar ut i Sundsvall? Ja, det blev svårare.Åh, Coppers! Kanske måste ut på fredag ändå, en liiiten sväng! Tihi! Kan ju knappast skada! Börjar  på lördag så det är ju ganska lugnt... Vi får se om Freddie eller annan respektive vill följa med! :)

Hade en ovanligt bra dag på jobbet idag. Den vanligtvis olidligt långa eftermiddagen gick inte så olidligt långsamt faktiskt! Helt underbart. En liten del kan ha berott på att jag städade i disken, och snabbt gick det ju inte... Ska nog paxa det imorgon också! Fixade och trixade ju även lite i köket. Lite mer än vanligt alltså! Kan bero på det också? Det mest otroliga var nog att vi inte fikade? Jag tänkte knappt på fika! Allt som for igenom mina tankar var "nej, jag är INTE sugen på en semla, jag är inte sugen..."  o.s.v.   Kanoners skulle man kunna säga! Och inte åt jag någon semla heller. :) Okej, jag åt två havrekakor när jag kom hem men ändå! Applåder till mig. Klapp-klapp.

Vill bara för att ge Freddie ännu mera dåligt samvete för att Freddie åkte iväg såhär länge genom att säga att det är anledningen till att jag varit så duktig på att uppdatera! Jag har ju ingen annan! Buhu! Men imorgon, då kommer Freddie hem igen. Äntligen! :)

Snö och solsken!

Vaknade imorse med toppenhumör! Eller inte riktigt... Drog mig ur sängen vid fem i sju, klädde knappt på mig och sen åkte jag iväg till tandregleringen. Så skoj! Eller inte riktigt det heller! Fick jävla (jo, nu får jag svära) gummisnoddar som naiva jag trodde att jag skulle slippa och nu ska jag ha dem till den 8:e mars (nu kommer det roliga delen) då jag får ta ut skrotet ur munnen! :-& Wie! Men tills dess kommer jag ha förbannat ont i munnen varje dag och jag kan inte le. Sluta skratta Linnea! Tyck synd om mig... Börjar faktiskt redan känna av skavsåren... Mmm-m-mmm!

Jaja, men det finns ju glädjeämnen i livet också! Längtar fortfarande till fredag är ju ett av dem! Bara två dagars jobb innan den är här! Sen kan man ju alltid glädjas åt att solen skiner, det är -7 och snön ligger vit på backen! :) Underbart! Ska snart ner på stan och springa ärenden åt Mona, min halv-låtsas-plast-mamma om hon får som hon vill! :) Jag och syrran är hennes små älsklingar, hon ville alltid ha döttrar emn hon fick oss! Vilken miss! ;P Sen så ska jag förhoppningsvis fika med Lundmark (om hon hör av sig d.v.s. :) innan det bli Afro-power-dance på Ego och sen även lite Pump! Duktigt värre!

Ikväll ska jag städa på mitt rum, jo, jag lovar. Och sen så ska jag bara slappa och längta till fredag. Kanske messa lite med Freddie om man har tur. Inte för att vi redan pratat på telefon i en  halvtimme idag och skickat minst 20 sms VAR! Kan aldrig så för mycket Freddie... :)

Nu skiner solen för mycket för att jag ska kunna sitta kvar här inne! To-de-lo!

Bättre koll nästa gång?

Tokig blir jag! Trodde att jag skulle kliva upp idag, gå och träna och sen springa iväg till jobbet men icke! Jag tänker fel med tiden innan jag går och lägger mig och ställer klockan för sent så att jag inte hinner träna. Okej, inte hela världen men ändå! Så istället ligger jag kvar ett tag innan jag kliver upp och duschar. Ska precis slänga i mig lite frukost när jag tänker; ska kanske kolla schemat och visst är det väl så att Hanna inte ska börja klockan elva utan klockan ett! Så jag skulle ju egentligen hinna träna men det känns ju så dumt när jag nyss duschat såå nu sitter jag här och är bitter! Hmpf! Men inte kan man väl vara allt för bitter hur länge som helst när det ligger snö på backen, det är -12 ute och solen skiner! Klart vi skippar bussen och går ner på stan! Så underbart bra idéer jag akn ha ibland!

Visst hatar man när man blir väckt av en telefonsignal. Jag gör det iallafall! Speciellt om det är hemtelefonen! Mobilen är dock inte lika illa med, är ju mest mina kompisar som ringer eller så är det nån från jobbet. För jag har ställt in på att inte alla signaler hörs! Mihi! Så visst, jag tycker inte om det men ibland så längtar man nästan efter att nån speciell ska ringa och väcka en sisådär vid tre på natten och man saknar det när man vaknar på morgonen och inser att ingen har ringt...

Annars just nu så har jag en otroligt lugn vecka att se fram emot! Jobbar mån-ons-tors. Sen jobbar jag lör-sön också men det tillhör ju inte riktigt veckan, eller? Längtar som sjutton tills på fredag iallafall; Freddie är hemma och tänker gå coh shoppa med mig och jag kommer få lön då! :) Livet kan bara bli lite bättre...

Nu är det dax för frukost och lite tv-tittande innan min lång promenad! :)

Allting, ja allt, är nästan perfekt...

Hemma igen efter en mycket härlig helg. Lite senare än beräknat men, what to do? Mycket har jag hunnit med och otroligt roligt har det varit även om det har varit svårt att vara utan min Freddie... Först Östersund med kusinerna och en snabbvisit hos Anna med julklappsbyte, tack vännen. Sen Åre med sambo-Elin och Kocken m.fl. Middagar, mys och utgång, underbart! Dyrt, som vanligt men ändå billigare än jag trodde? :) Nu ska jag sova, bäst det för jag börjar jobba tidigt imorgon, 3! Mihihi. Jobbar till 18.30, verkligen nödvändigt? Jaja, jag ska inte klaga! Sen är jag ledig onsdag och sen tidigt start på torsdag 7! Jobbar fre-lör, ledig söndag! Slappt och underbart skönt och härligt! Näe, nu väntar min 1,20-säng och jag måste säga att det är ju inte helt fel... Skulle ju inte vara helt fel att dela den med någon heller...
Where are you my Freddie? :)


This life, this love
All the sweetness I feel
So mysterious yet
So incredibly real
It's an uncharted sea
It's an unopened door
But you gotta reach out
And you gotta explore
Even though you're not sure
Till the moment arrives
There he is and you know you're in love

En dags ledighet innan helgen... :)

Sov, länge. Och det var otroligt skönt att kunna stänga av alarmet och ändå inte vara rädd för att komma försent till nåt. Var till och med pigg när jag klev upp! Länge sedan det hände kan jag lova! Tänkte ju gå och träna nu på morgonen faktiskt men sen så hörde Freddie av sig och då blev det en lunch istället! Ska ju ändå träna med Henke nu ikväll och att träna 2 ggr per dag kanske känns lite överambitiöst? Egentligen inte, men men! Blev inte så idag. Ska börja nytt liv nu efter helgen. Mitt nyårs-löfte, men man måste ju få lite tid att vänja av sig med alla dåliga vanor? :)

När Freddie åkt gick jag lite själv på stan. Lyckades shoppa en t-shirt, ett halsband och två koftor... Som jag absolut inte behöver eller ens har råd med! Fast jag var ju faktiskt på Handelsbanken och avslutade ett konto somk faktiskt innehöll pengar som jag nu har på mitt vanliga konto. "Ja, mamma, jag sätter in dem på spar-kontot!" Eller så inte. Men men. Kommer gå pengar i helgen. Inte billigt att ta sig runt halva mellan-Norrland med tåg? Och sen så måste jag ju skämma bort kusinerna lite. Bio, godis och annat mysigt! Och utgång i Åre? Ja, blev ju inte direkt gratis förra gången...

Nu ska jag ner på stan igen såfort Sara ringer! :) Innan dess kanske jag hinner dammsuga lite och påbörja en packnings-lista inför helgen? Who know? Inget kommer ju iallafall bli gjort sålänge jag sitter här så kanske dax att flytta på rumpan?

Måste ju först bara slänga in en kommentar om jobbet. Börjar 7 imorgon. Suck. Göra mackor och sallader. En beställning även! Ännu mer suck. Men eftersom det är lite folk på dagarna nu, alla har slut på pengar efter jul/nyår och skolan har börjat, så behöver jag iallafall inte göra 100 mackor utan kankse bara 45? Wie. Efter jobbet bär det sen av. Min chef sa idag att jag kanske skulle få sluta tidigare och då hinenr jag hem och duscha, och det vore inte alls fel innan 3 timmar på tåget!


Snart söndag? :)

Nytt år igen!

Sitter och väntar på Marie som ska komma förbi en snabbis innan hon åker tillbaka till London. Kommer sakna henne lika mycket som förut men nu ses vi ju snart igen? Älska tandläkaren? ;P Och sen tänker jag åka och hälsa på, om jag får ledigt? Man vet ju aldrig. Och om jag har råd? Får sluta gå ut troligen! Men det är det ju värt, shopping i London! Bara shopping i LA slår det... :)


So you face it with a smile
There is no need to cry
For a trifle's more than this

Will you still recall my name
And the month it all began
Will you release me with a kiss

Have I tried to draw the veil
If I have, how could I fail
Did I fear the consequence

Dazed by careless words
Cosy in my mind

I don't mind
I think so
I will let you go

Now you shaped that liquid wax
Fit it out with crater cracks
Sweet devotion my delight

Oh, you're such a pretty one
And the naked thrills of flesh and skin
Would tease me through the night

Now I hate to leave you bare
If you need me I'll be there
Don't you ever let me down

Dazed by careless words
Cosy in my mind

I don't mind
I think so
I will let you go

And I touched your face
Narcotic mind from lazed Mary-Jane
And I called your name
Like an addicted to cocaine calls for the stuff he'd rather blame
And I touched your face
Narcotic mind from lazed Mary-Jane

And I called your name
My cocaine

I don't mind
I think so
I will let you go


Mycket har hunnit hända sen sista jag skrev. Nyår till exempel. Underbart roligt och mysigt! Kan man annat än älska Åre? Hade kanske varit bättre om det varit lite snö... Men men! Det var ju inte dåligt utan! Mys, bad, god mat, 12-slag på torget och fest på Tott, kan det blir mycket bättre? Näe, tror nästan inte det! Mitt absolut bästa nyår hittills iallafall!

Sen har ju Freddie's Mini-Me hunnit fylla arton, firades storslaget på krogen, Coppers såklart! Mycket skoj, mycket dyrt och ändå ingen skumpa? ;P Hur lyckas vi alltid Freddie?

Och så måste jag ju även idag slå ett slag för singel-livet. Ingen gör det bättre än vi, Freddie och Henke? Tänk vad tråkigt vi haft om vi hade måsta brytt oss om nån annan? Hade vi velat missa alla kvällar med fula porr-sms, alla nätter av evigt taxi-åkande och inte att förglömma; alla snyggingar vi får ragga på? Heta brandmän, back-slick-bratts och kockar vi inte glömmer... :) Åh, does where, and are, the days! Som en viss Ekorre skulle ha sagt; Måhhåhå!

Kan ju även påpeka att det nog märks att jag inte är ekonomen i familjen. Jag lyssnar på mottot: "Money are meant to be spent!" Visst kan man spara pengar men vad ger det egentligen, skoj senare? Jag har hellre kul  nu när jag vet vad jag vill! Skolböcker, hemresor och mat får komma i andra hand! Jag spenderar nu och tänker senare... Fonder och aktier finns ju alltid där, om man vill... Det ska gå långt innan dom behövs dock! Men på något mystiskt sätt så klarar jag mig alltid? (Mamma.) Jag lovar att bli bättre nu. Jag ska jobba tre helger nu så då blir det ju inga utgångar iallafall men små fika-pauser här och där blir det ju alltid och de är ju inte billiga de heller... ;P

See you tonight at Wayne's? You know it! :) Love.