Övermatchning?

Jag kan tala om att det ordet finns inte ens i min vokabulär. (Läs T9 stavningsprogram på min mobil.) Var på mingel på Stadshuset igår tillsammans med mamma och pappa innan vi var på Beatles-galan. Jag  var bliå, mycket blå! :) Matchade min nya väska med örhängen, lite smink, smycken, strumpor, you name it! Älskar att matcha! Synd att jag inte hade ett par metalic-blå skor att ha till. (Väskan är metelic-blå.) Blir mitt uppdrag i London; hitta ett par metalic-blå skor! Beatles-galan var mycket bra. Helt super faktiskt! :) Trots att jag var yngst i publiken, jag skojar inte, jag kollade! Och så sänkte till och med mamma och pappa medelåldern. Vad är det med min generation? Beatles is it! Dom körde 'All you need is love' som slutnummer. Nästan så att jag grät! :D

För övrigt så har jag fundrerat på en sak: Varför är det så mycket underliga människor som åker buss?
I Sundsvall finns det ju ett antal underliga människor. Tro mig, jag har träffat många av dem. De flesta på bussar! Jag säger inte att de flesta människor är underliga men de flesta människor som åker buss är underliga. Inget fel med att åka buss, hur skulle jag kunnat göra dessa observationer utan att själv ha åkt buss, men... Vill bara säga såhär; de flesta som åker buss är underliga. Jag säger inte att de flesta underliga människorna åker buss, jag säger inte ens att de flesta människor är underliga men på bussarna är det många underliga människor. (punkt)

Har just kommit hem från jobbet faktiskt. Ska snart äta middag och kolla på tv innan jag duschar och gör mig fräsch för en nykter utekväll! Kan det blir bättre? Jo, kanske. Lite bättre vore det nog om inte Freddie var otroligt bestämd på vart vi skulle gå och varför. Men, vad gör man inte för vänner, ey?


Ledig, what to do?

Har blivit så ovan att vara ledig att jag knappt vet vad jag ska göra? Mycket mysko! Tur att Freddie också är ledig idag så jag har nån att stötta mig på! Men snart blir det mycket ledighet! Ledig i tre helger, ledig påsk, snart London och sen ja! Jag vet ju som inte riktigt hur det kommer att bli sen men men! Det kan jag väl ta just nu! För jag är så sjukt peppad inför London. Och det är ändå nästan 1,5 månader kvar! Men ändå, längtar... :)

Favoriter på mp3:n just nu:
Nelly Furtado - Say it right
Fall Out Boy - This ain't a scene, it's an arms race
All Saints - Rock steady
Sunrise Avenue - Fairytale gone bad
My Chemical Romance - Famous last words

För övrigt så ska jag ta tag i mitt liv idag. Freddie och jag ska söka till högskola/universitet! Duktigt. Suck, vet inte hur jag vill göra. Men! Det orkar vi inte ens tänka på att filosofera över nu. Dammsugning, dusch och sen en otroligt lång fika på Wayne's väntar! Kisses.

Bokningar...

Men suck! Kan inget fungera? Har just suttit i typ en timme och kollat upp biljetter till och från London i maj. Hittade allt, det funkade, tada! Jag bokar mina biljetter men sen funkar det inte att boka Freddies biljett til ldet priset de sa från början utan det blir mycket dyrare! Gah. Blir tokig. Just när det är såna här saker med tider och seriösa saker som göra mig extra nervös och ängslig! Suck och suck igen! Jag har iallafall en biljett ner till Uppsala och sen fram och tillbaka till London medan Freddie har en biljett till Barca? Hmm, måste jag säga att detta gör mig liite nervös faktiskt... Vill inte tänka på det nu! Gaah! Igen!

Nu ska jag sätta mig framför tv:n. Mmm, koppla av och inte tänka på biljetter mer! Imorgon ska jag ringa tandregleringen, söka till universiteten och efterregistrera mig på Stadium. Gosh, vad jag är duktig!

Biljetter, biljetter, biljetter. Näe, nu ska jag sluta tänka!

"Vad ska man göra ända fram till maj?"

Inne i en period med Lars Winnerbäck, igen igen. Men det gör inget. Han är bra. Har dock bara fastnat för ca 5 låtar så ibland, när man har en längre tid på sig att lyssna, kan det bli lite tjatigt. Men men! What to do?

Igår var det schlager och rätt låt vann! Jag och kussarna, som var på besök, satt och tokhejade på The Ark medan moster i smyg jublade när Andreas Johnson fick poäng. Han fick ju komma 2:a iallafall. Ett steg upp från förra året, så nu gäller det bara att han är med nästa år så vinner han ju då? :)

Annars är det mest jobb. Jobb och jobb. Men vet ni vad; det känns faktiskt ganska okej. Man får ta vara på tiden man är ledig istället. Efter en uppförsbacke är det ju som ganska troligt att det kommer en nerförsbacke, eller? Jobbar tre helger i rad nu, var ledig tre helger i rad sen? Ledig på torsdag nu, har jobbat en vecka i streck då tror jag MEN då kan jag ta vara på tiden; gå och göra slingor och sen åka upp på Södra för gratis middag och lite After Work. Tihi!

Ikväll har jag haft en mysare med Freddie och Henke. Först var jag och Freddie och tränade. Okej, kanske inte så mysigt, kanske inte ens så kul. (Testa eldrig Body Low Aerobics, suck). Men sen åkte vi hem, hämtade Henke, beställde Bite Line och otroligt mycket för mycket Bea-sås (men gott var det) och sen var jag och Henke på bio.
Blood Diamond. Bra, läskig och sorglig... Hatar att gråta på bio. "I like to get kissed before I get fucked." - Åh, Leo! :)

Annars så planeras det en London-resa. Me and Freddie! 2-6 maj tror jag att det blir? Vi måste boka biljetter, typ nu! Men men. Gratis boende blir det så då kan vi lägga mer (av de pengar vi inte kommer ha) på god mat och shopping! :) Wie! Ska bli otroligt roligt! Bara man kan spara lite pengar. Suck. Brukar ju inte alltid gå såå bra! men nu måste jag ju faktiskt försöka. För sen är det ju Turkiet i sommar också och då kommer jag också att behöva pengar? Jag kommer ju hinna få fler löner men ändå, måste kanske sluta köpa massa onödiga saker? Okej då...

"You're like House without the limp." - Dr. Kelso i Scrubs.  Oh my gosh Freddie, you're right, jag kollar definitivt för mycket på TV! Bevis nummer ett; de börjar skämta om en av dina andra tv-serier i en anna tv-serie! Gah.

Nu ska jag lägga mig under TVÅ härligt stora och fluffiga duntäcken och somna gott med "jag börjar halv tolv imorgon" i tankarna. Mmm. Och eftersom jag tränade idag blir imorgon en riktig slappardag. Ingen träning och massa TV-tittande på kvällen; Anna Pihl, Cityakuten och Prison Break. Ja, jag vet, jag är hemsk! Nighty-night!

Ännu en dag!

Har jobbat idag. Som vanligt. Börjar verkligen komma in i detta nu. Förut jobbade jag ju som inte så jättemycket. Men nu jobbar jag nästan varje dag, korta pass, suck. Men jag börjar vänja mig. Jobba varje dag, se fram emot nästa lediga dag. Kolla schemat en gång om dagen för att vara säker på vilken tid man börjar. Alltid vara beredd på att komma in tidigare eller sluta senare. Men det funkar! Jag trivs bra och ja, det funkar som sagt var. Får väl okej med pengar också. Eller ska inte ljuga, får bra med pengar, är bara otroligt dålig på att inte göra av med dem. Men men, man måste ju få leva också?

Har just sett "Djävulen bär Prada" med mamma. Legat och myst i soffan och goffat massa godsaker. Åh, ibland finns det inget bättre! Men det hade ju varit mysigt och man sluppit legat och sugit på en dum plastig gom! Ja, ni läste rätt; no more bling-bling here! Allt är borta, trodde jag, men nästan. Allt som syns iallafall! Nu ska jag bara ha gommen i fyra dagar, sen bara på natten i 2 (!) år och så har jag en liten sträng bakom tänderna i nederkäken. Gom på natten i 2 år. Jag som trodde allt var över misstog mig grovt! Och inte är den skön heller! Inte det minsta! Men suck. Inte så mycket att göra åt. Vill man vara fin? Är skönt att slippa rälsen iallafall! :)

För övrigt så vill jag veta vad filmen heter som Mario Valquez låt "Gallery" är soundtrack till. Låg och halvslumrade till MTV men är ganska säker på att det var i den låten som jag såg små film-snuttar av en dans-film, ganska ny troligen, 2006? Kanske nyare, därför jag inte hittar den som DVD? Så om nån vet..?

Annars så har jag klippt mig. Igår. Mycket nöjd, som vanligt det också! Ska slinga nästa vecka. Can't wait!

I helgen kommer knottaran också! :) Jag jobbar tyvärr både lördag och söndag men all min lediga tid ska jag spendera med dem! Så det så. Lär ska bli tacos, melodifestival och pärling. Wie!

Känner vi igen detta?

Sitter hemma framför TV:n med mamma. Det är måndagkväll vilket betyder Anna Pihl, Cityakuten och Prison Break. Har smått ont i huvudet efter en aktiv stund på Ego. Hade hellre velat vara någon annanstans men nehe du. Jaja, nu var det sagt, nu släpper vi det. Har jobbat idag. 5 timmar. Otroligt tillfredställande, eller så inte. Känns det att jag inte riktigt är på topp idag? Tur att man har mamma som hade middagen färdig när jag kom hem och som tog fram lite semifredo när man som mest behövde det.  

Och så har man ju även Freddie som skickar lite roliga (?) sms till mig. Nån som tänker på mig!

Imorgon är jag ledig och tänker sova lääänge. Sen tänker jag hänga på stan hela dagen. Spendera massa pengar som jag inte har och kanske äta lite gott? Vem vet? Ja, inte jag iallafall!

Nu ska jag dricka upp min Loka, fundera på om jag ska ta en huvudvärkstablett och kanske koka lite te åt mig.

Trådlöst nätverk...

Love it! Sitter uppe i TV-rummet, kollar på film (jag vet Freddie, jag kollar för mycket på TV) och surfar på datorn! Tihi! Great. Har inte hunnit testa det innan men nu kom jag på det och jösses vad jag kommer att använda det flitigt! Har redan nu hunnit kolla flera viktiga saker på nätet under reklampausen i filmen. (Jag vet, jag ska sluta nöta TV så mycket.) Men nu kommer jag nöta ännu mer när jag kan nöta dator samtidigt! Tihi, igen!

Varför får jag alltid en sån otrolig lust att skriva på datorn när jag har målat naglarna? Konstigt men det slår aldrig fel! Nu har jag målat naglarna och tada, här sitter jag med datorn. (Framför TV:n, jag vet!) Men det känns på ett speciellt sätt när man just har målat naglarna. Dom är så blanka och fina... Oh nej, jag börjar bli som du Freddie!

Och på tal om att bli som andra så var ju min favorit syster hemma i helgen och, hon sa det själv, hon börjar bli som mamma! :) Hon börjar påpeka viktiga saker, tänka vettigt och vara helt förnufftig! Men sen shoppar hon för mer än hon egentligen borde kanske och då vet jag, min syster har inte vuxit upp riktigt ännu! :) Tihi. Har varit en mycket bra helg! Inget jobb, wie! Och så var ju syster hemma såklart! Vi har bara myst, shoppat, sovit i soffan, städat ur garderober (det behövdes verkligen) och flyttat på lite möbler. Dessutom har vi ju invigt vår nya soffa i vardagsrummet! :) Fast det kanske behöver bli fler invigningar då föräldrarna har kommit på att vi kanske ska kasta ut pianot och köpa en till soffa! En till soffa, okej, men ingen kastar ut mitt arvegods! Pianot ska jag ha, så det så! Vi får väl se vem som får som den vill till slut...

Och nu är det bara jobb, jobb och jobb som finns på agendan! Suck, till en viss del. Måste även vara i köket, något nervös. Speciellt om det kommer fortsätta att vara såhär mycket folk på dagarna, för då måste man ju som göra nåt i köket också! Nån kommer ju måste säga åt mig vad jag ska göra, typ var femte minut! Men men. Jag sa att dom skulle byta bort mina köksdagar men icke och då får de skylla sig själva, faktiskt!

Men lite bra saker kommer det faktiskt som man kan se fram emot. Besök i veckan, äntligen? På onsdag är det 12 veckor sen den olidliga smärtan inträffade och på torsdag ska jag klippa mig och slinga håret, wie! Sen var det nog inte så mycket mer. Hahaha! Trodde ni på det eller? Jag ska äntligen få ta ut mitt bling-bling! Det ska bli så otroligt skönt! Kan knappt beskriva det! Skönt, skönt, skönt! Kan knappt bärga mig! Hoppas att mitt besök är kvar, knappast troligt men man kan ju få drömma, så att jag kan få le ordentligt för första gången! :D WIE! För sen kommer det dröja ett tag innan vi ses. Men fyra lediga dagar, fyra separat lediga dagar, så kommer det nog inte bli nå fjällen för mig fören i påsk! Men då blir det flera dagar istället! Med den otroligt tjocka släkten... Kan ju funka? :)

Nu ska jag kolla på filmen för pappa har kommit hem och han kollar faktiskt på filmen till skillnad från mamma, som har gått och lagt sig nu, som sover till filmen. Otroligt hur mycket hon ändå hinner med att uppfatta på de korsta sekunderna hon är vaken! När jag sover till en film så sover jag, verkligen! Jaja, 'til later!