KUA.

Idag är det praktik igen som gäller. Första ska lite skolarbete klaras av bara! Tråkiga veckor utan mycket uppdaterande men är så trött de få timmar jag inte har praktik. Helgen har varit härlig ialla fall. Var hos AB i fredags, fest i lördags med Lundgren d.y. och igår vart det en fika med Zäta. :)

Förkyld...

Har legat hemma halva dagen (efter intro till praktiken) och spelat tv-spel med älsklingen. Nu väntar vi på pizzan... Mysigt. Om man inte vore så förkyld att man knappt kan andas!

Handla, tvätta, städa...

Har varit och handlar, håller på att tvätta och ska städa sen. Pust, varför gör man alltid allt samma dag?
Först ska jag dock läsa klart kapitelt om ortopedi i omvårdnadsboken sen blir det lunch!

Precis som jag trodde...

Det lilla kittlandet i halsen igår och den svaga känslan av att nåt var det var helt rätt. Imorse vaknade jag med snorig näsa, ont i halsen och lite bitterhet. Jag vill INTE bli sjuk nu inför 6 veckors praktik. Bara att barridera upp med alla de möjliga kurerna mot förkylning och hoppas på det bästa. Tur att jag inte redan äter något annat preparat så att jag iallafall kan ta Alvedon, NOT! Suck.

Plugg och fika!

Idag blir det plugg på förmiddagen inför VFU-start på KUA på måndag. Busskort är inhandlat och tidtabell hämtad. Enköping, here I come (again)! And I´ll be back... Haha. Sitter och äter vindruvor och funderar på vad jag ska äta till frukost? Just nu består frukosten i en kopp te men inte sugen på nåt just nu. Jag som alltid vill ha frukost få fort jag vaknar. Jag får väl vänta tills jag blir hungrig.

Igår hade jag hyrt film; Way of war. Konstig film. Vi fattade ingenting. Samma sak som förra gången jag hyrde; JCVD. Också konstig, vi fattade ingenting. Nästa gång blir det Slumdog millionair. Om den nu finns att hyra, är ju slut ÖVERALLT! Suck...

Dags för plugg och i eftermiddag kommer kusin vitamin från Stcokholm och så ska vi fika (syster med). :)

Senaste tidens bilder:

Idag var svärfadern här och fixade oss en duschvägg! Nice, yes! :) Sen kom även lillebror och snikade in sig på middagen som bjöds innan de for hemåt Sundsvall till! Nu väntar jag på Kocken som kommer vid sju sen blir det FREDAGSMYS!

Tada! Nya duschväggen. :)


Nya soffbordet som väntar på att få bli upp-packat och monterat!


Mysmiddag från i tisdags. :)


Den här är speciellt till dig Freddie.
Såhär ser alltså mitt öga ut just nu. Bara att det har blivit ännu VÄRRE!
Fint att gå ut på praktik på måndag? Försvinner inom 10-14 dagar. Suck.

Nu ska jag plocka fram lite snask, tända ljus och kurra upp mig i soffan!


Less dag idag!

Har känt mig lite klen i halsen senaste dagarna och idag är inget undantag så när skolan var slut klockan tolv for jag hem och har sedan dess kollat på serier på datorn och bara myst. Lite städande har jag faktiskt också gjort. Och betalat en del räkningar så lite nytta har det ju endå blivit. Nu ska jag ta ända ur vagnen, börja förbereda inför middagen och sen dammsuga. Efter det blir det PulsMedel halv sju (förhoppningsvis kommer den stundande förkylningen bara fara all världens väg då!). Sen hem och glo på tv antagligen. Älsklingen jobbar kväll så han kommer hem sen. Plugga känner jag inte riktigt för då jag suttit hela helgen och troligen kommer ha tid att plugga en del i helgen också. Så nu, bara kolla mailen sen ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt idag! :)

Pyssel!

Eftersom min älskling inte är hemma än och jag har lessnat på att kolla på serier på datorn så är det nu dags att plocka fram lite pyssel... :)

På iTunes just nu:

Livvi Franc feat. Pitbull - Now I´m that bitch
David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over
Lady Gaga - LoveGame
Milow - Ayo Technology
Aysel feat. Arash - Always
Cascada - Evacuate the dancefloor
Kelly Clarkson - I do not hook up
Anders Fernette - Hungry Eyes
Space Cowboy feat. Chelsea - Falling down
Big Ali fat. Dollarman - Hit that floor
Sean Kingston - Fire burning
Kate Ryan - Babacar
Flo Rida feat. Wynter - Sugar
Pitbull - I know you want me (Calle ocho)

Plugg idag också.

Bäst att passa på att komma ikapp med all läsning idag! Finns ju så mycket att läsa, nöjer mig inte med minsta möjliga. Nu ska jag iallafall börja skriva lite på datorn så att jag är klar till fem då jag och syster ska träna för efter det tänkte jag pyssla lite! :) NU: lunch.

Men då!

Insåg efter en konversation med Freddie att inte hela fondväggen i köket syns! Måste ju visa den bästa delen:

En båt! :)

Sushikväll!

Mycket trvlig kväll med klasskamraterna (de få som finns kvar). Vi gjorde sushi, skrattade, spelade spel och snackade skola såklart. Suck, varför lyckas man aldrig koppla bort det? Skoj var det iallafall! Här kommer lite bilder:


In the making of the sushi.


Tada, det färdiga resultatet. Eller ja, lite av det iallafall!


Mumma! :)


Dagens bilder:



Dessa fina snickarbyxor fick jag av min älskling igår! :)


Vardagsrum: Ny tv-bänk. Tv:n ska upp på väggen. Gardinerna tog jag ner, de var ju alldelens för korta! :( Och så ska vi köpa ett annat soffbord.


Vår snygga fondvägg!


Bokhylla och skrivbord. (Även Kockens verktyg i hörnet.)


Fönstret i vardagsrummet.


Badrum utan badkar. Ett nytt skåp har vi fått upp (på väggen ni inte ser).
Nytt draperi och så hänger stolsdynorna på tork!


Nytt köksbord.


Gardiner i sovrummet. Bortse från röran på sängen, hade inte hunnit plocka bort från tvätten. :)


True Blood.

Efter att webbföreläsningarna var klara idag tänkte jag kika på nåt annat på datorn medan jag strök klart och hittade då serien True Blood som SVT visar. Har sett två första avsnitten nu och den verkar bra! Men när kommer Skarsgårds-pojken in i serien? Del tre visas nu klockan nio, ska kika på det. :)

För övrigt så har jag hunnit med det som var tänkt idag, nästan iallafall. Borde kanske ha hunnit läsa om postop i boken med inför imorgon men jag kan ju en del om ämnet också så... Tvätten måste sorteras in men annars är jag mycket nöjd med dagen.

Måste hinna fixa tv:n innan tio nu bara. :)

Så mycket att göra...

... så lite tid! Varför flyger alltid tiden bara iväg när man är ledig? Undrar det jag... Ska ner och hämta sista tvätten nu sen ska jag stryka gardiner och kika på en webbföreläsning samtidigt, måste ju ta vara på tiden. :)
Sen ska jag fika en sväng innan jag ska en snabb sväng på stan. Efter det är det bara att vänta och se när Kocken kommer hem, första dagen på jobbet idag. Kanske skulle han jobba kväll också, suck!

Ledig idag!

Vilket betyder massa tid att städa, tvätta och en massa annat skoj! :D
Ska även en sväng på stan och så ska jag PYSSLA! Wie. Var alldelens (ett ord jag aldrig kommer lära mig att stava till) för länge sedan och nu har jga ju fått lite anledningar att pyssla. Dessutom har jag köpt en massa nytt pyssel som måste testar! Som tur är har vi ett nytt köksbord så det gamla kommer bli pysselbord idag! Wie. :)

Lovar att knäppa lite kort idag (efter att jag städat) och visar er allt som hänt i lägenheten! Mycket på G nu!

Dåligt med bilder.

Har iallafall fått in massa bilder på externa hårddisken men inte orkar sortera ordentligt än, så en bilduppdatering får vänta! Ska också ta lite bilder på badkaret och försöka sälja, någon som vill ha ett badkar? :) Och så ska vi försöka sälja lite flyttlådor med, någon som är intresserad? :)

Nej, nu ska jag plugga lite så att jag kan slappa i eftermiddag!