Lite mer uppdatering...

...och bilder! Har varit otroligt dålig på att använda kameran på sistonde. Hrmpf! Inte när Freddie och respektive var här (eller då togs lite bilder men ingen som passar här...), inte så mycket nu när jag var hemma och inte i onsdags på sex-and-the-city-middagen! Men lite bilder har jag, här:

Lunchmacka ute på Hamnstugan på Alnö.


En söt liten båt jag och min älskling hittade när vi var ute på pick-nick!


Min nya söta sommarväska! (Köptes för 149kr istället för 329kr! Sommarrea...)


Kockens nya projekt...


Vår mysiga balkong!

Nu har jag inte tid att sitta här längre, ska ut och gå en sväng i det fina vädret tänkte jag! (Vet inte varför men känns som om jag måste... Dock kommer jag då att dö senare på jobbet p.g.a. att jag kommer få så otroligt ont i fötterna. Smällar man får ta?) Jaja, det ska regna resten av helge så kanske bäst att man ändå passar på? Nästa vecka SKA jag ut och springa. Så det så. Och sen hos farmor. Då blir det springa av. På riktiga springvägar! :)

På jobbet!

Tänkte bara ta en snabb uppdatering nu på jobbet. Insåg att det var länge sedan jag loggat in på en dator alls faktiskt! Utom här på jobbet. Då sitter man framför datorn några gånger per pass... Tänkte ta en längre uppdatering imorgon, då jag har lite tid. Hade tänkte göra det idag men imorse var jag så slö att jag inte orkade och ikväll lär jag inte få tid till det för då måste jag mysa med Kocken när jag kommer hem. :)

Var på bio igår iallafall. Såg Sex and the city med syster och några andra tjejer! Mycket trevligt! Vi började hemma hos syster med lite middag och fördrink. Blev dock ingen Cosmopolitan (för det gillar vi inte) men dock Strawberry Margaritas (?) och senare visar det sig ju också att de i filmen dricker margaritas! Se där. Filmen var bra men jag tycker inte om när det blir sådär dåligt på mitten... Nja! Men okej då! :D

För övrigt så var jag ledig igår. Men nu hinner jag inte skriva mer! Måste jobba. Uppdaterar mer imorgon! :)

Men jaså?

Kom till jobbet imorse och fick höra att jag ska vara i köket fram till lunch... Här flyttade man från Sundsvall för att komma bort från det där med kök och sånt och så kommer man rak in i det igen! Men det är faktiskt okej... För där är det lugnt. Eftermiddagen flöt på bra den också faktiskt.. Och på hemvägen kom jag på att det bara är imorgon kvar vad gällandes tidiga mornar tills nästa måndag! Wie, en veckas sovmornar! :D Nästa vecka jobbar jag nämligen bara kvällar. Kan bli lite stressigt eftersom vi bara är två uskor som jobbar men kvällarna brukar ju vara lugna... :) Jippie! Och sen ska jag hem! MYSPYS!

Just nu är det inte så myspys. Sitter hemma framför tv:n med en Cola, lite melon och sommarkrysset! Har nyss kollat på Basil Mus och senare kommer det nån film som hette The perfect score som säkert blir kanon att somna till! :) Men själv är jag... Det är tråkigt! Min älskling är borta och ingen har försökt ta hans plats! Hrmpf! Men imorgon ska jag nog till syster... Om hon bara ville svara i mobilen någon gång!

Näe, inte tid längre! Sommarkrysset väntar! :)

Deprimerad...

Min älskling har åkt ifrån mig och ska vara borta i fem dagar! :( Lämnade mig bara sådär! Jag kommer inte kunna sova! Hrmpf! Och det känns inte riktigt schysst att bjuda in mig själv till syster heller eftersom jag kliver upp klockan halv sex varje morgon. Och inga andra nattgäster kan jajg ragga upp heller... Det enda som kanske skulle kunna tänkas är "bra" med att han har åkt är att jag ska verkligen komma igång med träningen! Ska ut och springa så fort jag skrivit klart detta faktiskt! Sen ska jag nog försöka ligga ute och sola nån timme idag också, är så otroligt väder! För övrigt tänker jag viga min dag åt att pyssla och kolla på barnfilm! :)

Min älskade Freddie har varit här och hälsat på men åkte hem igår. DOCK så har jag inte tagit en enda bild! Dåligt av mig... Måste ha kameran mer synlig! (Just nu ligger den bakom datorn.) Vi har iallafall varit på Barkaby och shoppat, myst hemma, pysslat och kollat runt i Uppsala. Typ! Mycket mysigt och skoj har det varit. :) Snart flyttas det till Slovakien också och såfort jag fått mitt nya schema inför hösten ska jag boka in en resa! Wie!

Annars så gör jag inte speciellt mycket. Njuter av att man kan gå till jobbet och sen gå hem, utan att behöva ta med sig jobbet hem. Som det annars blir med skolarbete! Jobbet flyter på faktiskt. Har dock inte testat på sommarbemanning någon dag ännu... Så vi får väl se. Men det ska nog gå. Jobbar i helgen iallafall. Inte så kontigt, jobbar 7 av 10 helger och har redan varit ledig en av dom. Men nästa helg är jag ledig och ska åka hem! :) Efter helgens arbete är det bara sex veckor kvar på jobbet! Hur snabbt som helst går det känns det som. Och nästa vecka jobbar jag bara tre dagar innan jag far hem och efter det har det gått halva tiden! Ja, jag säger då det...

Näe, nu kan jag inte låta solen vänta längre! :)