Jobb, jobb, jobb och inget internet!

Får inte till internetm i lägenheten, därför dålig uppdatering! Hinner bara sitta lite på jobbet och då måste ju mailen hinna kollas och allt annat viktigt! Måste till syster nåt snart så jag kan betala alla räkningar!

Nej, nu måste jag tillbaka till jobbet igen! Ikväll väntar slappning, sista uppackning av garderoben och kanske eventuellt så ska det lagas mat för första gången?

Packning, sista delen!

Yes, nu är det klart!

Så klart det kan bli men ändå vara beboligt i fyra dagar till. :)

Packning, del 4.

Ikväll ska ALLT ner i lådor. Har släpat hem åtta till från IKEA idag. Lovely... Nu ska jag upp på Ica och hämta ut ett paket samt köpa lite matgrejer. Nyss ringde även min älskling och sa att han och bror var på G för att hämta tapeter nu och sen så far de neråt, till mig! Jippie. Då slipper jag sitta uppe till två inatt som jag var rädd för! Men nu måste jag snabba på lite om jag ska hinna med allt! :D

Update.

Blev ingen prommis, fastnade med mina skor och min bok... Nu är det iallafall dags för lunch medan regnet duggar ner utanför. Hoppas vi slipper åska bara!

Packning, del 3.

Idag ska allt ner i de sista lådorna, hoppas det räcker! Sen ska jag bädda ner mig i soffan för är ruskigt trött. Har nog sovit för mycket senaste tiden, min kropp har vant sig vid att kliva upp halv sex? Tur att jag får det imorgon. Men sen blir det inte tidigt förens på måndag! För övrigt tänkte jag kanske ta en prommis idag om vädret tillåter... Just nu ser det ju helt okej ut faktiskt! Kanske borde passa på nu faktiskt, innan jag ska hem och tillreda lunchen som består utav färdigmat. (Sparar de riktiga matlådorna till jobbet, ser bättre ut då!) Fast i och för sig så har jag bara en till dag på jobbet ju. På torsdag lär det bli att köpa med sig mat, kan ju inte släpa runt på en matlåda halva dagen innan jag drar till jobbet då? För övrigt så består dagen i att betala lite räkningar, lovely. Nje, drar mig nog ut på min prommis nu när vädret tillåter. Sen: PACKNING!

Vill du se nåt skoj?
http://www.youtube.com/watch?v=T_UxhPbMyy8

Packning, del 2.

Börjar imorgon! Har jobbat kväll två pass nu. Gillar inte riktigt kvällar. Finns inget att göra, tiden går så långsamt! Nu är jag hemma och har kikat lite på serier på nätet. Men jag tröck (tryckte) på nån knapp nyss så det hakade sig så nu ska jag lägga mig och läsa istället. Är inne på tredje boken om Damernas detektivbyrå. :)

Imorgon väntar som sagt ännu mera packning. Först ska jag dock till Olmed och kolla mina fötter, yes it´s time now. Sen kanske träna en sväng innan syster kommer vid fyra och ska hjälpa mig rensa garderob... Ojojoj. Bäst att börja mentalt förbereda sig redan nu. "Se till att ha en kartong för saker att ge bort och en kartong för saker att ha kvar." Så lät det. Vadå ge bort?! Allt ska vara kvar. Eller njao, okej då, den där urblekta tröjan med svettfläckar under armarna som jag köpte på H&M för 49,50 när jag gick i nian kanske, KANSKE jag är redo att ge upp?


Packning, del 1.

Första rummet är tömt! Lilla toaletten. . .

Ja, detta kommer att bli en följetång (?) utan dess like. Men idag så börjar jag på allvar! (Om det inte räknas att jag redan för några dagar sen började vika upp kartonger?) Ska försöka börja packa nu iallafall. Min älskling  ska komma ner nu onsdag-torsdag (han är en ängel) så jag väntar med förrådet tills dess. Då ska här rensas! Idag ska jag börja med lite böcker, sängkläder, ljusstakar och så kanske en del av min garderob?

Men först; mat!

Eller ja, måste ju berätta om min helg också!
I lördags var det möhippa för hela slanten! Började med mc-tur (för brudens del). Sen fäktning som var otroligt roligt! Efter det intåg det lunch med bubbel i det gröna. Lite uppdrag på väg mot silversmidet! Där fick vi smida till egna saker i silver, jag gjorde ett halssmycke i form av hjärtan. Sen for vi hem och gjorde oss fina inför kvällen/natten. Mot Brillinge där det bjöds på italiensk middag. Jag bjöd på efterrätt i form av kladdkakor i muffinsformar (en stor hit). Sen dansade vi tills taxin kom. Då for vi ner på BJ och dansade tills matlusten blev för stor och Max kallade. Kom hem och i säng vid halv fem...

..Bara för att kliva upp 10 morgonen därpå för att åka till GRÖNAN! Jag och syster med sambo åkte. :D Sjukt kul. Insane, Jetline, Fritt fall och mycket mer! Vid fyra mådde våra magar sådär så då blev det langos innan vi for hemåt och myste lite i soffan. Hem och i säng vid halv tio. Sov ganska gött kan jag säga!

Idag har jag varit på jobbet och strosat runt... :) Nu sitter jag och kikar på bilder på tapeter i telefonen medans älsklingen är uppe i Sundsvall och väljer. Herregud, hur ska detta sluta? :D

Väntar på Vattenfall...

Har satt mig i telefonkö så att de ska ringa upp... Då var jag först i kön, det var 10 minuter sen! Sen ska jag ringa mäklare och så städfirma. Mycket ringa idag, jag som hatar telefoner! Och har redan ringt massa på jobbet idag. Uscha. :(

Sen så ska jag slappa framför tv:n och nån bra film förhoppningsvis?! Innan dess blir det kanske lite träning om mina fötter tillåter och så ett långt kallt bad, så jag laddar ordetligt inför imorgon, tjoho! :D

Matematik!

Har just suttit och räknat ut storleken på väggarna i nya lägenheten! Fick användning av min gigantiska miniräknare och mina enorma mattekunskaper! Tihi. Nu sitter jag och kolla rpå tapeter och inser att vi aldrig kommer hinna bestämma oss i tid! Suck... Snart är det iallafall "Jordemor" - norka barnmorskorna! Yeah. Sen ska jag nästa lägga mig, var tröööött imorse då klockan ringde!