Bättre och bättre dag för dag!

Blir tokig när sånt här händer! Gaah! Hade just skrivit klart ett helt inlägg (och det funkar ju att skriva) men när jag ska uppdatera så bestämmer sig datorn för att "Nehe du, du har varit 'inaktiv' för länge så det blir inge sånt för dig!" Tada, och så försvinner allt! Rackarns bananer!!! Damned! Jaja, bara att börja om?

Har insett att jag inte skrivit på länge! (Freddie är hemma!) Och eftersom min dator inte gillar mig just idag tydligen, trots att den har fått trådlöst bredband, så drar jag en snabb-resume istället för det långa fina inlägget jag just skrivit!

Ätit semlor - tre stycken, på semeldagen
Varit förkyld - tränat bort det
Varit sjuk igen - blivit friskare
"Spelat" tennis med pappa - den du
Ska till tandis imorgon - nu kan jag räkna timmarna tills den försvinner, 8 mars!
Åre efter det - många som längtar...

That was it! Hata datorer just nu. Måste sova nu! Skönt...

Varmt.

Vem behöver åka till Bahamas när man kan få vara i vårt diskrum? Denna eviga fråga om hur man ska ta sig till varmare breddgrader har äntligen fått sig ett svar! Man behöver inte ta sig någonstans!!! Det är bara att kliva in i vårt diskrum och sen så vips, 35 graders värme och en ganska hög luftfuktighet också! Ska nog avboka resan till Turkiet, för vem behöver den?

Höll alltså seriöst på att flyta bort igår på jobbet. Och jo, jag jobbade trots att jag skulle vara ledig! Ingen feber men med en ganska bra isittande förkylning så svettades jag så att jag trodde jag skulle dö igår! Enda stället där man kanske kunde tänka sig att man kunde andas någorlunda utan att behöva upprepa "detta är ingen bastu" för sig själv i huvudet är i "personalrummet" och där är det ju som inte så lätt att utföra något egentligt arbete! Såå... Suck. Slapp iallafall jobba idag, tack för den! Och efter en natts sömn känner jag mig faktiskt bättre idag! Wie. Nu är det bara en veckas jobb kvar... Ledig fredag! Woho! Har inte fått något schema än för nästa period men jag antar att jag kommer kunna räkna mina lediga dagar på en hand. Men; pengar, pengar, pengar! Kan vi ju hoppas iallafall! Lön blir det inte förens nästa måndag så vi får snåla ett tag till. Blir nog inte så svårt eftersom jag ska jobba varje dag vilket betyder endast korta fikan med kompisar (allrså Freddie) och ingen utgång i helgen! Men men. Nästa lediga dag efter löning så blir det shopping till max kan jag ju säga! Varför leva fattigt nu och spara pengarna till något roligt senare?

Fick ju liiite bekräfelse inatt iallafall. Tur det, jag trodde jag skulle förgås annars. Måste nog ringa och beklaga mig lite hos den allt lika bekräftelse-krävande Anna. Hmpf! Och sen hoppas jag för Freddies skulle att Freddie tänker fika med mig i flera timmar på Wayne's ikväll, så det så!


Sjukt sjuk!

Åh, hatar detta! Host, snörvel och host igen! Sjuk så in i bomben är jag! Har ändå lyckats klara mig ganska bra denna vinter tyckte jag... Lite små-krasslig men ändå inget riktigt jobbigt anfall av baciller och bakterier. Men så kom det! Började i tisdags kväll. Kände mig ändå ganska okej tills på slutet av min och Freddies middag sen så. Kände att jag nog behövde köpa halstabletter, sagt och gjort! Kom hem, virrade in mig i en filt och däckade i soffan. Jag skojar inte, jag somnade inte, jag däckade! Vaknade, fick Freddie att åka, sorry, gick och la mig och hade gärna inte klivit upp förens idag typ! Men joo, Alla hjärtansdags-frukost med päronen klockan 7 morgonen efter. Jag var inte pigg då! Sen sov jag 4 timmar till innan jobbet väntade! Gick på halvfart, om ens det, hela kvällen på jobbet, fick naturligtvis jobba över! Suck. Sen kom jag hem, åt knappt och somnade framför tv:n. Vaknade imorse, mådde bättre men det var ju inte mycket. Nu har jag kommit hem från jobbet och en fika med Zäta! Ska bara städa bort i rummet lite och tvätta nån tvätt (med jobbkläder, vad annars) innan jag ska krypa ner i soffan med en stor kopp te eller varm choklad och sen inte kliva upp innan 12 imorgon! Mmm....

Sitter för övrigt och lyssnar på min alldelens egna Anna's första låt! Snälla kom. Underbart mysig låt. Tänker på dig min älskade vän. 

Näe, nu kan jag inte sitta här längre! Ska städa men först snyta mig! Hata snor! Uscha. So for now: Hoppas alla ni slipper få det jag har! Håll er ifrån mig! Men ring eller messa gärna... :)

Åre, igen!

Kom hem med tåget nyss! Sitter och fikar lite och nöter datorn, länge sen sist nu! Försöker även fixa min mp3 som inte riktigt vill byta låtar? Hmm, är inte såå teknisk av mig!

Har iaf haft en kanon helg! :) Åre för hela slanten och jag skojar inte, det var alla slantar jag hade... Men kul var det! Åkte till Anna i onsdags, sov där och hjälpte henne att mentalt förbereda sig inför en packning till Stockholm! Men det gick bra hoppas jag... Sen blev det tåg till Åre. Mys och gos med så många och så mycket som möjligt! Trevliga middagar, bio (Borat, it's nice) och utgång på Bygget med ett spelande Melody Club! Mycket bra, mycket bra! Även åk i backen och glimtar av VM som ju faktiskt är i full rulle där uppe!

Men nu är jag hemma efter mycket släpande av grejer. Näe jag kan inte packa med mig mindre saker! Snart dags att sova. Ska bara äta upp min macka och kolla kontot, suck. Och försöka få till mp3:n! :)
Night night!