En trevlig överraskning.

Blev bjuden på middag av svärisarna (läs svärföräldrarna) ikväll! Dom hade varit och kollat på kök i Bromma och åt middag här på vägen hem. Vi var på Kina. Mumma! Plus att jag slapp vara ensam i några timmar.
(Sen blev det ju ingen träning då heller men man får ju ta det goda med det onda).

På lördag åker jag ut till farmor. Blir kanon! Då får jag sällskap i tre dagar ju! Nice.

Men idag är det onsdag. Ska slå på tv:n om en timma och kolla på de norska barnmorskorna, missade ju tyvärr första avsnittet! Innan dess ska jag väl kanske läsa lite etik (PM:et får vänta tills på fredag, helt oengagerad kan jag lova.) Imorgon är sista dagen på praktiken. Lite tråkigt, lite skönt.

Sista dagen upp tidigt imorgon alltså!

Inte idag heller!

Jag har till och med bytt om men då jag kollar ut så regnar det! Va? Det har ju varit soligt hela dagen. Ingen jogging idag heller alltså? Suck. Ja, då får jag väl lov att skriva PM då.


Konfa-bilder!

Lite bilder från helgen:


Världens snyggaste konfirmand?


Or not?


De bästa kusinerna som finns!


Syster och konfirmanden.


En riktig charmör!


Visst är vi fina?


Hoppa studsmatta gjordes det också!


Hopp hopp.


Superman 1.

Superman 2.


Hipp hopp.


Försök till en gruppbild.


På söndagen blev det fika med två andra kusiner.
Dock inte mina utan de är varandras kusiner.
Tove och Nora.


Coolast i stan? :)

Färdigmat på konserv.

Ljuvligt! Äter ravioli och skriver lite PM. Underbar kombination. Kom på anledningen till att vi bara ska gå 32 timmar på klinik, man ska hinna skriva ett PM. Tur att mina kvällar inte är så fullbokade, hinner nog klart imorgon om jag är flitig!

Ikväll kommer sambo hit, mys! Vilket också betyder att jag måste städa lite. Plocka bort det värsta iallafall. Tur att det inte är något vettigt att se på tv:n idag så jag hinner nog skriva lite PM senare ikväll också.

Dessutom har jag hunnit tvätta och saknat min plutt massor. Suck...

I Uppsala.

Hemma i Uppsala efter en intensiv helg. Känner mig sömnig redan nu så får se om jag orkar med att kolla på film ikväll om jag ska orka upp till klockan sex imorgon! Nu måste jag iväg för att handla mat iallafall. Kanske får bli en middag på vägen, hungrig nu! Slänger kanske upp lite bilder senare om jag orkar...

Ny design.

Lessnade lite på den gamla designen så gjorde en snabb omstyling med hjälp av de färdiga stilmallar som finns. Nån dag då jag är engagerad (och inte har allt mitt pyssel framplockat på vardagsrumsbordet :) ska jag göra om bloggen ordentligt. Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag inte vaknar den sedvanliga tiden klockan sex utan kan få sova ut eftersom jag inte börjar förens kl. 9.30 imorgon, på Akis! :) BB-på-väg, here I come. Sov gott.

Shopping!

Var nere på stan för att utträtta några "ärenden". Slutade med en del shopping:

Schysst tröja, på rea såklart! :)


Precis en sån väska som jag har letat efter: brun, att hänga över axel och min kamera ryms!
Fyndades på Myrorna, oanvänd för 50 pix!


Mysljus till nya lägenheten.


Blommig sjal med matchande hårspännen från H&M barn. Lovely.

Dessutom så inhandlades lite presenter och diverse annat nödvändigt som linsvätska.
Det enda jag missade var busskort! Men fixar det till veckan, var ingen panik!


Hade på mig mina blåa leopardskor från H&M (köpta för 30 pix)!
Sa jag att rea är min grej?
(Notera inläggssulan Mama! :)

Nu ska jag plocka bort lite i lägenheten innan jag ska iväg till världens bästa syster. Hon räddar mig inte bara från en tråkig kväll själv framför tv:n utan jag ska få sova där med! Slipper vara ensam, jippie! :D

Just det!

Vi har ju köpt en lägenhet! Kungsgatan 54B, 2 tr. Fast det är egentligen bara en trappa upp. Varför har inte Uppsalaborna fattat detta än? Just nu bor vi två trappor upp men man måste trycka på 3:an i hissen och vi bor ju i lägenhet 330? Detta blir fel i mitt huvud. Även på sjukhuset. Hur kan det finnas en bottenvåning, en nedre bottenvåning och ett sutteräng(?)plan innan man kommer ner till källaren som för övrigt heter kullvert? Förklara någon? :)

Jag har varit ute och gått nu på morgonen, skönt när det är varmt men ingen sol, blir så svettigt då! Hade tänkt att springa men har lidit av ensamhet i några dagar vilket har resulterat i ingen träning (en annan orsak är att jag varit på praktik, träning och praktik går aldrig hand i hand) så jag insåg att det var bättre att värma upp med en snabbpromis idag och jogga imorgon (onödigt att påstå att jag springer)... Gick bra tills jag kom hem och såg på vädret att det ska bli sol imorgon, svettigt värre alltså!

Nu ska jag äta lunch innan jag drar ner på stan. Har lite extra cash just nu som bränner på kontot. Haha. Ska dock inte spendera hela beloppet (som för övrigt är kontantinsatsen på lägenheten) för jag vill ju faktiskt flytta! Flyttlaset drar nog igång helgen runt den 16:e juli, någon som vill hjälpa till att bära? Naturligtvis bjuds det på flyttpizza? Någon? Inte?


Häftigt värre!

Har nog varit med om det häftigaste i mitt liv: en förlossning! Eller fyra faktiskt. Fem om man röknar kejsarsnittet! Helt otroligt. Och nu har jag varit på barnmorskemottagning i två dagar. Detta är va djag vill göra med mitt liv. Sjukt fantastiskt! :D

För övrigt är jag lite ensam. Saknar min älskade Kock. :( Tur att pappa var här i natt så att jag kunde se säsongsavslutningen av Medium!

Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om ensamma lilla mig och trycka lite kakor. Så det så.

Slö dag!

Orkade inte riktigt masa mig ur sängen imorse så kom upp först vid halv nio. Skönt med sovmorgon ibland! :) Nu har jag legat och glott på Tv och ska sätta igång att plugga lite! Sen har jag lite annat att pyssla med bland annat lite paketinslagning och hämta en kappa på kemtvätt. Sen träning vid fem!

Imorgon ska jag och Canadensiskan till Skokloster och kika! Mysigt värre. Och på fredag är det först seminarium vid 8 (!) men slutar 10. Bra det iallafall. Sen på kvällen kommer Mama! :D

On again, off again.

Känns som att nån har lite svårt att bestämma sig för hur vädret ska vara? Nyss var det fint och soligt och jag tänkte ut och springa men nu, efter fem minuter så öser regnet ner igen? Skippar joggingen idag och satsar på spinning imorgon! Vågar mig inte ut i detta väder! För övrigt så går pluggandet bra. Detta är en av de fem minuters pauser man tydligen ska ta minst var 45:e minut! Så ja, sen tillbaka till pluggandet. Är på fråga tre redan, hur mycket måste man kunna egentligen? :)

Beroende av sodavatten!

Har sedan mitt senaste inlägg druckit 1 liter sodavatten. Mumma! :)

Lite citat ur boken "Observationer av Gussy":
- Många läkare gillar att festa och ta pulsen på stan.
- Min hyresvärd är en riktig parasit och ny måste jag betala ohyran.
- Jag tycker att det är konstigt att det finns fotobutiker som inte tar kort.
- Han var en tjugoårig, rik slyngel som köpte den dyraste wursten i gatuköket. Jag tror det var en brat.
- När jag var liten åkte jag fast för att snatta en leksaksbil, men jag klarade mig undan för att jag sa att jag övade fickparkering.
- Får du inte använda mammas porslin får du nöja dig med en papptallrik.
- Hulken är nog en av de får personer som inte kan säga: " Nämen allvarligt talat jag är inte sur".
- Dom billigaste böckerna om Pelle Svanslös ligger runt hundrafemtio kronor inklusive Måns.
- Jag tycker det är jättebra att det finns miljöaktivister som försöker sätta stopp för skövlandet av regnskogarna. Nu behöver vi bara några som kan sätta stopp för lönnmördarna.
- I stort sett har jag svårt för alla som generaliserar.
- Pyromaner brinner verkligen för sin hobby.
- Tala e´ silver, tiga e´ guld och gurgla e´ typ brons.
- Stjärttermometrar förvaras bäst i rumptemperatur.
- Vad jag tycker om får som spökar? Varken bu eller bä.
- Man kan fråga sig vart de tre männen tog vägen som istället skickade de tre vice männen.
- När jag var med min brorson på Gröna Lund frågade jag om han ville åka och kolla på grisarna på Scan sen.
- Man brukar säga: "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder". Bra, skrik det till den som står i ögat på en tornado.
- Häromdagen skulle jag göra plättar, men jag hade inget plättjärn hemma, så det blev pannkaka av alltihopa.
- Jag har svårt att tänka mig att en lärare som undervisar invandrare i svenska säger "Jag tror det är dags att bryta", när lektionen är slut. 

Hahaha!  

Valborg m.m.

Ojojoj, vad dålig jag har varit på att uppdatera! Kanske beror det på det fina vädret som varit eller på den mängd aktiviteter som jag hängivit mig åt? Vem vet, vem bryr sig? Idag regnar det för första gången på flera veckor, ganska skönt faktiskt, fått min del av solen nu... Så kanske därför som jag orkar uppdatera? Synd bara för jag hade velat springa, men det skulle tydligen ska det bli bättre fram emot eftermiddagen! Nu ska jag ladda över bilder från kameran, sen börja plugga! Har faktiskt tvättat nu på morgonen och gjort massa andra matnyttigheter och ska dammsuga på eftermiddagen... Så ser min dag ut, trevligt va? Trevligast är iallafall min vän på MSN, FREDDIE! Snart sommar, snart!