Söta mössor!



Hittade dessa underbart söta mössor på stan. Zebran ska tjockisen på jobbets lilla knodd få och giraffen är till Mrs. B´s Benjamin! :) Soo sweet.

Orkidé!


Så här fin är vår Bauhaus-orkidé just nu. Blommar för fullt med massor av blommor. Vi var på Bauhaus en sväng förra veckan och kikade då efter en till men de hade bara den "vanliga" sorten och inte denna med så små blommor. Jag älskar den. Blommar nästan ALLTID. :)


Läängtar!

Just nu längtar jag till nästa helg då det är Halloween och jag ska hem till Sundsvall!
Vi ska på Beatles-konsert på fredagen och sen ska vi bara mysa och dela ut godis till söta utklädda barn!


Mammas hemmagrodda pumpor!

Grey´s anatomy.


Inne på femte säsongen nu och insåg hur mycket som måste hända de sista typ 5 avsnitten eftersom jag trodde att jag sett säsong sex på tv nyss? Men icke! För det var ju säsong 7!!! Så har en till säsong kvar att se som jag inte sett ännu. Jippie! Så ska ta och beställa hem säsong 7 nu också... :) Tihi.

Snart jobb.

Ska vara på KAVA hela denna helg. Kvällar iallafall, de brukar tydligen vara bättre än dagarna. Alltid nåt. Men innan jag ska dit idag tänkte jag hinna med lite träning, läsa bok, skriva lite anatomi-uppgift och så kanske virka ett varv eller två..? Måste komma på vad jag ska virka till knubbisen på jobbets lilla nya knodd som förhoppningsvis kommer ganska snart? :)

Saker som gör mig glad!

Några saker som gör mig extra glad just idag:


När världens bästa kompis skickar roliga saker i posten. :)
Typ ett bokmärke i form av en överkörd gris!


Min nya miniorkidé från IKEA.


När hela pastapåsen går i burken på en gång.


Det faktum att IKEA nuu har börjat sälja julsaker!

Tihi :D

Harry Potter!

Inte bara boken utan också spelet.. :) Vi har det på Xboxen men nu idag när vi spelade så blev det något fel, allt hängde sig och nu fungerar inte hela spelet. :( Mycket ledsen. Det som var såå bra!


Slut på seminarium!

Dags att gå till jobbet! :)

Fast såå mycket jobb blir det inte. Har student som går med mig som är duktig och så ska jag på möte 14-15. Men efter det så blir det ju litegranna att göra. Fast kvällarna nu hos oss har varit ganska lugna, skönt. :)


Harry Potter.

Legat inne och läst bok hela förmiddagen idag. Harry Potter. :)
Men nu ska jag ta och laga lunch och sen bege mig mot jobbet.

För övrigt så har HIG (Högskolan i Gävle) fixat med en skoluppgift som jag hade problem med (vet inte om jag skrivit det här) men det var inte mig det var fel på utan uppgiften! Tjoho.

Helt vanlig dag!

Idag jobbar både jag och Kocken kväll så vi är lediga nu på förmiddagen tillsammans, myspys! Får se vad vi ska hitta på men tänkte nog tvinga med han och träna på gymmet en sväng! Måste ju börja bita i nu om man ska se okej ut i bikinin i mars! :P

Längtar...

Mot AW:n!

:) Ut på stan, hela dan!

Nu blir det After Work med brudarna från jobbet, tjiho!

Vampire diaries!

Åh, har hittat nya avsnitt av Vampire diaries på datorn! :) Perfekt att kika på till lunchen och för lite målning av naglar. NU: åter till anatomi-uppgiften!

Anatomi.

Har börjat lessna liiite nu på mina kurser då det känns lite motigt. Inte lika lätt att få hjälp när deras interna hemsida krånglar som på den gamla goda tiden när man liksom var på skolan... Men men. Uppgifterna går väl bra hittills, bara en sak som krånglar och det är mitt läkemedelsberäkningsprov. Kan inte nu på lördag (ska ju på spa!) och nästa lördag jobbar jag så hoppas att omprovet nästa lördag blir en vettig tid! Jaja, vi får väl se! Nu ska jag skriva klart min uppgift om skelettet och musklerna och sen laga lunch och sen VIRKA tror jag. :)


Virkning!

Lääänge sen jag virkade nu men fick två böcker av fina farmor förra veckan och då kliade det lite i fingrarna. Plus att min tjockis Karin på jobbet snart klämmer ut något litet gör ju att jag måste virka något... Men vad?
Hrm... Egentligen hade man ju velat ha nya amigurumi-boken och kanske satsat på något nytt att virka men den får man kanske i julklapp av en snäll syster? :)

Så funderar på en kanin. Har jag visat min kanin?


Dock så är den inte så barnvänlig med så många "lösa" delar, speciellt inte morotens hår!
Jaja, vi får se... :)

Dåliga upphängningar på jackor med kedja.....

imag0304 (MMS)

Dåliga upphängningar på jackor med kedja... Fixade till det med lite band! Tada! :)


Nu drar vi norr-övers!

På tåget hem mot Sundsvall! Men redan i eftermiddag far vi vidare upp mot Vemdalen och SNÖ tydligen. Vintern är på G? Tur att det bara är höst än så länge i Uppsala så att jag kan få fortsätta ha min nya fina jacka på mig! :)

RHCP!



Igår var jag, Paps, Memson, Kocken och systeryster på Globen och såg Red Hot Chili Peppers. :)
Musik är alltid såå bra live! Tack för en trevlig kväll! Tjoho!


Standing in line
To see the show tonight
And there's a light on
Heavy glow
By the way I tried to say
I'd be there, waiting for...


Anmäld och klar!

NU har jag skickat in anmälan till vårens kurser och program... :)


En del att göra på listan...

Det här med listor hörni: Hur bra är inte det? Jag skriver listor på ALLT. Och då menar jag verkligen allt. Listorna är mitt allt. På jobbet: hur skulle jag kunna hålla reda på något utan mina listor? Speciellt när man ska ha dokumentationsdagar en gång i månaden och kommer på saker att göra två veckor innan? Jo, mans keiver det på en lista. Och hemma? Nu är jag ledig i två dagar och har ett perfekt schema på vad som måste göras på mina listor så jag vet exakt hur mycket tid jag kan spendera på annat?

JAG ÄLSKAR LISTOR!

Så tack till min bästa Mams som tidigt fick mig att uppskatta listor och deras magiska kraft!

Och Freddie: listor och sortering är typ samma sak. Såå nödvändigt. hur har man annars koll i kaoset?


Seminarium och GRATTIS!

Sitter mitt i ett seminarium just nu faktiskt! Men på webben, så lätt att skriva här samtidigt! :)

Idag har jag varit på jobbet och hållit på med dokumentationen. Gick lite segt idag men hade en del möten också... Bland annat helgmöte och jag blir ledig både jul och nyår! Wiie!

Idag fyller både Mams och Bo år - GRATTIS!!! :D


Måndag.

Idag ska jag till optikern igen för att kika på brillor och köpa linser! Sen bär det av till jobbet lite senare men först ska jag hinna med lite plugg och annat. Plocka fram vintergrejerna behövs göras för på fredag far vi uppåt till Vemdalen för familjemys och födelsedagsfirande x flera!


Helgens göromål!

I fredags var jag och Kocken på Jay Fu´s och käkade innan vi såg the Three Musketers på bio. Mycket mysigt.
På lördagen kom systeryster som sagt och vi var på Pump! Jobbigt men härligt och kul! :) Sen gick vi en sväng på stan och jag hittade en ny höstjacka!



Sen lagade vi god mat hemma: gnocci med choritzo! Efter det somnade jag och syster när vi kollade på Pirates nr 4. Hihii...

Idag har vi myst, varit till farmor en sväng och nu har systeryster tagit med sig Bossen hem så jag är helt själv för Kocken är och spelar poker... Men nu är Amazing race slut så jag ska ta och börja fixa lite i lägenheten innan jag somnar i soffan. :)

Lite fixande behövs...

Ja, är lite stökigt i lägenheten just nu... Behövs en dammsugning och lite bortplockande efter en ledig helg, som alltid? :) Men är såå trött i benen efter pumpen igår så fastnade framför Amazing race... LOVAR att sätta igång med trixande efter det, för sen är det inget bra på tv:n!

Men nu som sagt: Amazing race. :)

Varit på pump med systeryster!

imag0295 (MMS)

Varit på pump med systeryster!


Ledig helg!

Idag kommer systeryster! Vi ska gå på Pump sen MYYYYSA hela dagen. :) Så det så.

Sista dagen.

Sista dagen jobb, sen helg. Heja heja!

Trix och fix!

Håller på och tvättar samtidigt som jag trixar och fixar med lite allt möjligt annat i lägenheten.

Igår hade jag en sån riktigt trött-dag. Kom hem från jobbet, sov en timme, lagade mat och sen så låg jag i soffan resten av kvällen... Blir så andra dagen när man jobbar många i rad. Lustigt det där...
Dag 1: Tungt att kliva upp, ok på kvällen.
Dag 2: Ok att kliva upp, trött som en gnu efter jobbet.
Dag 3: Jobbigt att kliva upp, ok efter jobbet.
Dag 4: Orkar kliva upp endast för att det är sista dagen, lite trött på kvällen.

Så imorgon är min dag 4... Men tänker ändå trotsa tröttheten imorgonkväll och gå på bio om Kocken vill det. Kanske se Musketörerna, eller Captain America eller nya Abduction eller Cowboys vs Aliens. Vi får se. Eller bara ligga hemma och mysa med film hemma?

Nu ska jag skriva klart skoluppgiften om cirkulationen så att jag med gott samvete kan slappa resten av helgen! :)

Bio!

Ikväll blir det bio med lilla knubbisen från jobbet. :) Nya Svensson Svensson filmen har förhandvisning. Blir bra det. Gillar ju Susanne Reuters! Hihihi. Och popcorn. Win-win liksom!

Mera plugg.

Med kissen Bo som sällskap. Så fort man sitter längre än 10 minuter stilla på ett ställe kommer han och lägger sig med en. I soffan när man läser, vid bordet när man skriver eller vid/på datorn när man skriver. :) Lite gulligt men ibland lite ivägen. Så nu blir det en paus från datorn och ska göra lite te och sätta mig i soffan (och lura dit han...)

Sen ska jag och min Kock gå en sväng på stan när han har slutat! Wiiie!

Hej hej! Jag och Bo testar att mobilblogga...

imag0284 (MMS)

Hej hej! Jag och Bo testar att mobilblogga! :)


God natt.

Testar att göra ett tidsinställt inlägg. Funkar det? :)

KAVA

Kirurgisk akutvårdsavdelning. Blaha blaha. Hade dock en riktigt skön kväll igår, lediga platser till och med. Vilket bara bäddar för att det idag kommer vara kaos. Jaja, en sak i taget så kanske denna kväll också går vägen! Men nej, jag har bestämt mig, jag gillar våra elektiva patienter. Ge mig EDA-kontroller och planerade provtagningar tillbaka! Haha. Och dessutom kolorektal. Där är man hemma. Inte med gall-läckage och PTC-inläggnignar! Bara två pass kvar sen är det tre veckor tills jag måste tillbaka igen...

I övrigt så kollade jag min syn idag eftersom jag börjat "se lite sämre". Tjena. Från -3,25 till -3,75. Så där ja, nya linser och helt plötsligt ser man igen då! Nice. :)

Pluggar lite nervsystem idag. Svårt att riktigt greppa allt, hur kan detta vara en vetenskap? Nästa vecka börjar vi dock med rörelseapparaten, lite mer att "ta på" där. Sånt gillar vi, vi naturvetare.

Näe, nu ska jag ta mig en tallrik fil innan det bär av mot jobbet. Solen sken ute i morse, nu lite mer höstigt med molnig himmel men fortfarande VARMT!

Har också börjat med det som alla andra också gör. wordfeud. Hannaelisabet88. Jaa, jag trillade dit också. Men inte för att vinna. Mest bara för att se hur mycket poäng man kan få per ord. Spelar ingen roll vem som får ordet. Bara kul att se. Just nu är fröken I i topp; vanligt bräde och 73 poäng för REVYS. :)