Äntligen ledig!

Blir så långa veckor då man jobbar helg. Så idag känns det gudomligt att vara ledig! Trodde igår när jag lade mig att jag hade mycket på min att-göra-lista idag men nu när jag kikar efter så var det inte så mycket! :) Därför sitter jag fortfaraden i pyjamas och myser... Ska snart duscha och göra mig klar för en sväng på stan; hämta ut helgens biljetter och diverse! För övrigt blir det en hel del plugg. Snart klar med första VFU-uppgiften sen är det bara att börja sålla efter artiklar till den andra, jippie? Sen så skajag försöka läsa lite Eragon, måste hinna ikapp Kocken ju! :D

Slappning.

Efter att ha jobbat två dagar tycker jag att jag gör mig förtjänt av lite avslappning framför tv:n eller med en bok. Måste fundera ut lite middag också. Eller om jag ska sova en stund till och med. Så kanske jag slipper somna i soffan vid nio ikväll? Tur jag jobbar kväll imorgon? :)

70B2.

Jobbar idag med. :) Idag kommer nog bli en lugn och skön dag. Inte lika roliga människor att jobba med men men. Skillnaden på en lugn dag här och en lugn dag på 79F är att här finns det ändå nästa alltid något att göra! Jag hatar att bara sitta rätt upp och ned på rumpan! Typ som nu... Haha. Men är det lugn så är det ändå ingen idé att väcka folk kvart över sju bara för att? Eller..? :)

Inget Kosicé?

Världen vill mig illa... Inte får jag åka och hälsa på min bästaste vän! Suck, finns inga vettiga flygtider eller dagar eller något! (Måttligt irriterad nu, har sökt flygtider i en timmes tid!) Ska fortsätta sura och tröstäta lite sushi. Så det så! Hmpf! :(

Inget svin av mig inte!

Har skrivit på papper idag på praktiken om att jag vill ha svininfluensavaccin! De har börjat vaccinera nu i Stockholm idag, så det kommer nog hit imorgon eller på fredag! Usch, jag som hatar att bli stucken.

Just nu väntar en dunderfika så att jag orkar med PulsMedel 18.30 och att käka middag efter. Få se om någon hunnit hem tills dess? Ska även ner i tvättstugan och kolla tvätt-tider. Kanske kan tvätta idag och få en helt ledig dag på fredag, vore såå skönt! :)

Jobb i helgen!

Yeey! Inte på "min" avdelning B1, men på B2. Alltid något! Och extrapengar i kassan! :D

Ligger hemma och myser med Bo just nu. Kurr! :) Ska snart ner och hämta ut två paket som har kommit på posten idag. För övrigt så har jag varit på praktik idag igen. Såklart. Har gått bra. Har även hunnit snacka lite skit med den andra studenten och pratat om lite uppgifter, hell yeah! :)

Snart väntar mat: pasta med lax och räkor. Måste bara vänta på syster först. Ska nog pyssla lite under tiden. :)

Röntgen.

Har varit ledig idag och hade en tid på Östhammar VC för röntgen. Underbart. En timme dit. In; ligga på rygg (spänna benet!) ligga på sida, ut! Hem, en timme... Lunch på Max och sen hem för att pyssla lite med album och diverse! Nu väntar jag på middag och sen på systeryster och Bo! :D Och mys... Imorgon är det tillbaka till verkligheten! Men bara tre dagar denna vecka = LYX. Mittbedömning på onsdag och sen är det fotboll på Råsunda: Sverige - Albanien! Hoppas Zlatan är med... Men troligen inte va? Den som lever får se! Nu är det förrätt! :)

På väg till 79F.

Har kvällstur ikväll, men börjar inte förens klockan två, såå skönt! Så idag har jag hunnit slappa, läsa lite och tränat. Precis lagomt. Och så hann jag laga ordentlig lunch med matlådor, går dagpass imorgon så måste ha en låda då ju! :) Sen är jag ledig på måndag och vad gör man gärna på sin lediga dag? Åker till Östhammar? Tja, varför inte? Ska iväg på röntgen, få se hur det blir!

För övrigt så har vintern sakna men säkert börjat tagit över stan. Idag var det tre grader när jag cyklade till gymmet HALV TIO! Suck. Vart tog hösten vägen egentligen? Kollar på termometern nu och den visar 15 grader, men sitter mot en solig vägg så verkligheten är väl en helt annan antar jag. Bara att bege sig ut för att få veta...

Mmm, vitlök...

Har varit på tzatziki och ätit nyss... Mumma! Nu väntar lite undanplock i lägenheten innan jag ska slänga mig i soffan! :) Sitter just nu och skriver på vår nya dator. Tihi. Kocken får sitta vid den gamla. Haha. Störst går först! Och så har jag köpt go-godis på Jamjam. Måste få ha lite fredagsmys eftersom vi båda jobbar i helgen. Eller jobba och jobba, praktik har jag. Helt gratis! Suck. Börjar lessna på det systemet nu. Men det kan nog bli en bra helg, kanske kan få träffa lite patienter för en gångs skull? Lite bitter... Ska börja plocka bort nu! In med vinterkläder och bort med alla sommarskor! För övrigt så har jag redan kommit på vad syster + sambo och Kocken ska få i julklapp, haha!

Två dagars ledighet! Jippie. :)

Åh, ska bli så skönt med lite ledigt. Inte för att det är mycket att göra på avdelningen, snarare tvärtom, just därför det blir skönt med lite ledigt. Ska städa och plugga lite imorgon, can´t wait! :)

Idag har vi (efter att jag kom hem från praktiken) varit ut på en långpromis runt slottet och förbi domkyrkan. Nu har vi precis ätit middag: krabba och skagenröra men nybakt bröd... Mumma! Nu väntar film och mys med tända ljus!

Lite trött och slut.

Oj. Blev lte trött såhär på eftermiddagen. Inte undra på med tanke på helgens bravader. Blir ingen träning nu iallafall. Ska slänga mig i duschen och tvinga upp Kocken (som sitter och spelar Xbox) att göra middag... :) Blir nog en bra kväll ändå! Sen blir det bio: Gamer. Kan nog vara en helt okej film. Kocken lär nog gilla den iallafall. Har haft intro på Öron/näsa/hals eller "Öron" som dom säger. Kan nog blir intressant om än kanske lite lite. Vi får se helt enkelt. Saknar 70B1! Blir bra att jobba lite om några helger. Hoppas jag kan få jobba lite mer också! Nu ska jag plocka bort resten av packningen sen så; i duschen! :)


Slut!

På pendlandet iallafall. :) Hade min sista dag i fredags. Skööönt. Idag har jag intro på min nya avdelning, öron/näsa/hals, men inte förens vid halv två. :) Tills dess ska jag göra klart en skoluppgift, städa lite, äta lunch på stan och ja, typ det. Packa upp efter helgen kanske. Vi har varit hemma i Sundsvall och byggt hus! :) Ikväll blir det nog bio också. Mysigt. Även fast jag har dagpass imorgon. Men att kunna lägga sig halv elva för att kliva upp halv sex känns inte alls lika jobbigt längre, wonder why? ;P