Den kom, den sågs knappt och nu är den borta!

Ja, nu är det knappt jul längre. Inte ens mellandag! Julen gick extra fort iår. Kan bero på att det inte ens är frost på backen och snö var det flera veckor sen man ens trodde på! Jobbade även 23:e och 26:e så blev ju inte så lång vila där inte... Även första julen utan tomte, skojar inte! :) Blev en lugn dag i övrigt, hade nästan inte ens tid att gå och längta efter saker ens! Och många julklappar fick jag också! Helt otroligt... Bäst var Bond-boxen som jag fick av syrran och Marcus, klar 10-poängare. Nu ska här nötas Bond i flera veckor, som om jag inte gjort det innan... :)

Sjuhelskotasdag på jobbet idag! Pust och stön... MASSOR med folk vilket resulterade i att jag fick stanna till halv åtta... Slutade egentligen halv sju... Jaja! Inte så mycket att göra. Imorgon blir det också jobb fastän jag skulle vara ledig! Men på fredag tänker jag säga att jag inte VILL jobba! Då ska jag hänga på stan med syster! Bara mysa och fika och kanske shoppa lite om man har tur...


Nu vet jag inte med säkerhet men om det är så så är världen mycket mindre än jag någonsin trodde! Helt seriöst, mycket sjukt...

"Ibland måste man få göra misstag för att inse vad man inte vill."

Kände inte riktigt för att skriva nu. Får ta det en annan dag när jag känner mig bättre utvilad och på G. Såå, hm, undrar när det blir? :P Typ om ett halvår kanske? Eller mer...

For now, I don't even know.


3:e advent...

Fattar det inte? 3:e advent, idag? Och eftersom julafton är på 4:e advent i år betyder det att det bara är en vecka kvar till julafton? Hur kan det ens vara möjligt? Har knappt hunnit tänka på jul i år? och nu försöker ni säga till mig att det bara är en vecka kvar? Jag kan ju skriva en otroligt låååång lista på jul-saker jag inte gjort! Några exempel;
-
julkalendern, inte sett ett enda avsnitt iår. (brukar följa det religiöst)
-
julpyntat, jag vet, det är pinsamt
-
lekt i snön, okej, inte mitt fel, men det känns ändå kontigt
-
julpaniken, VART ÄR DEN?
-
julstämningen, jaa, inte ens hunnit oroa mig för den ännu!

Heelt sjukt skulle man ju kunna säga. Kan ju hoppas att jag får in lite julstämning nästa vecka... Hunnit med att dricka lite äcklig men obligatorisk julmust har jag iallafall gjort. Pepparkakor har jag ätit men inte en enda lussekatt! Vart är världen på väg? Jag som brukar vara julfanatikern nr 1!!! Sorgligt...

Julklapparna är nu officiellt klara iallafall, tackar tackar!  Åh, så skönt det känns? Jaa! Lite småplock kvar, som egentligen inte är nödvändigt, så jag ser mig själv som klar!


Även att det inte är jag som sviker idag! Men det är okej, du hade kasnke en tuff natt? ;P Åh, jag vet inte??? tell me, NOW! Mihihi! Men fika blir det nog iallafall med nyhemkomna Marie och möjligen Sara? :) Trevligt trevligt!

Utgången igår blev för min del; bil-körande, frysande, Max och mer frysande. kan ju hoppas på att andra ahde en mer gicande kväll? Jag satsar istället på 25:e och nyår! Åh, skoj ska det bli! Kanske bli lite omplaner... Har funderat coh kanske kommit på ett bättre förslag? I will tell alla inblndade later!

Smärta...

Kan kännas på många olika sätt, jag har upplevt ett flertal... Hjärtesorg mot ren och skär idioti-smärta, ja, vad väljer man? Vet inte riktigt faktiskt, har nog inte hunnit bestämma mig än! För smärta lär man ju få uppleva fler gånger i sitt liv?! Kanske snarare än man anar. Typ när man går till jobbet så VET man att fötterna kommer att göra ont som f-n när man kommer hem men när man åker ner på stan för att jul-shoppa? Ja, suprise, suprise! ;P Ont i fötterna var väl det enda jag inte hade?

Vet inte hur "public" jag vill gå med detta, men ont gjorde det. Jävligt ont! Värt det? Inte just då, men nu? Jao, ganska snyggt är det ju. Lite crazy men WTF, går ju fixa om man vill? Fast det vill jag itne, inte än iallafall! 490 pix var ju inget pris iallafall! :)

LEDIG HELG! Och det ska bli otroligt skönt! Tänker inte ens komma in och fika under lördag-söndag! På Charm iallafall! Imorgon väntas träning och JULBORD! Mihihi, på Lörran. Farmor är här i helgen så det ska bara bli supermys och gos hela tiden! Som till exempel nu, när jag ska slänga mig ner i soffan för att kolla på Doobedoo! :)

Men iallafall, (blev många såna idag) fika på söndag blir det! Vet inte om jag kommer kunna hålla traditionen... Ska försöka! Marie kommer ju hem så det ska bli mys och fika med henne! :)

For now; Peace, Love and Understanding!

Traditionen fortsätter!

Kommer just från Wayne's där en söndagsfika har avnjutits! Mycket trevligt måste jag säga! Håller med Freddie, inte så mycket skvaller men vad ska vi göra? Mitt och Henkes liv är inte så intressanta som vi vill att de ska vara! Hrmpf! Vi får bättra oss tilln nästa gång.

To-do-list:
Ringa 11 miljoner samtal (klockan åtta, tack Freddie, tack)
Bestämma om nyår
Bestämma om framtiden (Svar på ansökan imorgon!)
Fixa julklappslista
Hitta ett intressantare liv?

Trött på att vänta nu. Nu gör jag det på mitt sätt. FI FI FI! Men ja, det får gå!

Peace, love and me.
/Zlatan

Jobb igen...

Sällan denna blogg handlar om mitt jobb? Mitt jobb = mitt liv, i stort sett just nu! och inte är väl det illa, eller är det? Vänta, ska bara fråga som på jobbet! :P men inte fel att jobba jämt heller, inte när man får finbesök ända ifrån Umeå! Great att se min Betty igen och jag lovar att komma och hälsa på snart så att vi kan pascha och kolla på Benke. Mmm... Jaja, kul att du va in du också Freddie. Trodde du att jag skulle glömma dig? ;P Haha, sucker! Fika imorgon kanske eller "är jag jobbig då?". Mihihi, åh, internskämt! Sara ska med, glöm inte att ringa henne.

Ja, men som sagt; jobbet! Gick bra att stänga idag även om jag var kvar till sju, suck. Men men! Imorgon blir det ännu värre, Storgatan! Gaah, hur ska detta gå? Det kan man ju fråga sig ganska länge. Förhoppningsvis blir det ganska lugnt på dagen så att vi hinner med oss och inte "halkar efter" som vi så ofta gör på in: (Ogilalr fortfarande det namnet!) Men ja, kan ju återkomma med mer detaljer om morgondagen imorgon... Jag vill inte! Och så nycklar och larm och grejer. Hur ska jag fixa det? Vi får helt enkelt vänta och se... Ojojoj säger jag bara!

Tränade idag iaf! Pump, nice! Bra instruktör även... Plus-poäng! Dåliga biceps hade han inte heller så när han sa "det här är min favorit" på biceos-låten tänkte jag bara "nä-hä?". Haha, men jag klagar inte? :)

Efter jobbet och all den underbara städningen (Jag skulle aldrig palla att städa på heltid. Jag skulle blir så less på slutet av dagarna att jag skulle fuska, vad ajg än gjorde! Jag var så trött idag när ajg började städa ute i cafét så jag vet knappt om moppen rörde golvet sista minuterna. Svosch-svocsh. Sen var det klart! Så snabbt har jag aldrig städat förut... Men jag tyckte det såg rent ut iaf! man kanske ska vara less? Hmm. Intressant tanke?) så åkte jag och hyrde film för hemma väntade ingen! (Och med ingen menar jag ingen mamma eller pappa, filmer har vi så att det räcker och blir över!) Bilen väntade iallafall på mig när jag gick ifrån jobbet och det var skönt. (Låst var den också.) När jag kom hem blev det en snabb dusch och sen väntade den obekvämma soffan. (Mamma har möblat om, me NO lik-e.) Ja, men en stund  lyckades jag somna iallafall! Sen bar et iväg för att hämta mamma och pappa och nu sitter jag här igen! :) Men itne länge till! För nu ska jag borsta tänderna och sen så väntar en hel 1,20-säng bara för mig...


Jag lever på hoppet nu.

Igår:
Kommer hem lite halvpigg (!) faktiskt efter en tågresa från Uppsala. Ja, jag sov ju hela resan, inte konstigt man är pigg då! Och så funkar inte bloggen. WTF? Jag som lovat att uppdatera idag efter många dagarna frånvaro! Men men. Dessa dagars frånvaro har berott på mycket och det mesta men mest för att jag glömt bort… I alla fall, jag har haft en toppendag! Vaknade och var faktiskt inte helt otroligt trött, mycket bra gjort! 3-timmars-regeln. Tell you all abpout why later. Åkte ner till stationen, parkerade bilen och hoppade på 10.11-tåget mot Uppsala. Ringde syster när jag satt mig och sa grattis och att jag var på G. Satte på mig mp3:n och somande sött. Vaknade 12.05 i Gävle, inte helt fel! :) Kom ner, kramade syster och sen gick vi ut på stan för att göra lite shopping. Slutade med en tunika till nyår och lite underkläder, mycket bra! Sen kom mamma och pappa och då gick vi hem för att syster skulle få öppna lite paket! Eller egentligen ganska många och ganska stora paket, som jag släppat från Sundsvall, men ändå! Hon blev glad för allt hon fick, mest för tröjan med en gris på som hon fick va mig! "Too nice to slice". Sen gick vi till 'Tzatziki', en jättemysig grekisk restaurang! Åh, jättegod mat hade de också! Efter det gick jag, mamma och pappa till tåget. Pappa hann precis med pendeln till Stockholm och mamma och jag hann köpa en dricka innan vi fick gå på tåget. Efter några minuter sov vi gott båda två, precis som alla andra i vår vagn! :) Hehe. vaknade några gånger udner vägen, sista gången i Kvissle! Härlig resa! Kom hem och nötade lite på datorn. Funderade på att gå ut där ett tag men både jag och Linnea hade allt för många och allt för bra anledningar till att stanna hemma så så blev det! Lite smsande och lite pratande med Sara i telefonen, sen somnade jag för 4:e (?) gången den dagen! :)


Så vad har hänt sedan sist jag skrev? Insåg just att det var en veckan sen, mer! Ojdå. Ja, jag har ju jobbat då, såklart! Onsdagen blev en utgång som hete duga! Jag och Linnea, först Coppers, sen Liquid, Coppers igen, Statoil Bergsgatan (enda stället som har öppet på onsdagar klockan 3) och sen gratis taxi hem, en helt kanonbra kväll alltså! Torsdagen ägnades helt och fullt åt shopping! Ja, och så var halva lönen borta. Resten sparars absolut till Åre! ;P Mihihi! Näe, lite mer shopping har det ju hunnit bli och nån gång till ska man väl hinna gå ut innan nästa löning. Julklappar även... Ja, sen var det definitivt slut på pengar! :P Men det är det värt! Fredagen skulle jag egentligen ha jobbat trodde jag men tryckfelsnisse hade varit där, så jag var ledig! Skönt! Lördagen blev dock inte lika lugn... Jobbade 8-16, men det blev 17 för brandlarmet gick, igen! Sen kuttade jag bort till Marcus föräldrar och åt lite middag innan jag hjälpte dem att diska och plocka undan. Snabbt iväg igen, hem, byta om och sen til födelsedagsbarnet Sara! Förfest där lite innan jag skjutsade ner 6 glada själar på stan! Blev lite Coppers, Svenssons och sen Coppers igen innan jag for hemåt, jobbade ju söndag såklart! Lite missöden men en mycket rolig kväl ändå till slut! :) Jobabde hela söndan, 9-19,30... Hmm. Långa dagar ibland! Måndagen och tisdagen gick också åt till jobbet. En fika med en mycket gammal vän hann jag också med, trevligt värre! :) Ja, och sen blev det ju onsdag...

Just nu ska jag klä på mig och kanske fixa håret lite innan jag väljer skor och drar ner på stan för att jobba. Javisst, härligt liv! Jobbar torsdag-fredag-lördag-söndag-måndag-tisdag! (Söndag på Storgatan!) Ledig onsdag, jobbar torsdag! Men sen är jag ledig fredag-lördag-söndag! Åh, minns inte ens när jag var det senast! :D Regnar ute, inte så kul... Blir paraply idag alltså? Ikväll blir det mys med mamma och en sväng i bilen med Sara! :) Hinner inte med nån träning, men det tar vi imorgon! Eller?

Snart kommer även min framtid på posten, antagningsbeskeden!!! Åh, får nog veta imorogn... Orkar knappt ens vara nervös!

Just nu:
The Wannadies - You and me song
Always when we fight
I try to make you laugh
'Til everything's forgotten
I know you hate that

Ba ba da da ba ba ba ba
Ba ba da da ba ba ba ba

Always when we fight
I kiss you once or twice
And everything's forgotten
I know you hate that

I love you Sunday song
The week's not yet begun
And everything is quiet
And it's always

You and me, always and forever
You and me, always and forever
Ba ba ba ba ba ba, it was always
You and me always

You tell me I'm a real man
And try to look impressed
Not very convincing
But you know I love it

Now we watch TV
'Til we fall asleep
Not very exciting
But it's you and

Me and we'll always be together
You and me always, and forever
Ba ba ba ba ba ba, it was always

You and me, always and forever

So for now, so long! Lovar att skriva om nån dag igen. Varit borta för länge nu! Fun at work now! Besök idag kanske? :) Imorgon vet jag att jag får det iallafall, inte helt fel? ;)