Rivning...

Påbörjade rivningen av köket härom veckan... Skulle öppna sop-skåpet och vips så kom hela luckan loss! Tur att det snart är dags att bygga om :) Vi längtar, inte långt kvar nu!


MöSexa!

Förra helgen tillbringades i Stockholm på Mösexa, eller Svenhippa om man så vill. Mycket trevligt var det iallafall men brunch, picknick-mys, vinprovning, skivinspelning sen middag, lekar och mera socialt umgänge! Bra och kul uppladdning inför bröllopet som är redan nästa helg! :)


AB och mr D; blivande makarna, blev kidnappade på morgonen!
(Notera utsikten! Vi var på Fåfängan i Sthlm, mycket bra :)


Picknick utanför Universitetet där det sedan blev vinprovning.


Skivinspelning.


Efterrättsbordet efter middagen... Mumma!

Spring, spring!

Skönt! En härlig springtur avslutad! Nu ska jag duscha av mig och sen laga isterband med dillstuvad potatis! Mumma! Får se om jag hinner sätta mig med lite virkning sen... Vart tog dagen vägen? Till jobbet bär det av vid ett-tiden iallafall, börjar halv två på helgerna = mycket skönt!

Ut i solen!

Idag är det fiiint väder så nu ska jag ta mig en joggingtur ute! :) Sen en snabb sväng på gymmet. Sen hem, duscha, äta och virka!!! Tjoho. :)

Och så ledig igen..

Hinner mest uppdatera då jag är ledig! Har varit lite mera på jobbet ett tag nu. Helgen var lugn men sen har det varit en del att göra nu de tre kvällar som jag jobbat. Brukar inte vara så mycket på kvällarna! Men nu är det gjort. Och hoppas på helgen ska bli lugnare igen! :) Jobbar fre-sön kvällar också. Sen dagar nästa vecka!

Nu har jag iallafall gjort dagens "måsten" - kollat mail, facebook och banken! Ska snart iväg på spinnig så har man gjort dagens träning också! Sen ska det bara handlas och sen blir det nog virkning, brudpar i massor! :D

Ny mobil!

Blev en HTC! :) Nya Incredible S... We like!


Beställning: brudpar!

Jajamensan! Första utomstående beställningen. Kompis A som gifte sig och hade fest förra sommaren fick ett virkat brudpar och nu har jag lovat att hjälpa henne med tre stycken, för hon ska på bröllop i sommar! :) Tjoho!