Bröd- och bullbak!



Köpte mig en ny bakbok för några veckor sedan som vi sedan passade på att använda samma dag, såhär blev resultatet!

 
(Innan gräddning såklart :)

Så blir nog till att baka lite mer nån dag här framöver! Ledig på fredag så måste nog bli lite bak då.

Skor

Har även lyckats hitta ett par nya skor! Så sköna och snygga. Och ytterligare ett bevis på att jag börjar bli som min mamma för nu när jag kom hem sist så visst hade hon köpt ett par likadana! :D


Snygg i håret iallafall!

Ska precis springa iväg till frissan så blir ingen träning idag heller. Får bli imorgon på min lediga dag. då jag även måste hinna med lite plugg... Jaja!

Nu; iväg till Kicki, min frissa på Another you här i Uppsala för lite färg och klipp!

Mästerkatten!

Bo the cat har hunnit bo hos oss i två omgångar också. Förra gången han var här hann vi med att se filmen Mästerkatten i stövlar och den berömde Ohh-cat! Kocken gör en bra imitation:


Pyssel.

Håller på som bäst att virka 26 enkla varv på min senaste Amigurumi. Kommer bli en flodhäst en en tjej på jobbet ska få så snart som hon ploppat ut sig sin lilla unge! :)

Annat pyssel som blivit senaste tiden var ju påsk-kort till påsk! Nu vågar jag visade dem här för nu har de ju definitivt kommit fram och om de inte har gjort det så kommer de nog inte göra det heller!


Två veckor sedan sist!

Men får väl ta och fixa in lite att skriva ändå. :)
Sitter och väntar på att någon ska ringa upp på telefonen, så kan inte göra så mycket annat än att vänta.
Hon skulle "ringa upp om en kvart" och det är över en timme sen? Hmm...

Jaja. Fick bli att jag skippade min välbehövliga prommis idag då och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag iväg till jobbet. Så vad har hänt under de senaste två veckorna:

- Jobbat natt
- Skrivit onlinetenta
- Fikat med massa kompisar
- Varit hemma och fyllt år!

Typ.. :) Inte så mycket som händer i mitt liv verkar det som!
Har lite diverse bilder. SKa fixa in lite på datorn nu! Men först; dusch!

Inte alls helt själv!

Snälla Ems från jobbet har bott hos mig i helgen! :)
Vi har jobbat, myst, snackat skit, lagat mat och kollat på film. Typ hela helgen!

I fredags var jag, syeteryster och J hos farmor och det var toppen. Vi åt torsk och lilla farmor var så nöjd så över att vi var där! :)

Idag har jag och kissen legat på soffan och myst halva dagen men resten av dagen ska gå åt till lite plugg, städ och kanske tvätt senare för ikväll kommer faktiskt Kocken hem! Tihi. Han fick erbjudande om att få skjuts ner hit av kusinerna så ahn kommer redan idag istället för på onsdag/torsdag! Nice, I like.

Imorgon ska vi på födelsedagslunch med Paps! Myspys!

Snart påsk!

Ledig idag inför jobb hela påskhelgen! Idag ska jag städa och trixa lite i lägenheten. Ska få gäster i helgen, dels systeryster och J som kommer imorgon; då ska vi först äta middag hos farmor! Sen ska Ems från jobbet bo hos mig för det går inte att pendla Stockholm-Uppsala på helgerna om man börjar 6.45!

Men idag ska jag som sagt vad plocka bort lite i lägenheten, pyssla klart (så jag kan plocka bort det), städa, eventuellt putsa av mina fönster lite och handla. Träna på eftermiddagen! :)

Kocken har precis åkt iväg till Vemdalen i en veckan och jag ska vara helt själv, egentligen... Men kissen ska komma och bo hos mig så jag slipper vara ensam!

Näe, dags att börja fixa!