Börjar bli smått nervös...

Ja, lite smått sådär. Men än ska jag inte låta mig själv bli helt upprörd. Har ju ingen lägenhet i Uppsala än men ska vänta tills vi får ett definitivt nej av Studentstaden innan vi börjar gråta. Vore faktiskt skönt om vi inte fick den, men fick någon annan, för annars skulle vi ju bo i syrrans namn.

För övrigt så längtar jag till alla dagar då jag inte jobbar! Så less nu så det finns inte. Men inte mycket kvar nu... Och snart är det löning så då ´har jag ju något mer att se fram emot! :) Men nu är det nästan så lite att man kan börja räkna timmar, så det känns ändå okej!

Ikväll har vi ätit smaskiga ostar och god salami och skinka! Mmm.. Jag, mamma och pappa. Nu ska jag organisera upp mitt liv lite i min kalender, som var "gratis" btw. Tihi. :)

Gatufesten, again.

Jessbox, så har det satt igång, igen! Visst, tälten har varit uppe i en veckas tid men invigningen var faktiskt ikväll så nu har det väl officiellt börjat. Ska bli skoj, faktiskt, iår. Hoppas jag iallafall. Jag tar mitt och Henkes löfte på allvar iår, jag ska gå. Så det så. Dock inte Henke, men men. Så det kan bli. Imorgon blir det nog en lugn kväll, ska jobba på fredag morgon och dessutom så vill jag ladda inför fredagkväll, då blir det grillfest hemma hos min kock men alla mina vänner och sen nergång mot gatufesten lite senare... (Vi skippar Takida iår, jajamensan!) Sen blir det nog en lugn lördagsdag innan vi drar igång igen på födelsedagsmiddagen på kvällen och sen Timbuktu klockan 22.30 på Norra scenen! Viktigt! Kanske den mest sevärda artisten iår..? Åh, vad besviken jag kommer att bli. Säkerligen! Men jag tänker jättepeppa ändå! Näe, nu har jag inte tid att skriva mer för ibland har man faktiskt en ganska lugn och snäll chef så jag får börja 7.00 imorgon! Wieho! :) Haha, tror inte ni riktigt förstår men jag är faktiskt inte ironisk! För annars hade jag stängt, mycket sämre. Nu hinner jag hem och fixa inför alla som ska komma och sen grilla med familjen och hinna umgås med syster! :D För now; night night!