Trevlig helg!

Blir ett snabbt inlägg nu, utan bilder, för jag måste börja göra mig klar inför jobbet! Hade en otroligt trevlig midsommar! :) Firade inte mindre än fem (!) födelsedagar! men viktigaste var ju farmor och min älskling såklart! H

Jobbade min första "riktiga" dag igår. Det gick kanon! :) Ska iväg till jobbet snart igen och sen är jag ledig imorgon! Jobbar sedan torsdag och sen ledig igen på fredag tillsammans med min älskling och då ska vi på Barkarby outlet och shoppa upp första lönen!

Sen så måste vi faktiskt spara eftersom vi har bokat en resa till Bulgarien i slutet på augusti! :D Mmm, längtar!

Ha det gott!

Ledig dag.

Har varit ledig idag och ordnat diverse saker nu inför midsommar och annat! Imorgon väntar jobbet 6.45 och en kurs om bl.a. cytostatika! Kan nog bli bra även om jag missar en dag på avdelningen. Sen är det bara två dagar kvar innan midsommar och tre dagars ledighet! (Händer bara tre gånger denna sommar...) Sen börjar allvaret och nu börjar jag bli nervös... Men det ska nog gå bra hoppas jag!

Nu måste jag lägga mig om jag ska orka hela dagen imorgon! :) God natt.

Jobb-ig vecka!

Har hunnit jobba lite mer nu. Totalt tre dagar hittills och ska jobba idag och imorgon också!  Det känns bra. har blivit lite inputtad i arbetet nu och gör så mycket som jag bara kan! Börjar bli ännu mer nervös nu inför nästa måndag då jag ska sköta mig själv! Men det blir nog bra... Har ju fem dagar till på mig att lära mig och har fått försäkringar från alla att det bara är att fråga! :)

Annars har det inte hunnit hända så mycket. Vi har myst och inte gjort så mycket, precis som det ska vara på sommaren! Dock fick vi ingen sol på våra lediga dagar. Kocken ska inte vara ledig på måndag heller... :( Undrar vad jag ska hitta på då?

Näe, nu ska jag fixa och trixa lite inför dagen och så! :)

Bilderna nu då...

Här kommer det lite utlovade bilder då!
 Världens bästa grillmat! Korv med bröd och massa ketchup!

 Glass till efterrätt på tentafesten!

 Farmor och syster på studenten hos min kusin!

 Hur god tårta som helst fick vi hos min kusin! Mmm, jordgubbar och hallon!

 Vårt soldäck hemma på baksidan! Mysigt...

 Mammas och pappas nya bil! :)

 En nöjd Hanna! Hemma på baksidan efter en mysig middag!

 Fika på stan med Freddie! Kosice next!




Låt oss se...

Vad har jag hunnit med sedan sist? Haft tenta. Men det skrev jag. Varit på tentafest! Mycket trevligt! :) Har varit på en helkroppsmassage! WIE. Det var inte alls skönt. Eller jo! :D Tihi. Helt underbart. Ska göras om. Snart. Och varit på studenter. Två stycken! Sharon och min kusin Lisa. Sen har jag  varit hem och myst! :D Jättehärligt nu inför sommaren då jag inte kommer vara hemma... Vilket känns lite konstigt!

Kom på en annan konstig sak här om dagen. Förra sommaren var den första i mitt liv som jag inte varit ute i farmors sommarstuga! Kändes inte så konstigt då men nu.. När jag var ut igen. Då kändes det konstigt! Har därför bestämt mig för att befinna mig därute alldelens för mycket denna sommar! Nu när jag har chansen! :) Det bästa med det är också att min mobil inte funkar där! Tihi. Mobilfri och lycklig. Sen kan man bada och bara slappa! Ska nog ringa farmor idag btw... Snart är det ju midsommar också som naturligtvis ska firas därute! Det längtar jag otroligt mycket till! HELA släkten ska komma! Wie. Freddie: endast för sin skull ska jag räkna ut hur många centiliter sprit som kommer till platsen och hur många som lämnar den. Det ena svaret kan jag redan. Det är NOLL. Gissa själv och det är på vägen dit eller hem.

För övrigt Freddie så surfar jag och kollar runt på lite flygbiljetter. Det är ju som sagt närmare mellan Slovakien och Arlanda än mellan Moskva och New York. Så jag kommer hälsa på. Ofta! :)

Börjat jobba har jag ju också hunnit med. Jobbade första dagen igår och det gick bra. Men det kommer nog bli en lång sommar. Inte att det inte är skoj. Men just nu verkar det vara lite slappt. Men det blir nog bättre när jag själv ska sköta mitt vårdlag och inte går dubbelt. Fast det känns lite nervöst också... Gah! Mycket att ta in på två veckor. Ska jobba idag också! Kväll, så jag börjar klockan ett. Och missar första halvlek på Sveriges match mot Grekland. Suck.. Får cykla hem snabbt! Sen är Kocken och jag lediga i två dagar tillsammans. Sen jobbar vi tre och sen lediga igen på måndag! Det börjar ju bra iallafall. Får se hur bra våra scheman sammanfaller resten av sommaren.

Oj, jag skrev ganska mycket. var inte meningen. Skulle lägga upp lite bilder också ju! Hinner ändå inte med det just nu. Ska fixa håret! :) Jo, just det. Höll på att glömma. Gissa hur länge jag sov idag? Till klockan tio! Och gissa hur jag lyckades med det? Jo, min älskling har köpt en rullgardin och satt upp den! Mmm. Sov sååå gott!

Sommarlov!

Vaknade imorse och mådde minst sagt bra... Var väldigt nära på att ej komma ur sängen faktikst! Men då vi hade tenta var det bara att hoppa in i duschen och sen bege sig mot BMC! Tentan tror jag gick okej men man vet ju aldrig. Denna gång kan faktiskt lika många svar som jag tror är rätt vara helt åt h-vete! Så många bakterier.

Nu när kommit hem och vilat lite mår jag bättre iallafall! Har tvättat åt min älskling och ska snart iväg och handla, på systemet, hämta ett paket på posten och lite mer!

Klockan fyra är det tentafest hos Charlotta! :D

By the way så hittade jag en ny favoritring i Femina när jag satt och bläddrade i den...


Lovely right? :)


Jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar!

Igår tog jag en liten apus från allt studerande och åkte ner på stan för att fixa min kusins studentpresent! Och då köpte jag jordgubbar... Två askar! Mmm... :)


Så himla gott! Jag hade tänkt trycka lite på dagen och sen trycka resten tillsammans med min älskade Kock när han kom hem men han kom så sent så jag hann trycka allt själv! Nej... Jag orkade faktiskt inte men hade jag gjort det så hade det varit slut. Kommer man sent så får man skylla sig själv. Han ska få idag. Till frukost. På sängen. Är jag inte underbar så säg..? Det är såå gott!

Så här blev för övrigt paketet till kussen. Kortet har jag också gjort själv ju... :)



Jag älskar min kamera! :) Som jag föresten inte lagt ut någon bild på va? Kommer nu...

I LOVE IT! Sa jag det? :)

Näe, nu ska jag nog plugga lite mer. Igår kväll innan jag lade ner böckerna så kände jag att jo, det här kan jag... Men nu. Visst sitter en hel del men inte allt men det stora problemet nu är, vad/hur ska jag plugga? Har ju läst igenom allt flera gånger. Gjort dubbla anteckningar. Skrivit ner massa listor med bakterier av olika slag. Tränat på patientfallen. OCH SEN DÅ? Blir lite frustrerad. Ska väcka min älskling så kan han få förhöra mig! Och sen får det vara nog!

Ska ju springa blodomloppet idag också. Var ute på en promenad igår för att inte ha suttit helt stilla dagarna innan loppet och tror ni inte att mina fötter höll på att döda mig? Jo... Hoppas det håller bättre idag! Och att Charlotta lyckas dra runt mig på 50 minuter! Jag satsar på en timme... Hoppas hon inte hörde! ;P Jag längtar mest till picknick-korgen iallafall ändå!

Imorgon är det ju tenta och inte minst TENTAFEST! Wie. :D Till den längtar jag mest. Festen alltså! Näe, dags att göra någonting viktigt nu. Typ lära mig rabbla alla bakterier baklänges?