Mys-helg!

I torsdags kom kussarna ner från Östersund för att umgås lite med oss på sitt sportlov! :)

På torsdagen hann vi inte så mycket mer än att bara fixa middag och mysa!

Fredagen blev en dag på stan för mig och kussarna och sen fredagsmys på kvällen när Kocken kom hem. Då bjöds det också på färska pilgrimsmusslor som vi själva fick fixa fram ur skalen och sen kummel. Mums! Efter det såg vi på Trassel. :)

På lördagen kom syster med sambo ner. På morgonen hade vi lite mys, sen lunch på stan innan vi begav oss ut mot Boländerna och FEMKAMP! Gokart, mekanisk tjur, Segway, Human Bowling samt jättesumo! Skoj skoj. Sen obligatoriska tacosmiddagen innan vi såg Eric Saade vinna Melodifestivalen.

Söndagen spenderades i Stockholm med lite shopping och sen lunch med syster på Kungshallen. Ut mot Arlanda för kussarna med buss eftersom tågen stod stilla! Men hem kom de till slut iallafall. Jag och Kocken också efter ca trettio miuter på ett stillastående tåg. Hem och pysslade samt åt lite tacos-rester!

Bilder kommer senare... :)

Vad gör man en ledig dag?

Jo, heter man Hanna så gör man allt!
- Tvättar
- Pysslar
- Städar
- Rensar ur garderoben
- Sorterar bort vinterkläder
- Fixar bland ytterkläderna
- Planerar middag för resten av veckan

Och allt detta samtidigt... Kanske borde sätta igång igen så att åtminstonde en sak blir klar innan Kocken kommer hem för då blir det träning (i mina nya fina träningsbyxor) sen middag och så tv-tittande och mera pyssel sen!

Håkan!

Söndagskvällen spenderades med syster och Memson! Först mysig middag på Brasseriet och sedan: HÅKAN! Så fantastiskt bra han var. Bätter live än på skiva, lätt!



I övrigt så var jag i dalarna förra helgen och hejjade på mina favvotjejer som åkte TjejVasan!
Här är starten för två av den:

Mycket folk vill jag lova! :)

Bo
bor hos oss ett tag nu när syster och sambo ska flytta. We like!

Bo likes too... :)
Han ligger och myser bredvid mig på skrivbordet nu!


Min nya amigurumi! En liten blå kanin. Men han är inte så liten...
Och så har han fått en morot. Mumma! :)


För några veckor sen var vi på Bauhaus och köpte denna orkidé!
Den har bara blommat mer och mer och nu är det fullt med blommor.
Plus att det är en massa knoppar med! Och det har ändå trillat av några blommor! :)
Så fin!!


Såhär såg godisskålen ut i fredags! Nu är den typ slut...

Imorgon ska jag ner till Stockholm och träffa AB! Och på torsdag kommer kussarna från Östersund. Då blir det mys och annat skoj! På lördag blir det nog Femkamp på NordicGoKart! :D

Jaja, nu ska jag slänga mig i soffan och kika på House. :)




Vår!

Ja, idag var det nog våren som tittade fram. Imorse kändes det lite kallt (fryser alltid på morgonen). Var dock bara noll-gradigt men jag tog på mig stora vinterjackan och det blev liiite varmt innan jag kom hem sen på eftermiddagen i plusgrader och sol! :) Nice...

Slapp vecka denna vecka, men det får jag igen snart vill jag lova! Blir mycket jobb i mars/april. Jaja, det tar vi när det kommer. I helgen ska jag iallafall få träffa Mama och Papi som kommer till Stockholm för att fira förlovningsdag, inte alls så att jag stör? :) Men jag har saknat dom så mycket så jag bara måste! Sen på söndag så ska jag syster och Memson på HÅKAN! Lyssnar in mig för fullt nu!

Idag var en skaplig dag på jobbet. Hade med mig studenter idag för första gången och inte bara en utan två! Men tror det gick bra iallafall? Borde egentlkigen inte ha hand om studenter ännu men jag var tydligen bäst lämpad av de som jobbade idag. Makes me glad! :) Fick även höra av enm kollega att jag är fantastisk och av en läkare att jag är helt otrolig! Alltid trevlig med lite beröm.

Nu ska jag kolla på lite Glee på datorn och sen kasta mig i säng och försöka bli kvitt denna hemska huvudvärk som jag haft i fyra dagar nu! Suck. Mys med katten och lite te kanske hjälper.

:D