Världens bästa farmor!

Måste bara skriva om min farmor! Vi var där och åt semlor i tisdags. Mumma! När jag typ tränar eller på annat sätt störs av min lugg så brukar jag sätta upp den. Eftersom mitt hår är lika tunt nu som då jag var bejbi så måste jag använda ett hårspänne (inte hårnål). Min hårspännen (de små och svarta som jag har) är väl ungefär från början på 90-talet och ser så ut också, typ all färg är avskavd! MEN vad får jag inte av min farmor i tisdags? Två svarta små hårspännen!!! Hon är bäst. Frågan är bara; vem har skvallrat? För jag har inte berättat om mitt hårspänneproblem?

Min farmor måste helt enkelt bara vara bäst!

Slask!

Ja, våren är på väg hit! Slasket har börjat på riktigt! Fortfarande snö kvar på gräsmattor och dylikt men på vägar och framförallt CYKELBANOR (!) är det bara slask! Blähä!

Jaja, tur för mig att jag bara ska sitta inne fram tills nästa fredag då det är tentadags, igen!
Fick tillbaka min psyk-tenta idag och den klarade jag! :D

Nu: pediatrikböckerna!

Ännu en slapp dag.

ja, kan man ju lugnt säga. Det jobbigaste jag gjort idag var att ta mig från syster och hem i all denna NYSNÖ! Slask skulle jag ju dock vilja säga... Tyvärr! Blir buss imorgon!

Sov hos syster inatt för att slippa vara ensam. Igår såg vi på Melodifestivalen och myste med en av systers kompisar. Imorse åt vi gamla pannkakor till frukost innan vi begav oss hem till mig. Vi har börjat pyssla med mosters bröllopsalbum! Sen skippade vi träningen eftersom vi inte ville ut i det hemska vädret igen! Får bättra oss till nästa vecka! :) Eller vädret får!

Nu har syster farit hem och jag har hunnit äta middag; rester. Hatar det... Nu har jag kollat in bloggvärlden så nu ska jag sätta mig och spana på lite lägenheter innan jag ska skriva klart utgångspunkten till imorgon och sen se på Beck - Advokaten, om jag vågar! Åh, saknar min plutt!


Slapp dag.

Åh, har nästan inte gjort nåonting alls idag! Vi klev upp vid halvelva, dushade och gjorde American Pancakes! :) Mumma. Efter det var Kocken tvungen att packa.. Han far hem idag! Sen spelade vi liiite X-box innan han var tvungen att cykla till station. Jag började byta sängkläder och skulle sen gå in i köket och börja diska. På bänken ligger en handduk som jag då tänker plocka bort men icke! För i handduken ligger Kockens knivar... Jajamensan! Jag springer in i sovrummet för att hämta mobilen, som börjar ringa, springer ut till soffan (för det var där den låg..) och jo, visst är det Kocken som ringer! Så det var bara att snabbt cykla ner till stationen! Det tog 5 minuter! Till alla er som vet hur långsamt jag cyklar i vanliga fall, fatta hur snabb jag var! :) NÖJD. Ja, han hann få knivarna iallafall!

Efter det cyklade jag lååångsamt hem... Diskade, dammtorkade och ska sätta mig och plugga lite nu tänkte jag... Fast jag ringer nog syster först och kollar vilken tid jag ska komma ikväll! Kanske måste cykla dit snart och då slipper jag ju plugga! :) Haha. Nu, lite bilder! (Ja, stora bilder.)


På resturangen i torsdags! Syster och Paps!


MYCKET räkor blev det. :)


Middagen igår. Och ja, jag åt faktiskt upp HELA köttbiten! Gott.


Oj, något suddigt ser jag nu! Men pannkakor från imorse!

Nu ska jag ringa syster!


Nu: Panduro!

Innan pluggandet börjar idag ska jag beställa pyssel från Panduro. Kan nog ta sin lilla tid men det är det värt! :) Sen blir det plugg! Men eftersom älsklingen min åker bort i helgen så hinner jag nog plugga lite då! Så det så.

Addicted to PYSSEL!

Jag BORDE inte köpa mer pyssel men Panduro har ju 70% rabatt!
Kan - inte - motså!

Vart tar tiden vägen?

När jag kom hem från skolan idag tänkte jag hinna med lite plugg innan träningen HALV SJU! Men efter att jag öppnat posten, packat ur dagens väska (matlådan i disken, satt in papper i pärmen), gått på toa och bytt om till mjukisar är klockan kvart i fem och jag måste börja laga middag (vill hinna äta innan träningen). Vad gjorde jag i över en timme? Ingenting? Suck...

Sen tänkte jag att jag skulle hinna ner på stan en sväng (bara för att jag är en underbar flickvän!) och göra lite ärenden åt min älskling! Men börjar tveka nu för det är ju så kallt ute! :(

Ikväll blev det en riktig studentmiddag för mig/oss; makaroner (snabbmakaroner till och med!) och falukorv... Med ketchup! FAST jag hade en klick Creme fraise till - åh, en sån lyx! Haha. Hoppas Kocken blir glad när han kommer hem?

Inte tid att sitta här längre, ska byta om och sen svänga ner på stan!

Är klart med skolan för denna vecka! Puh. :) Tihi. Har instuderingsdagar tors-fre så då ska jag läsa min nya tjocka obstetrik-bok (som även gjort min PANK flera dagar innan nästa bidrag kommer... Hopaps den är bra!), läsa min "lilla" obs- och gyn-bok samt i barnmedicin/omvårdnadsböckerna! Vilka dagar det kommer bli!

Något att längta till har jag iallafall; middag i Stockholm med papsen och systeryster imorgon! :D LÄNGTAR!

Här kommer dom! :)

Lite bilder från helgen som spenderades med syster och hennes sambo:
 Fin dukning på alla hjärtans!

   I vår familj leker vi inte med maten?

 Sushi in the making!

 SUSHI! :D


Denna fick jag av världens bästa älskling på alla hjärtans!

Ja, alla hjärtansmiddagen besod iallafall av:
- Lyxig löjromstoast
- Varma pilgrimmsmusslor

- Skaldjursfat från Hambergs

- Pannacotta med physalis
- Ost och kex (som vi inte orkade!)

Så osten och kexen åts igår efter sushin framför Beck - gamen. Jag tycker dock att de senaste Beck-filmerna är lite sega? Jaja, nu väntar sushiresterna till lunch! :) Mumma!


Mer bilder!

Laddar över lite bilder från helgen till datorn, slänger upp dom efter skolan. Nu ska jag kika på nyheterna innan jag hoppar in i duschen! :)

Klipp!

Det blev en klippning idag, såhär ser jag ut nu:


För övrigt, här kommer lite bilder från Riga-resan!
 Vi två första kvällen!

 En av Europas största marknader. Och så lilla jag.

 Kocken framför ett berömt hus i Riga (tydligen).

 Lettisk nationalrätt: bönor med bacon i sås.

 Buffé: räkor, räkor och räkor. Notera även vaktelägget!

 Efterrätt! Sen var vi mätta...

:)

Fredagen den 13:e!

Men enligt räddningstjänsten händer inte fler olyckor den 13:e utan snarare färre eftersom folk blir så skrajsna och försiktiga!

Idag ska jag plugga! Lite iallafall. Och så ska jag skriva ut en massa åhörarkopior, sätta in papper i mina pärmar och nu så tvättar jag! :) Skönt med ren tvätt! Men det smyger runt en mystisk man i tvättstugan så jag måste snart ner och kolla till mina kläder igen känns det som. Eller ja, snart är dom nog färdiga hoppas jag!

Sen ska jag ner på stan och gå på Classes, Apoteket, Lunde Q, klippa mig (förhoppningsvis) och så fika med basgruppen! :) Trevligt värre! Det blir Café Linné denna gång och en semla kanske? Åt wienerbröd igår hos farmor! Gottigt gottigt! Så kanske bara ska ta en liten kaka idag med tanke på att jag inte tränat på mer än en vecka? Dåliga mig! Men imorogn ska jag dra med älsklingen på gym! Vi skulle gått på Kibox igår men det är ju så sent och älsklingen var trött! Jag med för den delen...

Näe, tvätten kallar!

Jobba, jobba, jobba!

Oh my Gosh, jag hade verkligen ingenting att vara orolig över! Man går alltid två och två här. Alltså, två uskor! Tihi. Superbra. Så jag gör det jag blir tillsagd av Amal, en supersöt tjej som jag jobbar med ikväll! :)

Avdelning 70E2.

Tog på mig att jobba i eftermiddag... På en ortopediavdelning. Vi får väl se hur det går! Om inte annat får jag väl räkna ner timmarna och tänka på pengarna! :)

Vi ser det snöar!

Bara för att jag ska ha tenta på andra sidan stan och hade tänkt att promenera! Men okej, jag åker väl buss då! :P Nu ska jag storstäda lägenheten för det behövs! Sen ska jag slänga ett sista öga på anteckningarna innan det blir lunch och sen tenta. Onödgt att ha tenta på eftermiddagen! Ikväll blir det basgruppsfest hos MA. Vi är ganska inskränkta i vår gamla basgrupp H. Vi umgås inte med resten av klassen! Och när det väl blir klassfest, tror ni att jag kan komma? Nejdå. Då är mina kusiner här... Rackarns! Nu; STÄDA!

Tentaplugg igen!

Även denna dag har bestått av tentaplugg! Inte helt klar än, ska sätta mig nu igen efter en lunchpaus! Sen ska jag posta ett brev till älsklingens mamma som fyller år imorgon, sen ska jag städa! Och sen är nog dagen slut... Idag har jag även bokat bord på båten tills i helgen! :) Tihi.

Tenta-plugg!

Idag är det tenta-plugg som gäller! Har legat och läst lite på morgonen. Sen var jag tvungen att sortera mina papper och nu ska jag sätta mig och börja gå igenom föreläsningsmaterial. Konstigt att ha en tenta efter bra en vecka i skolan... Så vi får väl hoppas på att det är en liiiten tenta! Ikväll blir det sen PulsMedel med syster! :)

Spinning!

Glömde ju att berätta att jag varit på mitt första spinningpass! Ett Bas-pass och det var ganska enkelt (läs: inte så jobbig) men helt lagom eftersom jag gick på ett Dans-pass efteråt!

Och Freddie: jag kom på vad det var jag önskade mig; en klocka!

Tvätt, tvätt!

Kom på mg själv idag då jag berättade för mina klasskamrater att jag skulle tvätta när jag kom hem att jag alltid gör så. Berättar att jag ska tvätta. Inte för att det är tråkigt och jag ska få sympati utan nog mer för att jag det är roligt! Typ som att jag berättade att jag ska på en lägenhetsvisning på måndag, också roligt. Haha, ibland är man ju lustig!

Så ja, just nu så tvättar jag! Sen ska jag städa och idag så MÅSTE jag sortera in mina papper i pärmarna! Sen börjar tenta-plugget! Är tenta på fredag efter två veckors skolgång, Jippie? Men det ska väl gå hoppas jag!

Sen ska jag hämta korten från bröloppet! Och eftersom jag är senil och glömde att ta med mig mitt telefonkvitto (jag hittade det pappa!) så får jag vänta tills imorgon med att lämna in mobilen. Alternativt åka ner tills Kocken kommer med tåget ikväll om det är en hyffsat lämplig tid! :)

Pyssel med Freddie!

Ska bara uppdatera en snabbis för Freddie är här och vi pysslar till alla hjärtans dag! :) Och snart blr det semla... Mumma! Imorgon blir det spinning eftersom jag sa nej till att jobba natt inatt! Lite sömn måste man ju få. :)