By the way...

HELA min frys luktar vanlijbullar (jag klagar inte) och ja, jag har en sladdlös dammsugare. Så du vet. Avundsjuk? Jag känner det... Jag ska på Eagles på söndag. Nästan mer peppad på det än på gasken. Borde det verkligen vara så? Hur kändiskåt får man vara? Ska baka idag, måste messa Kalix-mannen. Haha. (Internskämt)

Helg!

Nu är det helg och då ska man slappna av. Det sa vår lärare idag också, så jag lovar att lyssna på honom. Han sa även att vi gjort oss förtjänta av helg! Haha, vi som nästan inte gjort någonting denna vecka. Idag började vi skriva på vårt PM. Vi är i två grupper och jag är glad att jag är med i den gruppen som jag är. :) För vi har börjat skriva och ska inte göra nåt över helgen. Tihi.

Jag håller som bäst på att tvätta. Ska dra av en gång med dammsugaren sen, efter att jag  varit och handlat. Sen väntar gym innan middagen! Åh, jag är duktig, right! :)


Torsdag, mitt i pedagogikens dimma...

Hade en smått lite sådär halvt orolig kväll igår då en av "kamraterna" i min basgrupp skrämde upp mig/oss i gruppen om att vi missat något obligatoriskt och att vi var tvugna att kompletera på diverse olika sätt. Suck. Igen! Men alltså dumma lilla flicka! Orkar inte ödsla mer tid på det iallafall. Nu var det sagt. (Punkt.)

Annars idag så har jag suttit på föreläsning och sedan varit med min basgrupp. Nu när jag kom hem tänkte jag tvätta. Smart som jag är så gick jag ner i tvättstuga på en gång när jag kom hem för att kolla om det fanns några lediga maskiner. Jajamensan, 4 stycken. Men just som jag kommer ut genom dörren möter jag en tant med tre fulla IKEA-påsar med tvätt så nej, jag gick inte tillbaka. Får tvätta imorgon istället! Jag ska även åka och handla då, innan helgen som kommer att bestå av MaPa, gasque och Eagles! :)

För övrigt så hade jag en bra inledning på mitt Pm enligt spräkverkstaden men inte enligt min handledare som en gång till (!) skickat mig fel kompleteringsmall! Får man bli tokig nu?

Nu ska jag iväg och få middag hos syster, ibland har man tur! Sen blir det Private Practice innan jag ska hem och dona lite här. Jag är PIGG! Som en gris. Så jag kommer nog ha lite extra energi över till att typ baka, städa och göra fotoalbum ikväll! Först middag dock och läxförhör med syster.

Fast när min kock kommer hem vill han nog inte att jag ska baka. Eller så vill han det eftersom då får han också vara uppe! Kanske borde baka något åt basgruppen och vara riktigt snäll? Nja, vi får väl se!

Nu; Bo och middagsmys! :) Wie.


Påskpåskpåsk!

Påsken må vara över för alla om stackare som endast fick ledigt under den "riktiga" helgen och ingen extra ledighet nu i veckan. Känns lite konstigt faktiskt att komma tillbaka till skolan så fort! Men vad gör man? Befann mig på ILU fem i nio imorse. Denna kurs (pedagogik) kommer nog inte vara den roligaste vi läser... Suck. Blivit många suckar senaste bloggtiden. Dags att sluta!

Min påsk var kanon. Var uppe i Åre och åkte bräda två enormt fina dagar. Bästa dagen på året enligt vissa liftvakter! Inte illa? :) Sen var det ju naturligtvis mysigt med påskmiddag i storstugan med halva tjocka släkten. Bara 24 iår. Lamt. :P Haha. Och så lite skoteråkning såklart. Chokladprovning. Mmm.. Och så shopping i byn.

Ska städa runt lite hemma nu. Måste packa upp efter fjällen osv. Ska också plocka undan pärmar och böcker från förra kursen, som ju är klar nu! Tänk vad tiden går fort! Sen ska jag pyssla ihop ett halsband till en av mammas vänninor och så träna, off course!

Det är väl inte så långt till den 26 april, är det?

Hemma i Sundsvall.

Är hemma nu. På riktigt hemma. Men snart bär det av igen - mot fjällen! Och det ska bli så härligt! :) Har varit och klippt mig och är nu jättesnygg i håret! Känsn skönt att få det lite kort. Hade lagt ut kort ifall jag kunnat. Men jag har ju ingen kamera, än, så det blir inte så. (Ska dock få en av farmor i födelsedagspresent! Tihi!)

Klarade min webbdugga med 100% alldelens nyss. Skönt att veta att man är bäst. Haha.

För övrigt måste jag spilla lite skit på min lärare som är dum i huvudet. Så det så.

Nu ska jag bara packa ner det sista av underställen, raggsockorna, hjälmen och skorna. Sen är jag klar att fara. Åre, here I come again.

"I'm lost without you tonight"


Matematik!

Äntligen kom den, som vi har längtat! Matemetiken! Underbart. Dock var det lite kemi också, inte fullt lika välkommet, but still! Hade läkemedelsberäkning i grupp idag. Gick kanon för min del. :) ÄLSKA MATEMATIK! Ska bli ganska skönt att komma igång med lite "vettiga" saker igen, nu efter ännu en flumkurs! Men först: pedagogik! Suck... Lite faktiskt! Är tydligen verkligen seriöst och enormt mycket att göra. Och sen så har man hört av alla färdigutbildade sjuksköterskor att det är den onödigaste kursen, kul att dom är som mest seriösa då? Nej.

Men nu är det bara en statisktiktenta kvar innan påsk och fjällen! Eller det är en webbtenta om puls, BT, andning, temp och sårvård också. Men jag tänkte göra en fuling på den och testa att göra den utan att ha pluggat. Skulle det skita sig så har man en vecka på sig att plugga igen... Skönt! Vet dock ej hur många gånger man får skriva den men dom brukar vara mycket generösa med sånt!

Så ska fixa min mobil nu, in med lite ny musik och sen ska jag såsmåningom plugga lite statistik. Vår lärare är mysko så hoppas tentan är enkel! Vi ska ha 75% rätt och har bara en timme på oss. Vi ska läsa någon engelsk undersökning och svara på lite frågor. Suck. Men eftersom jag brukar gå hyffsat tidigt på alla andra tentor så hoppas jag att det blir samma sak med denna. Yeah, we´ll fly it?

Wie, påsklov!

BTW så väntar en ny frisyr på mig i Sundsvall. Tänk Linda Bengtzing. Typ?

Snabbt och intensivt!

Idag var en snabb dag i skolan då jag faktiskt skippade en föreläsning. Fick höra från gruppen som hade den föreläsningen igår att det var samma saker som sades på den första föreläsningen (detta var en uppföljningsföreläsning) så då kändes det liiite onödigt! Visst har man kanske känt så tidigare också men nu ska jag faktiskt börja lita på mina instinkter och skita i allt oviktigt! Så var bara där och gjorde en gruppdiskussion och sen fixade jag statistiktentan! Klart!

Fick brev hem idag om att jag är godkänd som blodgivare. Ska genast dit imorgon och fixa! Eller vänta, idag? Hmm. Ska kolla på en gång vilka öppettiderna var för idag! Tihi. Så än en gång; ge blod, ge liv! Jag  vet ju dock inte om jag får ge än, kanske har för små vener. Vem vet? Suck.

Ikväll blir det mys och Private Practice. Älskar fyran för att de har köpt in lite såna riktigt amerikanska gotte-serier. Eller en iallafall. Kanske början på något nytt? Bra är det iallafall.

Japp, blodgivningen har öppet till klockan 20 ikväll. Wie!

Nyinflyttade!

Idag flyttade syster med sambo in hos oss! Just nu sitter jag och pluggar, yster har åkt till Estockholmo för nån KD-grej och big mr M sitter och kollar på I am legend! Mysigt värre. Jag ska plugga lite till idag också tänkte jag. Läsa statistik kanske eller göra klart om buddhismen. Sen är det läkemedelsberäkning också. Jag har gjort klart dokumentationsuppgiften nu iallafall. Jag hade liksom missat att det var två uppgifter, tur att jag såg dte innan jag lämnade in! Så det är löst! In i pärmen. Check!

Måndag.

Varit i skolan sen klockan 10 idag. Gjorde inte särskilt mycket viktigt på förmiddagen då de i min basgrupp inte hade förberett sig ordentligt. Vi fick iallafall ihop lite (min del av gruppen) så det känns skönt. På eftermiddagen hade vi utgångspunkt och då fick vi lite att göra. Jag var sekreterare för att inte dö av tristess. Nu har jag ju iallafall fått lite att pyssla med i veckan. Sen så har jag dokumentationsuppgiften... Och tills imorgon ska jag ha opponerat på en annan PM. Ska göra det nu i en halvtimme innan jag ska och träna, Step 1 med syster. Sen blir det hem och laga sushi för första gången! Blir spännande.

Men nu, plugga som sagt.

Kusse-träff!

Har haft en mysig helg. MaPa har varit nere hos oss i Uppsala och myst! I fredags var jag och min kock på bio, Rambo. Premiären = jag, kocken och alla 16-åriga datanördar i Uppsalas omnejd. Jajamensan. Men gratis blev det till slut, oh jess, och gratis är ju gott så jag ska inte klaga så mycket!

På lördagen gick jag, MaPa och systeryster med sambo på stan. Först sushi-lunch! :) Gött. Lax och läka, tack. Och på måndag blir det mer sushi, hemmagjort! Hope it´ll be good... Sen cyklade jag iväg mot sambo och hjälpte till inför P3-gask. Middag hos farmor och sen spel innan hemåkning och mys med Bo som bor hos oss denna vecka. :)

Idag har vi varit iväg till Rissne och haft kusse-träff! Mycket trevligt då det var flera år sedan jag såg vissa av dem. Diverse respektive var också där, också det mycket trevligt! En härlig dag helt enkelt! Nu sitter jag hemma och orkar inte göra middag. What´s up with you?

Over and out. Yo.


Äntligen!

Efter många års letande har jag äntligen hittat den! En numera nygamal favoritlåt:

MC Solaar - Le Belle et le Bad Boy

Den är så bra. Mmm. Har letat länge men aldrig lyckats ladda ner dem på något viss, men nu, äntligen! :) Den är så mysig... Om ni nu skulle höra den och känna igen den så kommer den från det sista Sex and the city avsnittet. När Carrie springer på slutet! Mmm. Så bra!

Trött dag idag...

Huh, hade satt klockan på 7.00 men inte att jag orkade kliva upp då. Det var inte riktigt meningen heller men vid halv åtta hade jag ändå tänkt massa mig upp men vid åtta slängde jag fötterna över sängkanten och drog mig ur den varma, mysiga och underbara sängen! Kanske ska lägga mig igen..? :)

Hemma igen!

Har haft en helt underbar helg! Alltid lika underbart att träffa alla mina underbara vänner! Det började i lördags då jag, sambo och PG begav oss till tågstationen i Uppsala för att åka ner till Karlstad. :) Tågresan gick helt sjukt fort, trodde man skulle hinna bli uttråkad, lyssna på musik och sticka, men icke! Innan man visste ordet av var vi redan framme. (Lite Yatzy hann vi dock med!) Zäta och Ekorren kom och mötte oss vid tåget och sen bar det iväg till Zätas hem. Där träffade vi hennes sambo, Brandmannen, och gick sedan för att inhandla middag! Vi bestämde oss för wok och marängsvisch, mycket marängsvicsch! Sedan kom knubbsälen, proffesorn och hennes manly man. Så då blev det kramkalas och skvaller! Just nu händer det så mycket i allas liv och det är inte lätt att hänga med, det vill jag lova. Efter en stund blev det dags att förbereda middagen och oss själva. God mat bjöds och sen marängsvisch som sagt, mycket marängsvisch! Gott. Efter en stund kom brandmannen kompisar som inte kan ha haft det lätt med alla oss tjatrande brudar. Det blev lekar och spel och riktigt bra förfeststämning. Plötsligt var klockan mycket och det blev tid att gå mot Nöjesfabriken. Vi var tvungna att vara där innan elva så att alla vi fattiga studenter fick komma in för halva priset. utom min stackars ekorre eftersom dom var lite konstiga i kassan? Buh. Men inga sura miner ändå! Vi kom in och oj, vad det var stort. Och mycket folk blev det efter ett tag. Inte mycket potentiel raggning insåg singlarna efter ett tag men eftersom vi var där för att shakea asset så var det helt okej! Vi skakade rumpan, axlar och alla andra lösa kroppsdelar till techno, r´n´b och schalger hela kvällen. Kanske inte proffesorn som fick skavsår som vanligt! Men som sagt, inga sura miner under kvällen. SIbylla på vägen hem var en höjdpunkt förutom att de saltade pommes friten liiite mycket. Sen masade vi våra rumpor hem och på slutet hade många (läs; nästan alla) ont i fötterna så det var en gudagåva att värdfamiljen inte bodde långt från stan! Luftmadrasser blåstes upp och den lille fick sova i soffan, naturligtvis. Jag fick platsen bredvid sambo, jag var nöjd! :) Efter en hyffsat bra natts sömn vakande vi till ljuden av en duschande ekorre. Vi tog adjö av henne som hade längst att åka och sen förberedde vi oss inför en ny dag i livet! Duschning och frukost, Mmm! Gröt och ägg is the shit efter en utekväll. :) Sen packade vi ihop oss och gick ner på stan för att fika. Våra väskor fick dock åka bil, tacktack för den. Fika smakade gott i magen (en halvtimme efter frukost!) och vi hade det riktigt mysigt. Vi tog adjö av Karlstad och dess invånare och tåget gick 14.20. Med oss denna gång var också proffesorn som åkte hem igen efter en vecka hos manlymanen! Ingen skillnad denna gång, tågresan gick som ett jehu! Även Yatzy denna gång men nej, inte fick jag vinna nu heller! Stickning blev det dock denna resa och hjälp med garnet fick jag. Har nu kommit riktigt långt på kockens halsduk. :) Väl hemma i vår studentstad så fick jag möte vid tåget. Tihi. Sen hem till en överraskning som ju visst var en bokhylla!!! Han är underbar. Nu börjar lägenheten se ordentlig ut. Jättegod middag blev det och sedan kom Syster yster med sambo och Bondkvällen kunde ta sig en början. Licence to kill stod på menyn. Nästa vecka är det Goldeneye, så bra som det kan bli!!!

Idag är jag "ledig" men har ingenting att göra. Suck. Har inte heller några pengar att hitta på någit pyssligt för. Ska kanske försöka sätta mig och göra en uppgift i skolan och sedan kolla kataloger för att hitta kurser till hösten. Blev ett långt inlägg idag, nu blir Freddie nöjd. :)

MaPa kommer i helgen, något att längta till iallafall! :)