Stryck det där sista...

När jag väl kom utanför dörren hade det fina vädret gett sig av och ersatts av en kompakt dimma över hela staden. Suck. Jaja, jag promenerade ändå men jag kan säga att ett övergivet industriområde i kompakt dimma känns ungefär lika mysigt som att promenera omkring i en zombiefilm. Haha. Så när jag skymtade nationalskatten IKEA drogs en lättnande suck. Hittade det jag ville hitta på IKEA och hittade en ny busslinje hem, som stannade precis utanför, jippie!

Nu har jullådan burits upp, Peter Jöback sjunger om jul, jul, strålande jul på datorn, en kopp te står bredvid mig och nu ska här börjas att pynta! Få se hur långt jag hinner innan det är dags för fyverkerier. Innan dessa ska jag dock hinna en sväng förbi teboden på stan och se om de har glögg-te? :)

Nu är det jul igen! :)

Åh, jag gillar julen skarpt! :) Idag åker alla julgrejer upp (okej då, granen får vänta liite) och ikväll smäller det, fyrverkerier hlav fem över Botaniska! Me like.

För att riktigt få in den där julkänslan ska jag bege mig till IKEA och trängas med alla andra. Jippie! En långpromenad dit i det FINA vädret borde ju nästan säkerligen blåsa bort min förkylning, right!?

Let´s go. :)

(Nymålade naglar har man också, praktikens slut till ära! Låt oss alla se civiliserade ut igen.)

Slut på pratik - tillbaka till alla dessa underbara PM...

Yes, klart för detta halvår. 3 veckors geriatrikplacering väntar i vår och sen är man klar? Eller?

Ikväll väntar fest hos Linda. Känns sådär peppat p.g.a. förkylningen... Ska försöka "walk it of" med en rask promenad snart i det inte allt för gråa vädret, jippie! Sen kanske det behövs en tupplur på det. Tur att jag fick sluta tidigare idag iallafall. :)

Snart fika på stan...

Jag och älsklingen ska ut på stan och kika en sväng. Blir en fika på nya Kafé Kardemumma vid biblioteket om det finns plats också. En födelsedagspresent ska också inhandlas.. Kanske nån julklapp också, vem vet? Gardiner ska vi iallafall kolla på! :D

Ny dag och sovmorgon imorgon!

Får en sovmorgon imorgon, ända till 8.15. Lovely! :) Efter det väntar mer sittande på rumpan, som narkossyster gör man inte extremt mycket och som student då? Ja, då gör inte alls särskilt mycket. Har fått sätta nål, satt lite dropp, skrivit upp lite blodtryck och sprutat lite läkemedel. Helt okej ändå.

Filmen igår var GREAT! :) Ny vill jag se nästa! Haha.

Idag har jag varit och handlat med systers sambo och fått hem en katt. :) Tihi. Nu väntar lite slapp i soffan och sen ska jag fixa middag. Efter det blir det mer slappning och lite skolarbete.

Operation!

Kan genast nu säga att op-syster det blir jag aldrig. Idag höll jag på att svimma inte mindre än två gånger, karvande med skalpeller är inte min grev alltså! Speciellt inte när det är på en 3 månader gammal pojke. Nej, karvade i "friskt" skinn klarar jag inte av. Lägga om variga liggsår, se blodiga skallskador eller annat smaskigt? Inga problem, men att skära i frisk hud, nej där går gränsen. För övrigt är det trevligt på op! Har gått två dagarn med op-syster nu och imorgon, på torsdag och fredag ska jag gå med narkos-syster samt vara en eftermiddag på post-op.

Nu ska jag packa handväskan för jag och Kocken ska på bio! New moon. :D

D-Vitamin!

SOL! Helt otroligt. Det var faktikst SOL ute idag! Jag jobbade (läs: satt på rumpan) idag fram till 14, sen var jag tvungen att lämna tillbaka en bok och äta lite lunch innan jag begav mig ut för en promenad i det sista strålarna sol! :) Lovely.

Imorgon blir det till att sitta på rumpan igen, ska jobba igen då nån annan blev sjuk.

På tal om sjuk vaknade jag i morse med lite ont i halsen, inte alls bra! Tog en Alvedon och det har gått bra hela dagen men nu börjar det kännas igen... Suck!

Nu ska jag kika på Navy L.A. på webben innan min älskling kommer hem!
- Han ringde nu! Och nej, blir inget Navy. Blir inte ens laga mat. Vi ska testa grannkrogen Pepper peppar! :)
Måste hoppa in i duschen, nu på en gång.

Stockholm!

Sista dagen på akuten är klart. Klapp på huvudet och en timme tidigare fick jag gå! :) På måndag väntar öron/näsa/hals&plastik-op, ska bli intressant...

I onsdags var jag och Kocken iväg och åt middag i Stockholm med Mama. Mysigt värre. Dessutom lyckades vi se Filip och Fredrik en snabbis på Hotel Viking, vilken lycka. :)

Ikväll ska det firas klasskamrat som fyllt hela 23 år! Hipp, hipp hurra! :)

Te gör mig glad!

Just slurpat i mig en stor kopp te. Har degat i soffan med lite tidningar men nu är det dags för lite pyssel. Har dock ännu ej hittat inspirationen till att laga mat. När kommer min Kock hem?

AKM i Enköping!

Först och främst: Åh, vad jag hatar detta väder!!!

Nu till trevligare saker; som min praktik på akuten i Enköping! :) För det första får jag börja 8 på morgonen och ej 6.45, halleluja-moment! För det andra: trevlig personal, mycket bra handledare och lagoma lokaler att villa bort sig i. För det tredje hade jag efter ungefär två timmar (varav en var intro, rundvandring och fika) hand om egna (!) patienter. Haha, sug på den ni! :) En mycket bra praktik kommer detta att bli, även om jag inte får se någon gipsning. (Men jag håller fortfarande tummarna!)

Imorgon ska jag på besök på ambulansen och sen iväg till Stockholm för att träffa Mami. :)

Ikväll ska det nya gymet invigas! Blev medlem på Kockens gym igår, här ska pumpas! Sisådär vid 20 blir det nermarsch de 50 steg som är till gymet, för vet ni vad, dom har egna (!) tv-skärmar till alla tramp/springmaskiner så jag ska kolla på NAVY och svettas, förena nytta med nöje!

Nu ska jag bara hitta lite pepp att städa bort pysslet från hela köksbordet och sen laga mat! Så det så.

Nytt under solen?

Åh, ingen sol på flera veckor känns det som! Suck...

Men nytt! :) Vi var på IKEA hela dagen igår (känns det som iallafall). Vi köpte en ny hall, i princip; hallmöbel, hatthylla, skohylla, kontorsstolar, lampor till kök och hall samt lite småtjafs, som vanligt! :)

Lyckades även hitta lite julklappar medan vi kikade runt lite mer i Boländerna. Tihi. Jag längtar som en liten tok till jul! Ska faktiskt ner till källaren nu och kika igenom lite julsaker. Bl.a. pysslet, måste ju veta vad som behöver köpas innan man börjar pyssla. :)

Snäll pojkvän!

För att jag skulle slippa önska mig en dammsugare i julklapp hade han igår helt enkelt köp en ny åt mig! :) Soo Sweet!


Anledningen till att vi egentligen behöver en ny dammsugare är inte att den är typ 7 år gammal utan att det typ är omöjligt att hitta påsar till den! Så med den nya dammsugaren fick jag även påsar, närmare bestämt 20 stycken! Plus de två som kom med dammsugaren... :)


Vad gör man på lediga dagar?

Ja jag ska iallafall först iväg på en liten promenad för att få iväg ett brev! Sen väntar lite plugg och pyssel! :) Efter lunch kommer Bo och gör mig sällskap. :) Kanske ska man passa på att hinna träna en sväng också? Handla måste göras inför farsdagsbrunchen imorgon. Bäst att sätta igång direkt!

Tillbaka i skolan!

Åh, är tillbaka i skolan nu. Känns skönt! :) En del har hänt sen sist jag skrev, var ju ett tag sen...
Förra helgen var jag och Kocken i Stockholm och gick på Walking with Dinosaurs! Jag, Kocken och 10 000 barn med föräldrar! Haha. Kul och intressant var det iallafall. Lite bilder:



De var i naturlig storlek! :)
Sen bodde vi över på Hotell Rex på kvällen, haha, humor på hög nivå!

Nu i helgen var jag hem, från fredag till tisdag! Så mysigt. Men ingen snö än...

Idag var Maria på skolan för att käka lunch med oss så jag fick snusa lite baby! :) Vi har även fått reda på ämnen till vår C-uppsats idag. Ska lämnas in 23 november, sen är det bara att hålla tummarna!

Nej, nu måste jag trixa lite med ny-datorn, ska fixa Windows 7! :D