Hemma från semestern!

Hemma igen efter en vecka på Madeira med farmor! :) Supermys har det varit! Har faktiskt hunnit lägga in alla bilder på datorn men inte hunnit sortera ännu så visar bilder här sen när det är gjort. Anledningen till att det inte blivit gjort är att systeryster är på besök med sin familj denna helg. Just nu är de dock hos vänner på middag och Kocken jobbar men jag var ju "tvungen" att kolla ikapp mig på mina såpor så jag har inte hunnit med att fixa bilderna helt enkelt! Nu ska jag koka mig en kopp te, lägga mig på soffan och kolla på kärlekskomedi tills Kocken kommer hem. Eller syster såklart, får se vem/vilka som hinner först. Som tur är så har jag iallafall Bo att mysa med! :)

Snart snart snart...

...åker jag härifrån! En hel del att göra innan dess dock. :) Ska hinna jobba två dagar till, vattna farmors blommor, packa, boka tvätt-tid till hemkomsten m.m. Idag fick jag dock pricka av en sak på listan nämligen att växla pengar. På vägen hem från jobbet upptäcker jag att jag ju inte har någon hemma-nyckel med mig så det blev att promenera till Kocken och hämta. :( Fick skjuts av Kocken imorse som ändå skulle fara med bilen på besiktningen (nej, gick inte igenom, BIG suprise!) och när man inte håller sig till sina rutiner så blir allt fel. Nu är jag iallafall hemma och myser med kissen och väntar på att House ska börja. Ska hinna ringa syster innan bara och städa till lite. :D

Tävling!

Hej alla glada!
Som ni vet så gillar jag att virka och nu är jag med och tävlar om ett hemligt paket!

Inlägget om tävlingen hittar ni här:
http://crochetamigurumi.blogg.se/2010/october/50-000-besokare.html

:)


Dance!

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance

Och så lite bilder. Börjar med några från förra helgen då vi firade Mama i Stockholm!


Pizza gjord av SM-mästarna i pizzabakning!


Blue Man och syster!


Jag och Mams på Brunchen som intogs på Mornington!

Och så bilden från igår! Blev inte alls den kväll som jag trodde igår. För Kockens mellanbror kom på besök med flickvännen så vi gick och käkade hos Kocken! :D Mumma.



Nu ska jag pyssla! :D

Vad gör man på lediga dagar?

Just nu sitter jag och plockar runt lite med musik och bilder på datorn iallafall. Har ägnat dagen åt mys i morse, sedan promis, en sväng på stan och nu trixande! Ska snart plocka fram lite pyssel och pyssla, pyssla, pyssla! Något annat som måste påbörjas är ett fodral till kameran! Åker ju på fredag, undrar om jag hinner klart tills dess? Nu ska jag slänga in lite bilder, bl.a. från igår... Visar när det är klart! :D

Äntligen helg igen!

Veckorna går så fort och ingenting hinner man med känns det som! Men nu är det fredag och helgen är här. Byte pass idag så slutade 12! Hur skönt var inte det? Kom hem, städade, åt lunch, tvättar nu för fullt och myser med Bo som just kommit. :D

Ska snart iväg och handla också så att det är gjort innan morgondagen (plus så att jag får nåt till middag ikväll). Sen ska jag fixa bort sommarskor och fram med alla stövlar och stövletter för nu börjar det bli kalls här i Uppis. Imorgon ska jag växla pengar inför resan för på fredag drar jag, bara en vecka kvar nu!

Ska lägga in kameraprogrammet på datorn också så att jag lätt kan fixa över bilderna efter resan! Kanske inte har visat nya kameran? Här är den:



Grym är den och funkar under vattnet! Blir perfekt inför snorkling på framtida semestrar!

Nej, nu måste skor sorteras och tvätt hängas! :D


Helgen är här!

Tänk vad det känns som att veckorna går så fort såhär på fredagen men på måndagen känns den så lång? Jaja, än är den inte slut heller! Imorgon far vi till Stockholm för att fira Mamma! Och Bo the cat såklart! Det blir Blue Man Group imorgon, spännande! :) Har längtat så länge. På söndag blir det mest bara mys och lite suprise!

Ikväll får vi se om det blir hemmamys eller en bio kanske? Väntar på att Kocken ska komma hem med lite fisk som ska spisas till middag. Mumma! Dags att städa lite och få fint inför helgen. :)