FÄRDIG!

Helt sjuk men TVÅ veckor innan så är vi faktiskt klara med vår uppsats! :D VI ÄR SÅ BRA! *klapp klapp*

Imorgon ska vi sitta med lite sista finlir men all text är klar så vänta er ett mail i lådan snart för ni ALLA ska korr-läsa! ;P

Nu sitter jag och väntar på att Top Model ska börja! Kocken sitter och spelar tv-spel nu men snart måste jag säga till han att stänga av... :)


Less på designen!

Var less på den rosa designen. Orkar inte göra en egen nu heller så får bli en tråkig förvalt en! Ska fixa en ny så fort jag slutar virka Amigurumi! :)

Mysdag med syster och farmor!

Tjoho! Idag har varit en mysig dag! :) Först sovmorgon, sen lunch med farmor och besökarna på stan. Efter det har det varit mys hemma, kollat på Grey´s på datan och så Amigurumi! :) Lovely.

Nu ska jag ta mig lite fika och kika på Bones medan jag fortsätter virka! Tihi.

Glöm inte att släcka!

Nu har vi släckt alla lampor!

EARTH HOUR har börjat. :)

Och vi ska inte heller glömma att ställa om klockan ikväll heller.

Vår i luften?

Senaste dagarna har det varit varmt i luften och nu är det seriöst snart vår! :) I måndags när jag cyklade till Mrs. B var det slask på marken och nu i slutet på veckan är det ingen snö kvar alls nästan! Nån liten snöhög som inte ens syns under allt grus. Tycker det är lite roligt att se hur mycket grus som ligger under all snö!

I onsdags var jag och Kocken på Jay Fu´s och käkade. En amerikansk/asiatisk restaurang! Jag åt Clam chowder och Kocken åt hjort. Sen åt vi en Combo till efterrätt, en blandning av tre av deras efterrätter! Jag åt väl typ 1/3 av efterrätten, man fick så stora portioner! Sen var vi på bio och såg Alice i Underlandet. Inte så bra som jag hade trott... tyvärr! Helt klart sevärd dock, men lika bra att vänta till den kommer på film!

På tal om film så såg vi igår Boondock Saints II. Mycket bra! Men dom laddade up rejält på slutet inför en tredje film, tråkigt med sånt tycker jag!

Idag har jag tagit mig en liten sovmorgon, varit och tränat, trixat lite med skolsaker och nu ska jag duscha och den käka lunch. Efter det kommer systeryster, sambo och Bo! :) Dom ska på middag hos vänner och sen sova här!

Resten av dagen kommer bestå av Amigurumi, mys och lite trix och fix!

Vi ser det snöar?

Ja, det snöar idag igen... Suck. Och måste upp på BMC för möte med handledaren vid fyra, hoppas det har slutat snöa då annars blir det buss, hatar att vara blöt!

Har nyss klickat mig in på Kronans hemsida, ska äntligen köpa nytt abkljus till cykeln! :) Snart är det ju vår och då ska den börja användas flitigt igen. Denna vinter har den mest fått stått efter att jag upptäckt att växlarna inte funkar i minusgrader (nu när den står ute hela tiden). Men snart så...

Har faktiskt känt mig på bra vårhumör idag, trots snön! Hade tänkt att plocka bort vintergrejerna idag och ta fram lite vårsaker men kanske ska vänta med det tills snön har smällt liiiite till.

Nu ska jag fixa klart tvätten som jag håller på med och sen läsa igenom uppsatsen en gång, kanske är bra att vara ordentligt uppdaterad innan mötet! Tidigare har dagen bestått av handling, lite städ och resten av kommer bli ganska slapp den med. Ska städa lite till, bädda rent och virka lite kanske? :)

Kocken kommer hem sent idag igen, jobbade även igår - sent då med :( men idag har jag iallafall Äntligen Hemma och House att kika på. Nej, dags att vara produktiv igen kanske?

Snart helg!

Eller ja, nu är det ju helg faktiskt! :) Ikväll kommer MaPa men ska sova hos farmor så vi ses imorgonbitti! Ska bli så mysigt. På söndag ska vi nog iväg till Stockholm också!

Jag och Mrs. B är nästan klara med resultatdelen av vår uppsats och ska börja med diskussionen nästa vecka! Sen är vi ju typ klara. En del som ska läsas igenom en extra gång och en del tabeller som ska klistras in utan att allt blir GAAH! men det ska nog bli bra. Men sen har vi två veckor kvar? :) Haha! Vi är så bra! :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och läsa lite. Har tre böcker som jag har påbörjade men började med en ny idag! :D

Hårmodell?

Imorgon ska vi förbi en hårsalong och kolla om jag, Mrs. B och AB kanske kan få vara hårmodeller? :) Kul va? Jag håller tummarna att de väljer oss alla!!!


Födelsedag!

Dags att börja önska sig saker i födelsedagspresent! :) Bara två månader kvar snart ju...
Jag önskar mig (av alla) att ni köper en berlock till mitt armband. Vad tycker ni jag ska ha för berlocker?
Finns på Silver och Sånt i Uppsala men även på webben på;
http://www.pandorashop.se/

Vill gärna ha berlocker i silver då armbandet är i silver. (Armbandet kommer jag önska mig av farmor). :)

Jajamensan, då var det sagt! Spread the word! ;P

Tillbaka i Uppsala.

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar och HERREGUD nu märker man ju varför Maria blivit som hon blivit, hennes mamma är ju likadan! Haha.

Idag har vi gjort ett JÄTTEARBETE med vår uppsats och imorgon ska vi börja skriva på resultatet! :)

I helgen var jag hemma och bara myste. Mofa var också där. :) Vi var på museum, fikade, vart på IKEA och handlat (plus fikat fyra pers för 40 pix!) och såklart kollat på Melodifestivalen men fel låt vann ju! :(

Nu ska jag börja städa och fixa lite i lägenheten och sen ska jag slappa framför tv:n och virka Amiguru tills Kocken kommer hem som troligen kan bli vid tolv... Tur att man får en liten sovmorgon imorgon då Mrs. B ska på intervju! Igen! Tihi. :)

100310.

Idag har jag hunnit träna, varit på synundersökning, skrivit C-uppsats, promenerat, tvättat, lagat middag och kollat på två avsnitt av Vampire diaries! :) Och dagen är inte slut än. Ska ner och fixa sista tvätten nu sen är det Drömmen om Italien på tv. Lagomt intressant så då kan man virka samtidigt! :)

Imorgon blir det mer plugg och kanske lite mys med älsklingen som är ledig tors-fre! Sen på fredag åker jag hem, systeryster ska åka bil så då följer man ju med såklart!

Möte om avslutningsmiddag!

Igår fick vi tyvärr reda på att vår sista intervju inte går att genomföra. Synd men det betyder ju också att vi är klara med intervjuerna! Wie. Idag har vi läst igenom alla intervjuerna och grejsat en del samt haft möte om att anordna en avslutningsmiddag för klassen! :)

Nu har Kockens lillebror kommit och vi ska ut och käka på Lingon, mumsigt! :D

Mera amigurumi!

Kocken är ju så långsam så hinner slänga upp bilderna nu!


Flickan med för stor luva har fått ögon!


Första skäldpaddan är klar! Men har inte hittat några bra ögon åt den än.


denna är till syster. Hon ville ha enn liiiten en till mobilen.
Ville inte visa innan hon fått hem den men borde få den idag tror jag. :)


Såhär liten är den! Och såklart en liten blomma också, nu vill vi ha vår!


Två muffinsar har det hunnit bli, so far!


Dom är ganska små i storleken, gjorde den rosa liite större.

Det var dom! Men har redan börja virka på nya. Idéerna bara ploppar upp i huvudet!

VÅR!

Åh, idag känns det verkligen som vår i luften! Jag och Kocken ska ut på stan och bara mysa när han väl kommer hem fårn gymmet. Själv så "skolkar" jag men har varit ivåg och gjort intervju nr. 7! Snart klara med alla intervjuer! Igår insåg jag även att vi inte har 4 veckor kvar att skriva på utan 5! Haha. Underbart. :) Vi kommer nog hinna klart tidigare än så till och med så det känns kalas!

Nu ska jag börja fixa med lunch för det har jag inte hunnit fått ännu! Sen blir det ut i solen! Kunde till och med skippa både mössa och vantar idag för första gången på lääänge.

När jag kommer hem sen ska jag slänga upp lite flera bilder på AMIGURUMI!
Tihi. Igår hade även Mrs. B börjat virka. Det sprider sig... :D

Slappdag!

Blev en riktigt trevlig kväll igår! Först sushi hemma hos mig, vidare till Mrs. B och sen ut på Flustret där det största problemet var om jag skulle få komma in eller inte, det är 30+ där typ, haha! Tur att alla andra var "gamlingar" så det var inge problem alls! :)

Idag har jag slappat framför tv:n och lyckats kolla in repriserna av både Desperate housewifes och Grey´s anatomy samt hunnit kika på film och lite Vampier diaries. Plus virkat en del smigurumi såklart!

Nu väntar Project Runway och en önskan om att Kocken ska ringa och säga att han är på G hem snart!

Mera sol!

Idag skiner solen lika fint som igår så skippar gymmet idag men (ska bli molningt imorgon, får köra extra hårt då!) och ska nu ut på en långpromis igen i det fina vädret! Igår gick jag på "min" sida av Fyrisån, idag tänkte jag bege mig över på andra sidan. :)

Har även lyckats nyinstallera min skirvare med Windows 7 som operativsystem (hade tydligen inte det förut? Trots att det har funkat att skriva ut?) så nu funkar även HP Lösningscentrum, d.v.s. det blir lättare om man t.ex. ska skanna in nåt eller så! Pust. Jag är en liten datahacker!

Nu väntar solen!!!

Promis!

Åh, hade tänkt att träna idag på eftermiddagen men struntade idet och tog en långpromis i den sköna solen istället, lika bra träning ju! Imorgon blir det dock kanske gymet (om inte solen tänker skina lika klart då!).

Idag har den 6:e intervjun (till vår studie = c-uppsats för dig som inte har fattat det ännu ;P ). Gick ganska bra, har börjat få en lite rutin nu. Nästa vecka har vi de två sista, en på måndag och en på torsdag, sen är det bara börja skriva! Och inte ligger vi få farligt efter i tidsplanen heller, vi är ju så rackarns effektiva! Känns kanon!

För övrigt så har jag gjort lite mera transkribering idag, 1½ intervju, jippie, bara 1½ kvar då! :)

Nu ska jag dock snart sluta, ska fixa middagen, lasagne, så att den är klar och bara att skjutsa in i ugnen när kocken ringer och säger att han är på G hem.

Igår var vi och hyrde film! Myspys (gick ute i blåst och lite snö men när vi väl kom hem med de rackarnas filmerna och 1,1 kg godis, blir billigare om man kommer över kilot, då blev det mysigt)! Vi hyrde the Tournament (sågs igår, halvbra B-film ändå). Ikväll blir det the Lawabiding citizen och kvar till nån annan kväll i veckan har vi Duplicity. :) Trevligt värre.

Nu ska middag fixas, golven ska dammsugas, allmänt undanplock, nya ljus ska i alla ljusstakar och lasagne ska lagas så att det blir riktigt fredagsmys sen! :D

Intervjudag!

Idag har vi haft hela tre intervjuer! :) Igår kväll hade vi även en och så imorgon. :) Så nu äör 5/8 gjorda! Sitter och transkriberar nu (lyssnar på bandet, pausar och skriver på datorn). Suck... Tar en evinelig (?) tid det hära! Men skötn när det är klart. Snart färdig med den första! Ska försöka hinna med kasnke tre idag om jag är duktig. :) Sen är det Mrs. B's tur! Haha. Vi firade såklart med en sushilunch!

Igår städade jag och Kocken ur källaren. Körde bort massa skräp och skänkte en del till Röda korset. Det blev såå fint nere i förrådet. :) Mycket nöjd. Har kvar lite mera att sortera: Kocken tog tag i elektronikskåpet, jag ska rensa badrummsskåpen och sen mina pärmar från skolan. Hmm. När ska man orka med det?

Till helgen väntar fest! Men innan dess ska jag, L och S fixa present på stan och sen käka middag hos mig innan vi inställer oss hos Mrs. B kl 19! Ska bli så tervligt, länge sen man var ute bland folk känns det som? Instängd med mina virkningar jag och slutet på Brisingr, min bok. Bara 50 sidor kvar i den, vad ska man läsa sen då? Kanske ska bege mig in på Twilight-böckerna? Eller ska man suga på den karamellen till sommaren?

Var på träff på Akis i tisdags och fick då beskedet av en kille i klassen att han också fått vik på 70 B1 i sommar. Kul? Nej, han råkar ju bara vara den största besserwissern som finns och ställer jämt störiga frågor på lektionerna, suck. Plus att Facebook informerade mig om att en av de roligare sjuksköterskorna har slutat. Typiskt! Men men, nu kommer ju lilla jag istället! :D

Och sen så en till...

Tihi. Har alldelens nyss lyckats få till ännu en deltagare till vår studie - totalt 8 nu! Det börjar likna nåt! ÅH, jag blir så glad. :)

Och så är Kocken på väg hem. Mys!

Ja, jag är så lycklig! :D