Natt är inte min grej...

Tråkigt. Och segt. Och tröttsamt. Fast än somnar jag inte. Jag klipper inte ens med ögonen. Kommer väl snart! Eller så kommer det imorgon på skolan, sisådär vid två? Som det brukar. Blir Cola imorgon. Och kaffe! :) Men nu tillbaka till mina blodtrycks-kontroller en gång i halvtimmen. Och ja, det är ungefär det som jag gör...

Eller inte?

Det blir ingen spinning ikväll.. Ska jobba min första natt istället! Ojojoj...

Första spinningen!

Ikväll ska jag på första spinning-passet här i Uppsala! :) Blir ett bas-pass klockan sex. Bäst att jag tar mig en lur innan för jag är trött. Sen ska jag förbereda lite mat och sortera lite papper, det behövs! Men som sagt, lite fika och sömn nu!

Lucky me!

Fick ett telefonsamtal igår där personen sa att jag hamtat på rättspsyksplacering. MEN ICKE! Kan jag vara lyckligare? Nje, knappast! Jag är på PSYKOSVÅRD. Mmm, hoppas det blir bättre. :) Nöjd.

Snart mat!

Har varit och tränat med syster och är superhungrig men ska vänta på älsklingen som kommer kvart över, bara att hålla ut! :) Imorgon får jag en sovmorgon! Skönt. Har börjat åtta två dagar i rad nu och i måndags gick vi till fem. Det är knappt mänskligt! Måste hoppa in i duschen nu och ikväll ska jag inte glömma bort att beställa kort! (Mental note!)

Bara två dagar kvar!

Hej och hå! Har just kommit från en träning med fika med sambo! :) Mysigt värre efter svettningen, eller ja, den var ju också ganska mysig eller? ;P Nu ska jag bara kolla mailen sen ska jag sova! Imorgon är det en lugn dag! Skola mellan 9-11 sen sushi! Efter det blir det tvättning och packning innan spinning vid sex! På fredag är det skola mellan 9-16 (suck) men sen far jag hem. Jippie!


Snart blir jag katt-lös!

Nu ska jag bara packa ihop lite sen far vi! Hem till Bo! :)

Böcker!

Idag har jag fått hem en av mina beställda böcker och resten ska jag hämta efter 17.00! Efter det blir det middag och sen träning. Idag hade vi intro till kurserna och jag blir alltid lite misspepp då! Suck, låter så jobbigt allt man ska göra! Sen hade vi tre timmars lunch... Suck! Så jag cyklade ner på 70B1 för att kolla om jag får jobba där i sommar och det hade chefen redan räknat med! :) Jippie. Sen hade vi en ganska rolig föreläsning om någonting som heter Hälsoäventyret men inte hade det något vettigt att säga till oss blivande ssk:or men trevligt var det! Nu är jag hemma och myser med katten för sista gången. Näe, men imorogn ska han få åka hem och jag tror han längtar! :)

Trött och hungrig...

Har kommit hem från en bra långhelg hemma! Nu är maten i mikron och snart ska jag slänga mig på soffan. Har varit och han dlat lite men åker ju hem igen på fredag så blev mest mjölk och sånt!

I onsdags kom jag hem. Då for jag ut på landet med älsklingen och där var vi tills på fredag. Vi har städat ladugård! Inte med kor utan en ladugård som används för förvaring. Så nu har v sorterat massa massa! :) På fredagen var jag på ett spinningpass! Japp, ni läste rätt. Ska bita i det sura äpplet och börja spinna. För att vara första gången på typ tre år som jag var på ett spinnpass så är jag nöjd! Liiite träningsvärk i vader men annars inget! Sen var vi på basket på kvällen innan vi for hem och myste. Lördagen blev en shoppingdag! :) Alltid lika skoj, speciellt när jag inte behöver betala själv! Lördagskvällen tillbringades först hemma men hummer och god middag! Sen begav vi oss upp på Söder, ner på stan, klev sönder mammas stövlar, upp på Söder och bytte skor, ner på stan igen, kom inte in på O'Learys så vi hamnade till sist på Irish. Lovely! Idag for jag till Uppsala vid 12. Kom hem vid 15.30 efter lite förseningar och nu är jag här.

Nu plingar mikron så middagen är färdig! Grillbit på Werners vis. Mumma med färdigmat! Haha.

(Jag har haft  med mig kameran hela helgen men inte en enda bild, dåliga mig!)

Sol ute och snart hemma.

Igår hade jag en toppendag. Måste sägas. Jag klarade mina praktiska prov med bravur! Fick faktiskt extra beröm. Och lärarna var kinkiga! Sen fick jag tillbaka min mobil! Bilderna var borta men dom har bytt ut hela framsidan så det ser ut somen splitterny mobil. :) Sen hämtade jga ut mina platsbiljetter till tåget för idag och det funkade inte i automaterna så jag fick gå in på kundtjänst och träffade en mycket trevlig gubbe! SÅNT LÖNAR SIG! Sen låg jag hemma hela dagen på soffan och kollade på Veronica Mars. Nu har jag sett alla avsnitt och det slutade inte som jag ville. Hoppas det kommer en säsong fyra för hon borde bli tillsammans med Logan (Jason Dohring... :) Haha, nu har jag avslöjat slutet. Hoppas ingen annan kollar på den serien. ;P Nu ska jag duscha, packa klart och sen gå ner och möta Freddie!

Ingen snö, ingen kyla?

Fick just reda på att det är varmt hemma också. Hrmpf! Men mina avsnitt av Veronica Mars har kommit iallafall. Nu ska jag göra mig lite te och mackor och sätta mig och kolla resten av kvällen. Har just kommit hem från Dansaerobics och det är så skoj! (Påminn mig gärna om det senare i år när jag gett upp hoppet!) Fast jag har kramp i en tå. Haft det i flera timmar nu. Vet inte hur jag ska få bort det? Får ringa farmor, hon är duktig på sånt. Nu; FIKA!

Veronica Mars

Svt2 (tror jag, eller 1) har sänt tv-serien Veronica Mars nu i veckan. Och jag har fastnat. Så jag var tvungen att ladda ner sista säsongen också! Väntar på att den ska ladda ner nu bara, sen ska jag krypa upp i soffan ikväll och kolla på några avsnitt! :)

Snart blir det även träning. Går ut hårt nu i början så jag kan sluta träna nån gång i oktober, haha. Näe, så ska det ju naturligtvis inte bli. Måste hinna äta innan dess bara. Dansaerobics klockan 19 är det som gäller iallafall.

Nu ska jag sätta mig och läsa i min nyinköpta bok "Medicinsk teknik för sjuksköterskor" och hoppas att jag kan klara av de praktiska proven imorgon!

Och kan bara tillägga USCHA vad det blåser ute. Och all snön har smällt. Här är värsta vårvärmen, flera plusgrader. Tur att jag snart ska få komma tillbaka hem till kylan!

Världens bästa katt?

Ibland är han som sagt supermysig men inatt väckte han mig igen och fick mig att tro att det var morgon. Hann hela vägen ut i köket innan jag såg att klockan var 01.34! Haha. Så jag gick och lade mig igen.

Idag hade jag tänkt cykla och hämta mina böcker innan skolanoch hinna cykla hem med dem så jag slapp bära på dem hela dagen men det blåser ju typ orkan ute så jag gör det alldelens innan istället och släpar! För övrigt så råkde jga avbeställa en bok på adlibris så jag var tvungen att beställa om den... Men hur får man tillbaka pengarna? Bra fråga.

Lite bilder på Bo för att göra syster glad!
 Bo har fått kattmjölk!

 Favoritvilostället, buren!

 Ibland myser han även i soffan.

 Leker kines?

 Eller gillar ihte blixten på min kamera?

Och till sist så saknar jag min plutt. Min älsklingsplutt alltså. Han är hemma och inte här med mig! :( Men jag åker dit på onsdag, jippie! För övrigt så är vårt nyårslöfte att gå ut och äta på resturang minst en gång i månaden och för januari blev det på min namnsdag (har glömt att skriva det). Vi var på Vila Romana. Supermysigt och jättegod mat! :) Nästa gång blir det nog Hambergs fisk tillsammans med Syster och sambo! :)

Nu måste jag duscha och sen göra mig klar inför skolan om jag ska hinna! Lunch måste också ätas!

Träningskort: check!

Har just kommit hem från ett träningspass på Friskis och Svettis! Nu har jag köpt nytt träningskort så nu är det dags att börja träna ordentligt! :) Resten av dagen ska jag förbereda mig inför seminariumet jag har imorgon och träna på lite praktiska moment!

Bo är en riktig buskatt när han vill det (gärna när jag ska lägga mig eller när jag precis har klivit upp...) eller så kan han vara världens mysigaste (gärna när jag gör någonting annat viktigt eller klockan två på natten!). Men men, ganska söt är han ju ändå! :)


Tentan: check!

Ja, nu var den tentan gjord också då! Kändes väl okej men inte kom dom sjukdomarna som jag trodde eller? Istället för KOL, diabetes och njursvikt kom hjärtsvikt (okej, den var väntad!) men sen RA och hiv! Vart kom det ifrån? Haha. Ja, svarade på alla frågor iallafall! Sen vet man ju aldrig hur de rättar!

Nu är jag hemma hos Bo iallafall. Hade ju tänkt skriva lite längre, sen hämta ut böcker innan KTC men jag struntar i allt det där! Ska försöka hitta lite om CVK nu annars kanske jag måste till KTC sen ändå! Men jag hoppas inte. Ska plugga lite till det i helgen också tänkte jag så det borde gå bra. Om jag inte klarar det så är det bara att göra om! Och göra rätt! :)

Det blev städning igår ändå! Rent och snyggt. Nackdelen är dock att jag fick en Bo som gömde sig resten av kvällen men men! Sen kollade jag på Grammis innan jag gick och lade mig. Lite för tidigt enligt Bo som jamade som besatt ett tag tills han också kröp till kojs. Sen väckte han mig med lite jamningar typ 5 gånger till under natten. Han saknar son Kocken kanske? Eller sin Mamma och Pappa? Nu är han glad och gosig igen iallafall och har lärt sig att om dörren öppnas kan han komma ut! Nu ligger han på lurpass på dörren hela tiden!

Näe, CVK-info-letning väntar! Sen sushi... :)

Gillar inte det mörka...

Idag vid tvåtiden var jag sååå peppad på att städa (det behövs) men nu när mörkret har lagt sg känns det som om allt man borde göra är att kurra ihop sig i soffan och inte röra sig alls! Som Bo... :) Näe, lite städning ska jag väl hinna med kanske? Imorgon är det dags för tenta och den blir det middag hos AB som nästa fredag flyttar till Dublin i 20 veckor! Kommer att sakna henne. Inte för att vi ses allt för ofta (dåliga oss) men för att jag vet att hon inte finns där, så nära! Men när du kommer hem ska vi ses mer! Lovar! Disken kallar.

Också lite bilder...

Kom ju på att jag måste visa lite bilder från jul och nyår!


Bjudna på bröllop blev vi till allas förvåning!


Kusinen var tärna/brudnäbb/eller nåt. :)


Skål i Champagne!


Festen spårade naturligtvis ur...


Som vanligt.


Det var inte så förvånande!


Julgran med klappar!


Mr. Jultomte!


Obligatoriska julpussen!


Nyårsmiddag: skaldjursfrossa!


Freddie skålar!


Och så lite pang pang.


I hamnen! :)

Nu har han åkt igen...

Ensam, igen! :( Min älskling har åkt hem till Sundsvall och ska inte komma hem förens om två veckor! Jag måste vara kvar här för att skriva tenta imorgon, sen ha seminarium på måndag och sen praktiskt prov på tisdag men på onsdagkväll åker jag hem jag med! Det gick nämligen att boka om mina tågbiljetter så Bo kunde följa med! Lucky me. Och inga problem kommer det att bli heller. När Kocken började packa idag gick nämlgen Bo och lade sig i sin bur! Han låg kvar tills för en liten stund sen då jag lockade ut honom med lite godis!

Bo säger: "Mamma och Pappa; jag kommer att bl fet för allt moster ger mig är GOTTA! Haha!".

Jag har slutat tentaplugga. Ska möjligen läsa igenom allt en gång till men sitter dte inte nu så kommer jag inte hinna lära mig det till imorgon heller! Borde städa, tvätta och diska, det behövs kan jag säga! Eller egentligen mest städa. Dammsuga och dammtorka (vilket är det tråkigaste som finns!). Men först ska jag gå ner med julsakerna i källaren som min älskling var så duktig att plocka ner igår! :) Ska bara sortera ner allt julpyssel bara! Kanske ta en promenad om det inte är för kallt? Näe, nu ska jag ringa min älskling och se om han är på tåget och sen ska jag börja fixa lite med städning och diverse!

Men bara för att göra syster lite glad efter 25 timmar i Frankfurt, lite bilder på världens bästa katt!

   

I Uppsala igen!

Kom tillbaka igen igårkväll. Då var syster här och hade fixat fram ost och kex medan min Älskling möte mig på stationen! :) Så nu har vi en liten Bo här medan syster med sambo är på andra sidan jorden. Just nu ligger Bo inne hos Kocken och kollar på när han spelar tv-spel. Bilder kommer senare! :)

Nu måste jag tillbaka till pluggandet innan det blir lunch, promenad, mer plugg och sen middag ute! För idag är det en speciell dag om man heter Hanna... :) Tack!

(Bilder från lovet kommer senare!)