Snart heltid?

Efter en allt för lång dag på jobbet - kom in en helvtrimme tidigt och gick en halvtimme sent - sitter jag nu här igen. Ska sova alldelens strax! Lovade bara en allt för underbar person att uppdatera, då jag tydligen inte gör det tillräckligt ofta, och eftersom denna underbara person även lovade att följa med mig att shoppa på den dagen det inte var planerat och  istället tar sin nu helt shoppingfria dag till att bara ligga hemma på soffan istället, var det synd om henne eller, så ja, nu sitter jag här. (Tappade bort poängen med förra meningen nån gång där mitt i.) Men som sagt, mer och mer jobb! jag klagar inte. När flickorna på jobbet ser min jobbfria dagar som 'lediga' och inte 'en-dag-då-jag-inte-jobbar' inser man att ja, jag är nog en i gänget, jippie!  Att jobba över är dock inte min riktiga önskedröm, speciellt inte när det är exakt 42 minuter över vilket resulterar i en ny svett-attack när jag desperat kutar för att hinna med 19.15-bussen hem! Gaah. Men okej, jag hann ju. Måste ha ganska bra kondis ändå? Eller så inte. Men eftersom man svettas ca en liter varje dag på jobebt så har jag nu bestämmt mig för att varje dag på jobbet kvalicifierar sig som minst ett gym-pass, så det så!

Hm, något jag missat om min fantastiskt dag? Kanske inte. Eller jo, har jag sagt att jag gillar att jobba på café? Inte dåligt med snygga människor det finns i denna stad? Min blonda stammis var inne idag igen, alltid lika trevligt. Sen så har vi ju de otroligt roliga 'kompisarna' på MQ som kommer in och förgyller våra dagar, inte illa, inte illa! :) Hint, hint, Freddie fattar! Tihi.

Nu väntar sängen och faktiskt lite sovmorgon imorgon! Åh... Underbart! Sen väntar lite ärenden på att få uträttas imorgon förmiddag innan det blir mer jobb. ("Kan du jobba imorgon, 13-18,30? Eller föresten, stänga också? =vara kvar till 19,30...) Jo, men visst! jag behöver ju itne vara ledig! Men på torsdag, då jeklar! SHOPPING med stort S. Ja, det skrev jag ju!

Joo, just det! Klipp, klipp blev det ju idag också! Looking fab again, as always! Lite motsägelsefullt men ändå! Notera och kommentera! Smek ego... ;)

Nu är det nightie-nightie för min del! Skönt. Catch ya' later!

Slut på det roliga

Har just avnjutit en jobbfri dag - otroligt skönt! :) Blev en lång och stressig dag i lördags, på jobbet alltså! Men ja, jag orkar inte klaga eller stressa längre. Imorgon är det nya friska tag som gäller och nya arbetstider, 13-18.30, få se hur det går då? :) Annars så var lördagen mycket bra! Mysig middag och sen utgång. O'Learys även, 21-års gräns! Mihihi. Man ska ha kontakter. Eller ja okej, min syster fixade in mig... Men skoj som sjutton var det iallafall! Jag säger bara en sak: nu är jag på G så Åre får passa sig. Jaa, denna dag har inte bjudit på så jättemycket; hemlagad pizza till lunch, 'Fantomen på operan' - sådär måste jag säga, och lite mys och gos! Ingen träning, hur kan jag missa?, och inte heller nån fika, sorry älskling, I promise I'll make it up to you! Snart är det Miami Ink. iallafall, som jag har längtat, och sen ska jag hämta mamma! Har just lämnat syster och Marcus och hämtat pappa, middag på Big Boy. Mmm...

Just det! Får ju absolut inte glömma bort, hur kan man det föresten, den otroliga och helt fatastiska filmen vi såg i fredags, Casino Royale! Åh, Bond is back! Älska!!! Ska nog bara se den 2 gånger till på bio. 5/5, minst! :) Daniel Craig var kanon som den nya blonda och blåögda Bond, James Bond! Och inte såg han ju dålig ut naken heller, ja just det, naken! Måh, and you know what that means!

På tal om Måh så kom min älskade Ekorre in och hälsa på mig i fredags! MYCKET trevlig överraskning! Måh, måh, måhhåhå! :) Miss you most, ok?

Spelas mest just nu:
Sugababes - Easy
Anything that you want boy (you know I got it)
Anytime that you need it (you know I'm on it)
And whenever you're gone boy (I just can't stand it)
You just make me lose my mind

Höll på att glömma, köpte ett par skor till i lördags. Eller jag skickade ut syster att införskaffa mig ett par, jag jobbade, sa jag det? Underbara är dom... Och varma! Blir bra i vinter när KYLAN kommer, för den kommer... Snart hoppas jag.

Standard.

En helt vanlig dag:
Jobba, latte på Wayne´s med Linnea och lite shopping. Mmm, inte såg min dag mycket annorlunda ut! Klev upp, åkte för att handla, duktigt! Åkte ner för att jobba lite. Innan jobbet hann jag springa in och boka klipptid, tisdag kl. 11.30! Väl framme på jobbet så hamnade jag i disken, ovanligt? :) Sen kom Linnea och vi begav oss mot Wayne´s, Linnea drack iallafall en latte, men vi glömde som vanligt bort stämpelkortet! Hm, vi kommer aldrig att få den där graits-latten va? Sen blev det lite stress för att hinna hämta Linneas tack-kort, ja, sen studenten! När vi väl kom fram så var det låst, rackarns, har de hunnit stänga? Men icke, de höll bara på med lite hmm... Ja men nakenfotografering där inne. Vi stannade kvar utanför (!) men fick till slut bilderna! Sen begav vi oss in mot stan för att göra av med lite pengar vi inte har. (Hatar att få lönen den 27:e!) Men hängde undan allt som gick så på tisdag är man väl inte rik igen då! Men jag är inte bitter! :) En helt vanlig dg alltså, egentligen.

Nummer ett på listan över favorit-ljud just nu: när det rasslar till i dammsugarslangen. åh...

Men nu har jag inte tid. Ska upp och göra leverpastejsmackor till 'Hotel Rwanda' som mamma och jag ska se nu! :) Mysigt. Blir nog en kopp varm choklad till.

Tjingeling!

in:

Jessbox, idag klockan 19.00 öppnar nya gallerian in: Inte bästa namnet enligt mig men, det är ju inte jag som bestämmer. Även vin & sprit-rättigheter idag! ;P Dock inget tillstånd till mig, än... Så jag ska väl ner igen lite senare. Har ju bara jobbar 9 timmar idag! Men klockan 22.00 är det tak-fest för alla anställda så det kanske är värt att åka ner då? Gratis är ju gott har jag lärt mig! :) Så innan dess ska jag väl hinna duscha, få i mig nån liten bit att äta och så om jag har tur hinner jag kolla in i lite affärer innan festigheterna börjar ikväll!

Igår fick jag även veta att min syster ska komma upp och hälsa på mig nästa helg. Joo, bara för min skull kommer hon upp! Snällt va? Sen så råkar Pär, Marcus pappa, också fylla år på söndagen, det var väl bra tajmat? Marcus kommer också hem, för min skull! Och jag jobbar bara lördag så vi ska mysa mest hela tiden! :)

Nu hinner jag inte sitta här mer, måste göra mig vackrare inför kvällen! (Flyttade just lite penagr från sparkontot så det kanske blir lite shopping också, man vet aldrig! )

Min nya favorit:
Peter Jöback - Decembernatt

Nu sover stad, nu sover land
Och överallt står snön i brand
Inatt kan inget kväva eller kuva
Och stjärnorna dom blänker matt
På himlen som en hemlig skatt
I det tysta hörs ett dämpat Hallelulja
Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja

Nu sover sorg och vredesmod
Med saknaden och hjältemod
Och bitterhet får sova med det djupa
Nu sover dom som önskar tid
Med dom som tror på evigt liv
Och änglaspelen klämtar Hallelulja
Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja

Nu drömmer vi i vintertrakt om lågorna som håller vakt
Och om en plats som kan få hjärtat att jubla
Vi drömmer om hur allt ska bli
När farorna har gått förbi
Vi vaggas av ett stilla Hallelulja
Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja

Nu brinner ljus i mörka rum
Nu blundar tvivlet för en stund
Och om sanningen ska fram så får den ljuga
Nu blundar dom som jagar tröst
Och dom som redan släckt sin törst
Och från andetagen flyr ett Hallelulja
Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja

Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja
Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja.

Nu råder lugn och julefrid
Snart nog tar nåt annat vid
Men här får morgondagens skuggor inte ruva
Nu sjunger kanske nån för mig
Och kanske sjunger nån för dig
Ett sprucket men ett hoppfullt Hallelulja
Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja,

Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja, Hallelulja. . .




Härliga tankar

Har just dragit iväg lite mejl till underbara vänner! Visst är jag egentligen en brev-brud men ibland är det skönt att vi lever i informationsåldern! Snabbt, enkelt och väldigt bekvämt det här med mejl... Inte fullt lika roligt som ett brev men lite bättre än ett sms? Känns liiiite onödigt att skicka ett brev för att bara säga en enda grej, men det blev lite för långt för ett sms, så mejl! :)

Annars så har jag städat huset idag, varit iväg med grovsoporna och slagit in lite paket.
Jessbox, julklappar bland annat! Pressen börjar nu... Nämde jag att jag ska och träna snart?

Var just in på studera.nu och skulle kolla anmälan. Såg mitt resultat på högskoleprovet, 1,5.
Precis som vi trodde! Inte det bästa resultatet men jaa, vad skulle jag med det egentligen? ;P

Te, så gott det är. Speciellt när det är kallt ute och man sitter inne och myser. Typ som just nu!

Och för övrigt: Hata ams.se!!!


En till dag, en till natt.

Skulle egentligen börja 12 idag, blev 11 igår. Skönt, ändå lite sovmorgon. Duktig som jag ändå är klev jag upp vid 8.30, tur var väl det! 9.15 ringer chefen och då var det bara att åka ner... Shoppa hann jag inte riktigt med men min personliga assistent kom naturligtvis till min räddning! Ett par jeans och en julklapp! Halva listan klar nu, känn pressen. :) Imorgon blir det ännu mera jobb, men innan dess lite välförtjänt sömn.

Spelas flitigt i bilen just nu:
Anna Ternheim och Fleetwod Mac.
Better be - Tell me lies - Landslide - Shoreline m.fl.
"No-one brings you down like I"

Just nu hoppas jag på:
1. att jag inte jobbar julafton
2. att jag inte jobbar nyårsafton
3. min dator skulle sluta hänga sig

For now: sleep well strangers.

Oemotståndlig?

Kanske inte direkt men jobba får jag iaf! :) "Tur att du kan jobba iallafall" sa min chef till mig häromdagen. Mihihihi! Klart jag vill jobba! har jag föresten sagt att jag kanske har lite av det bästa jobbet i stan, om man inte har något emot att spana på hetingar som dricker kaffe hela dagarna iaf! ;)

Även så fungerar ju gymet som en bra spaningsplats... Eller Freddie?

Imorogn blir det mer Freddie, och exremt mycket snuskskvaller om i lördags!
Sen kanske även bio eller nåt. Henke kanske också henkar. Hihi. :)

Resten av helgen ska jag också jobba. Och kanske får man avnjuta lite sällskap med sambon? Man vet aldrig, men hoppas det gör man ju! :)

Love.

Om du skulle råka se:

Min randiga MEXX-skjorta
Min svarta båtringade H&M-tröja
Mina vita sneakers
Min gröna stickade kofta

Please, let me know...

Lugnet efter stormen.

Nu har kussarna åkt och jag ska somna i TV-soffan om en timme... Åh, så underbart. Har även hunnit träna, så jag är helt slut! Trixat och fixat med massa grejer hemma och imorgon är det jobb igen. Love it, love it. Jobbar mån-tis så på onsdag ska jag sova! Länge... Man blir lite trött efter såna här helger. Kusinerna kom i torsdags, jobbat ons-lör, syrran här sen i måndags och så en otroligt rolig utgång igår! Tack Linnea, som vanligt... :) My love! Men nästa gång stannar jag också längre på efterfesten? ;P (Internskämt) Moahaha!

För övrigt saknar jag ryggvärken, migränen och allt det där andra som innebär att jag var nära mina bästa vänner. Åh, som jag saknar er. Tur att det finns telefoner och internet. Vem vet vad som händer nästa år?

By the way; jag åker alltid i framsätet i Combin. Rockin' Sean like never before.



Working 9-5...

Om det nu vore så väl. Men näe, det är okej, jag gillar att jobba över 1,5 timmar. Komma 2 timmar tidigare imorgon? Gärna. Och det värsta är, jag är inte helt oseriös... Visst, det är lite jobbigt och jaaa, man hinner bli otroligt less innan man kommer hem. Men vadå? Jag trivs kanonbra på jobbet iaf! Bra männiksor, ett helt okej sätt att fördriva tiden och grais lunch. Och vi vet ju alla att: Gratis ÄR gott! Så ett litet tips! Om du har vägarna förbi Sundsvall, kom in på Café Charm i Världshuset och säg hallå! Gillar alltid besökare! :)
Näe, inte riktigt alltid. Eller jag gillar alltid  mina vänner och andra bekanta, ni är jämt välkomna men andra. Åh, ibland vill man bara kasta mazariner på dem! Speciellt alla dem som inte ställer in brickorna i brickställen! Men ni som gör det; tack så mycket och välkomna åter!

Nu ska jag ut och göra "Bus-eller-godis" med kusinerna innan vi far ner på stan och hyr barnfilm och tjackar godis! :) Så tjingeling så länge!

På G till jobbet.

Ska med bussen snart! Blev fyra dagars jobb istället för två... Inte illa! Lite tråkigt eftersom kussarna kommer men men, pengar är alltid pengar! och dom är faktiskt kul att ha när just kussarna kommer! :)

Ny favorit just nu:
You only stay with me in the morning,
You only hold me when I sleep,
I was meant to tread the water,
But now I've gotten in too deep,
For every piece of me that wants you,
Another piece backs away

'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willin to give it a try,
Please give me something,
Cause someday I might know in my heart

You only waited out for hours,
Just to spend a little time alone with me,
And I can say I've never bought you flowers,
I can't work out what they mean,
I'd never thought that I'd love someone,
That was someone elses dream

'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
Cause someday I might call you from my heart

But it might be a second too late,
And the words that I could never say,
Are gonna come out anyway

'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,

Oh 'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
Cause someday I might know in my heart

-James Morrison