Hemma i Uppsala igen!

Äntligen hemma igen! Har varit lite oaktiv eftersom jag varit hemma i Sundsvall i två veckor, men nu är jag tillbaka och uppdateringarna ska bli lite bättre! :)

I helgen har jag varit i Estockholmo med syster, mamma och moster. Mycket trevligt med god mat, mys och shopping! Bilder kommer senare, när de laddats in på datorn... Orkar inte med det nu. :)

Ikväll har min älsklings lillebror varit på middag på hans väg mot Enköping. Jag bjöd på spagetti och köttfärsås, mycket gott enligt oss båda! :) Sen installerade vi min nya skrivare så nu har jag skrivit ut höstens schema, wie! Imorgon 8.15 börjas det igen! Längtar faktiskt lite. Börjar med info 8.14-9, sen har jag inget förens 10.45, undrar om man ska cykla hem eller stanna och skriva ut lite papper gratis? Blir nog det senare och så fixa passerkort. :) Lovely. Sen är man ledig på eftermiddagen. Eller ja, ska jobba med utgångspunkten vi haft på förmiddagen. Blir lagomt tills älsklingen kommer hem på eftermiddagen! :D

Ska plocka bort från sängen nu så att jag kan sova, äntligen i min egen säng igen...

Sista dagen; check!

Jobbat sista dagen idag, så skönt! :)

Men glömde att säga igår; jag har satt min första Port-á-cath-nål! Wie! I'm good!

Nu väntar jag på Linda så ska vi fixa present inför bröllopet. Sen ska jag packa för på söndag åker jag hem! Längtar så jag håller på att brisera! :D


Stormsteg!

Snart hemma ju! :D

Har bakat morotskaka till jobbet imorgon, färgat håret och kollat på Ernst. Lagom torsdagskväll! :)

Tog just på mig pyjamaströjan som jag haft hos farmor. Det luktar Rimbo och farmor. Lovely.

Vänskap.

Världens bästa Freddie, alltid där!

If it's not forever
If it's just tonight
Oh we're still the greatest
The greatest
The greatest

Tidigare kväll.

Idag måste jag lägga mig tidigare än igår, somnade vid tolv då. Men inte var det särskilt jobbigt att kliva upp i morse ändå! Konstigt det där. Lite tidigare blir det idag iallafall! Ska bara plocka ur diskmaskinen, hämta den sista tvätten, ta ur brödet ur ugnen och skriva klart min packlista innan jag ska krypa ner under täcket med en kopp te och min bok! :)

Imorgon är en ny dag och då är det bara tre dagar kvar tills jag kommer hem, LÄNGTAR!

Choklad!

Hade ju med mig kameran igår också, då jag och syster var på pralinkurs! Yummie!


Röra, röra, röra!


Äta, äta, äta!


Team-work at it´s best.


Yes, for real... Mums.


Rulla, rulla, rulla!


Kladdigt vart det. :)


Både fint och gott blev det också!

Tack för en underbar julklapp. :D

Bah!

Satt och kollade på Lipstick jungle och så tyckte mediaspelaren att jag redan kollat på för mycket av denna vara så nu får de sista fem minutrarna vänta tills imorgon! Suck...

Sitter och trixar in lite bilder på datorn, måste tömma kameran nu inför lördagens bravader; BRÖLLOP! :)
Hade tänkt släng upp lite före och efter bilder på lägenheten men eftersom jag inte kan ta några efterbilder får ni nöja er med före bilder:


Måla tak!


Grabbarna grus, eller ja, slipdamm!


Alla måste hjälpa till.


Även om tog en och annan fika-paus!


Roligt hade vi också!


... åt andra!

Inga efterbilder som sagt eftersom min kamera inte vill starta, varför var inte batterierna i kameraväskan laddade? Bra fråga! Så nu måste jag ladda batterier x 2!  Efterbilder kommer om nån dag. Om jag hinner innan jag far hem på söndag! Ska ju jobba två dagar till, ska hinna baka, packa och så kommer Linda på fredag! :)

Snart bara tre pass kvar. . .

Om man bortser från dagens pass och det gör jag ju gärna. Har varit toklugnt två kvällar i rad nu och tror inte på allt för mycket att göra ikväll heller! :)

Har just varit på Core. Skulle på gymmet men när jag kom fram skulle det passet just börja så jag hoppade på det istället. Lite tråkigt pass dock men skönt att bara kunna följa efter ledaren.

Nu ska jag käka lite innan jag drar iväg till jobbet. Sista kvällspasset på länge. WIE!

Musik.

Lyssnas på mest just nu:
Akon - Beautiful
Kings of Leon - Sex on fire
Kelly Clarkson - My life would suck without you
Ne-Yo - Mad
Leona Lewis - Forgive me
Flo Rida - Right Round

Bland annat...

Ikväll kommer AB!

Min pysselnerv bara rycker så jag måste pyssla lite idag! Men bara tillräckligt så att jag hinner plocka undan tills ikväll. Skulle också vilja hinna fixa mina smycken idag... Mycket att göra men så lite tid. Sen ska jag jobba kväll. AB med sällskap kommer indroppandes någon gång under natten, sen får vi umgås imorgon på morgonen innan jag beger mig mot jobbet vid 13.30. :) Sen jobbar jag på söndagkväll också, ledig mån-tis hos farmor, pralinkurs på tisdagkväll, jobb ons-fre - dagpass, sen är det slut! Jippie. Bröllop på lördag och sen hem på söndag i första klass på tåget, nice!

INTERNET!

ÄNTLIGEN! Internet... Som jag har längtat! :) Det funkar till och med! Får inte till det trådlösa men det ordnar vi (läs inte jag!) senare! Jippie!

För övrigt så har jag bara 6 pass kvar på jobbet. Tre kvällar och tre dagar! Sen är det bröllop innan jag far hem. Ut till farmor ska jag hinna en sväng också! :)

Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste nöjes-surfa lite! WIE!