Resfeber!

Imorgon far vi... Åh, ska bli så skönt!
Ikväll kommer bröderna! Mys!
Köpte mig en rese-tröja förra veckan, en slapp och mjuk! Och lite guldig!


Packning, packning...


Det börjar arta sig..?

Som vanligt...

Söndagsmys!!!


Apa-gulligt!


Köpte apa-gulligt tyg igår på stan.
Ska nog pyssla till någonting av det ikväll... Vi får väl se vad det blir, men jag har en plan!


Databatteri!

YES! Var på stan idag och gjorde lite ärenden och passade på att hämta ut mitt paket med vårt nya databatteri... Och ja, det funkar! Wiho! Kanske man slipper ha datorn FASTMONTERAD i vägguttaget nu då, så det kan vara en bärbar dator, så som den faktiskt är! Haha. :)

För övrigt så har vi börjat packa idag... 6 dagar kvar, sen far vi. Bara 4 jobb-pass kvar! Tjoho. Dags att börja räkna ner? Helgen kommer nog att bli ett h-vete men sen så; dokumentation på måndag sen ett litet dagpass på tisdag (ett pass, då kan man nästan stå ut med vad som helst) och sen så ledig på onsdag, ska bara till jobbet 14-16 för kurs!

Resten av dagen har vi städat lite, rensat ur vårt skafferi... Sen en sväng på stan, lite ärenden; fixat badbyxor åt Kocken, ställt om/in nya glasögonen, shoppat födelsedagspresent till Freddie (!) och lite annat tjafs. Kocken blev tvungen att jobba kväll ikväll så jag är ensam och ska försöka hinna med lite mera plugg ikväll då! Men eftersom han jobbar ikväll blir han ledig både måndag och onsdag nästa vecka, wiiie!

Nu ska jag sätta igång med lite plugg och bara le åt att datorn faktiskt börjat fungera som den ska nu. Tog bara en helrensning av program och ett nytt batteri så... :)

En liten sessa!

Åh, en liten sessa blev det av Vickans mage! :)
Happy days! Jag tror hon kommer heta Alice men hoppas på Kristina, min favvo-drottning all time!

Idag har jag varit ledig och inte gjort så mycket. Fixat lite i lägenheten, tvättat, tränat och pluggat lite. Sovmorgon fick jag imorse då min älskling stängde av mitt alarm... Morr!

Imorgon är vi båda lediga, iallafall på dagen, och ska väl hinna trixa lite inför resan samt städa lite. Sen blir det jobb lör-tis för min del. Kocken är ledig söndag men annars massa jobb för han med!

Nu ska jag läsa lite till och sen börja svara på lite frågor till farmakologin innan jag gör kväll och slänger mig framför tv:n, undrar vad som bjuds på ikväll? Kanske nån kärleksfilm eller en klassisk Bond? :)


En vecka kvar!

Innan vi far till Egypten. Ska bli sååå skönt! :)
Så härom veckan testade vi vår kamera under vatten (som vi har sagt att vi ska göra huuur länge som helst, men bättre sent än aldrig..) och såhär fint funkade det:


Sjukt bra bild om ni frågar oss! Vi har alltså lagt kameran under vatten i handfatet och fotar oss som står ovanför. Syns knappt att det går genom vattenytan? :) Kommer bli toppen i Röda havet! Läcker gör den inte iallafall, huvudsaken. :)

Sista kvällspasset!

Sista kvällspasset! Har jobbat två nu, bara ikväll kvar. Sen ledig i två dagar, jobbar i helgen, dokumentation på måndag sen jobb på tisdag och stomiakademin (kurs på jobbet, 14-16) på onsdag innan det är dags;

EGYPTEN!

Ska bli såå härligt. Har redan börjat skriva packlista... :)

Nu ska jag iväg en sväng på stan, trots regnet! Mest för att kolla om mina brillor är klara att hämtas, samt hämta upp lite andra paket och så kolla in bokrean som börjar idag! :) Alltid lika kul att kolla in alla böcker som man inte behöver.

Igår var jag på gymmet och sprang t.o.m.! Eller sprang och sprang, jag joggade lite intervaller som uppvärmning. Skönt. Ska verkligen komma igång med träningen nu. Igår hade jag kunnat springa ute faktiskt, var 5 grader plus och ganska bart på marken, iallafall på gatorna, kanske mest is och slask på gångbanorna, därför fick jag nöja mig med en springtur på gymmet!

Nu ska jag dra på mig gummistövlarna och stega iväg!


Linux!



Deras pingvin är ju bara så söt! :)

Tandis!

Ska iväg till tandis nu innan jobbet!
Alltid lika hemskt men det är ju gratis iallafall. :)

Pyssel.

Vi skulle ha en pyssel söndag men mesta delen av dagen har blivit mys och annat trix och fix. Bland annat hallen som jag visade tidigare! Sen har vi fixat lite med datorn, som *peppar peppar*, verkar fungera bättre efter att vi tagit bort lite program vi inte verkar använda. Nu ska vi bara mata över lite bilder till externa hårddisken så blir den kasnke som ny! Har försökt hitta ett nytt batteri men verkar inte finnas nåt som matchar, så har mailat och frågat nu nätet nu!
Eftersom det inte blev nå pyssel kan jag visa lite tidigare pyssel, nämligen mina julkort:



Nu ska vi ta och kika lite på film och somna på soffan... :)

Som ny?

Åh, nu har äntligen hyllan som jag fick i julklapp kommit på plats! Som en ny hall.
En till målning ska nyckelskåpet få innan det kommer upp men sen så! :)


Innan: Ojojoj, så stökigt!



Hyllan på plats...



TITTA! :)

Sååå bra!

Hemmakväll!

Känns knappt som att det är lördagskväll. Jag har söndag idag! Såå skönt att det faktiskt är söndag imorgon. Så just nu är det alltså okej att bara slappa på soffan och kolla på ett till avsnitt av Revenge och sen kanske somna framför en film? Och ta tag i resten av lägenhetsbestyren imorgon, då jag dessutom får hjälp av min älskling?

JAJAMENSAN! :)

Familjelunch!

Vi äter lunch på Blå Porten. Efter det blir det Vårsalongen på Liljevalchs konsthall. Bra lördag!


Lördagsmys i Ulriksdal!

Sitter hemma hos systeryster och ska precis äta goood frukost! :)
 


Söndag!

Vaknat och skrivit klart min hemtenta i farmakologi! Tänk vad mcyekt nyttigt man kan hinna med innan klockan ens blivit halv tio! :) Nu ska jag väcka Kocken som ligger och snarkar här brevid och äta frukost för jag är hungrug som en liten gnu!

Igår var vi ut till Tynderö och hälsa på farmor E. Mycke trevligt och med gott fika. Vi kikade på en massa gamla bilder, sånt är alltid kul. :) Idag ska vi hem till mormor och morfar i stan och få fika där med kanske..? Tihi. Sen hem till Mams och Paps för att lämna bilen och käka middag innan vi (förhoppningsvis) åker med tåget hem klockan 18.

Sen väntas en veckas jobb! Har med mig student också dessa veckor men han är duktig så det är ganska trevligt! :)
Inga andra direkta planer denna vecka, får se vad vi kan tänkas hitta på! På tisdag är det ju iallafall alla hjärtans och Kocken är ledig så ska önska mig en mysmiddag som han kan fixa med hela dagen!!!

Förra veckan var jag på teater: Romeo och Julia. Lite märklig, men ska inte teater vara det, men bra ändå. Gillar ju den historien + att det var lätt att hänga med i föreställningen (även om man kanske inte fattade allt de sa) just för att historien är så välkänd!


Näe, berättar mer om veckan senare, nu FRUKOST!

Hemma hos MaPa!

I helgen är vi hemma!!! :) Trots ett försenat tåg, eller nytt tåg helt och hållet, så kom vi fram igår!

Idag har vi fått pancakes till frukost och nu ska vi göra oss klara för att åka ut till farmor E på Tynderö och luncha/fika lite!

Ikväll ska vi nog ut och äta med Kockens mamma och R.

Nu har jag inte tid med detta, måste myyyyysa!