Lite bilder!

Idag blev en kort dag i skolan, bestämde mig för att skippa vätsketerapin och läsa lite artiklar hemma istället. Då hann jag dessutom promenera hem i det trevliga slask-vädret! Uscha! Kan inte snön få ligga kvar? 

Imorgon blir det plugg på förmiddagen då älsklingen ändå kommer att sova sen på eftermiddagen blir det en sväng på stan innan vi ska hem och fixa middag till syster och sambo som kommer! Och sen blir det JULPYSSEL! :D 

Och nu; lite bilder från NY: 

 Vid Times Square.   

 Frihetsgudinnan. Hon i bakgrunden alltså, tihi!

 Utsikt från toppen av Empire State Building.

 Ja, det finns en och annan taxibil! Som mest såg vi tolv, på rad efter varandra!

 Strawberry Fields i Central Park. Ett minnesmärke över John Lennon.

 Tjejerna framför isrinken i Central Park.

Och massa massa flera som inte orkas lägga upp här! Tack MaPa för en underbar resa! :)

Hemma igen!

Hemma igen efter en helt fantatisk lång-helg! :) New York är så häftigt! Det har varit otroligt roligt. Lägger upp lite bilder sen för nu är det rak tillbaka till verkligheten och skolan! Tur att jag satte igång ordetligen innan jag for, nu ligger jag före och behöver inte känna mig stressad vilket ger mig tid till att plugga latin idag! Men först ska jag fixa lite andra saker! :)

Snart!

Har just ätit lite. Nu ska jag bara slänga ner det sista i väskan! Älsklingen kommer strax och vid nio kommer Mapa. :) Sen bär det av!

Åh, inte långt kvar nu!

Om ca 2 dygn befinner jag mig i New York! jag har längtat som en galning! Men nu är det bara denna kväll kvar som ska bestå av att dricka te, skriva klart en leversjukdomsuppgift till skolan, bada badkar och sen slappa framför tv:n till min älskling kommer hem! Imorgon är det skola mellan 8-14. Sen ska jag absolut inte glömma att lämna tillbaka min lånebok! (Som för övrigt är ett ref-ex. Mäkta stolt jag är! :) Sen ska jag hem och packa klart innan mama och papa kommer vid nio! Då blir det mys och sen sängdags! På onsdag halv åtta kommer taxin! :) Jag längtar!

Nu ska jag koka mig en kopp te och skriva ihop arbetet innan jag slänger mig i badet!

P.s. Syster, nu har jag fixat pysselboxen! :)

Är man duktig så förtjänar man lite belöning...

De uppgifter som jag skulle göra under helgen är jag färdig med! :) Vilket betyder att jag imorgon kan hinna göra lite andra uppgifter vilket betyder att jag inte bara kommer ligga i fas efter New York utan jag kommer ligga före! Tihi. :) Håller på att laga middag för fullt nu. MIn älskling ska jobba kväll så han kommer sent och jag är hungrig nu! :) Rödbetor till förrätt och sen wokat till varmrätt! Kanske lite glass till efterrätt? :) Lite bellönig borde jag ju få. Förutom att jag bara tänker slappa bort hela kvällen! :) Nu kokar det över! Caio.

p.s...

Solen skiner faktiskt idag! :)

Plugg plugg!

Dags att sätta igång om man ska hinna med! Mycket att göra om jag bara vill! Ska nog försöka hinna med så mycket som möjligt faktiskt! :) Gjorde klart etik-uppgiften igår så idag sak ajg skriva om stroke! Förhoppningsvis går det ganska smidigt, lättare att skriva fakta än etiska diskussioner! Ska snart iväg och handla med syster och farmor! Storhandling 4 dagar innan New York, det lät somen bra idé? :)

Näe, måste återvända till hjärnblödningarna och det andra! Kanske lite diabetessår också om jag har tur?

Bara att plugga på!

Visst är det skönt att vara tillbaka i skolan men det är mycket att göra... Speciellt om man vill vara borta i fem dagar! Men det ska nog gå fint. Ska försöka plugga mycket både idag och imorgon trots att min älskling är hemma! Ska hinna med minst 2 PM! Så det så. Bara att sätta igång alltså?

För övrigt så spenderades morgonen hos Sambo! Jag och PG kom dit för att ge henne en födelsedagsfrukost fast på fel dag! :) Mycket trevligt! Ikväll ska jag få gå på opera. Första gången!

Näe, dags att  börja plugga så att jag kan hinna med att träna idag! Eller hur då papa? Annars blir det inga pannkakor!

Träning!

Ska äntligen iväg på träning! Blivit länge sen sist nu! Har inte orkat med praktik och allt annat! Men nu! Tjingeling! :)

Enköping!

Idag skulle vi göra Enköping efter praktiken. Haha. Vi satt på ett supermysigt kafé iallafall och fikade en stund och sen gick vi på H&M. Sen var vi färdiga. Kom hem för ett tag sen och är trött... Men måste sätta mig lite med latinet tills imorgon. Ska kanske försöka klippa mig imorgon så måste ha gjort latinet idag, kan inte göras i sista stund imorgon! Ja, ska sätta mig med det nu så jag kan slänga mig i soffa sen framför Äntligen hemma och House! :)

Min helg!

Först måste jag bara visa våra nya kuddar som vi sytt till soffan! :)


   
Världens sötaste katt?

   
Världens sötaste baby?

   
Inte lika söt baby?


Snö! Inte så mycket men ändå, snö!

 Mamma gjorde grön kiwiglass eftersom det faktiskt var Halloween!

 Mys framför brasan hann jag också med...

 Och en tur på Birsta City!

Det var i princip min helg. Sorry Freddie, blev inte så mycket snö-bilder men lite bilder hemifrån också. Vi saknar dig honeybunny! Nu ska jag pyssla lite, utan dig syster! :P


Vad jag väntar ofta?

Frågan är om jag är otroligt snabb eller om alla andra är otroligt långsamma? Hmm..? Just nu väntar jag iallafall på syster för familjen ska ner på stan och mysa. Sen ska vi få träffa Ewelyn och en söta lilla Nora! :)

Ikväll blir det BOND! Jippie! :) Som jag har längtat! Spelar ingen roll vad tidningarna skriver, alla Bond-filmer är bra! Så det så.

Imorgon blir det IKEA och Panduro. Massa pyssel! :)

Bilder kommer lite senare. Don't worry Freddie, du ska få se snö! :D