Första snön!

Jag är otroligt nära att springa upp på vinden, dra fram alla jul-lådorna och sätta igång "Nu är det jul igen", "Nu tändas tusen juleljus", "White christmas" eller någon annan underbar sång som man endast tål att lyssna på ca 3 veckor om året! Det skulle ju nästan förstöra julkänlsan lite om man lessnade innan det ens var december. Men visst är det väl mysigt... Snö! Så långt ögat kan nå. Mjuk snö som faller och den ligger faktiskt kvar på marken! :) Min dag kunde inte ha börjat på ett bättre sätt! Nu vill jag bara ha lite minusgrader och kanske en solglimt då och då och sen är min älskade vinter äntligen här!

Lite av en favorit just nu:
Give me another chance
To write you another song
And take back those thing's I've done
Cause I'll give you my heart
If you would let me start all over
Again
                                - Justin Timberlake

Klarar mig inte utan musiken... Åh, speciellt när det är kallt som idag. Nu ska jag bara krypa upp i soffan med lite varm choklad och kolla på TV ett tag. För sen väntar träning och snöskottning? Hmm, vintern kanske inte är så underbar? Jo, det är den.

Snart blir det även Åre. Längtar efter stugan och dagarna i backen. Lunch i Rödkullen och fika på Olympia. Nu för tiden ska man väl kanske lägga till vanan frukost i Tott också, vem vet?



London calling...

Igår for Marie mot regnigare breddgrader! Fast med tanke på hur mycket det har regnat här hemma den senaste tiden så kanske hon får bättre väder där? Lycka till min älskade vän! :)

Gårdagen gick till städning av huset för idag kom min favoritsyster hem! (Jag har bara en...) Hon är hemma hela veckan så vi ska bara mysa och ta det lugnt! Nån bio eller liknade kanske vi hinner med också; typ Djävulen bär Prada!

Annars så var helgens utelivs-bravader ganska trevliga! Barhäng med Sara och diverse andra kända och okända männiksor! De flesta ganska trevliga... :)

Kom just hem från IKEA, älska Sverige! Billigt och bra!

Just nu spelas:
The Beatles - Come together
Sean Paul - Never gonna be the same
Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig
Robbie - She's the one
Candi Staton - You've got the love (i mina tankar)

Catch ya'll later.

En synnerligen besynnerlig dag

Dagen började med sovmorgon... Åh, att sova! Sen blev det ner på stan, bor jag där?, med Marie! Shopping, shopping, vi kanske ska skaffa oss nya fritidsintressen? Eller just det, du ska ju till London och där SKA vi shoppa!

Sen blev det långlunch med Marie såklart. Lite mer shopping men shoppingfingret blev inte helt tillfredställd då jag får lön på fredag. men då!

När man går på stan så spanar man ju såklart efter hetingar, vart var du Freddie?
Men en och annan snygg person hittade man ju... Vissa bättre än andra! Och speciellt när man vet vilka de är! Älska mina kompisars kompisars kompisar! Härligt att lära sig nya saker...

På tal om hetingar så är det dax att börja preppa inför imorgon kväll.. Hehe. "Personalfest"!

Tills dess, love you darlings!