Gott nytt år!

Slut med pluggandet för iår! Känns så skönt att säga även om det nya året kommer invigas med plugg redan imorgon. Nu ska jag iallafall iväg en sväng på gymmet innan jag börjar göra mig klar för kvällens festligheter! :) Måste ju hinna mysa en sväng med katten också och ge han lite nyårsmat!

GOTT NYTT ÅR!

Mellandagarna.

Mycket har hunnit hända, länge sedan en uppdatering skedde! Hmm, vart var vi?

Vi har hunnit varit i London. Mycket mys och shopping! :) Sen blev vi tre timmar sena hemåt, kom fram till lägenheten kl 4.30 den kvällen/morgonen. Tack syster och sambo som hämtade oss!

Efter det var det JUL! Mion favorit. MaPa kom ner och vi firade jul hos kusinerna i Sunnersta. Mycket mysigt, god mat, Kalle Anka och massa klappar. Underbart.

Just nu har tentapluggandet inlets! (Märks det kanske?) Så idag har jag redan hunnit med att läsa urologi-kapitlet i kirurgboken och målat naglarna... Hm, hur var det nu med att fokusera? Jaja, nu ska jag sitta resten av dagen (är planen iallafall). Till fyra iallafall, sen väntar träning och så ska jag hämta bilen hos syster så att min älskling kan komma upp till fjällen för att fira nyår! Själv blir man kvar här nere för att plugga tenta såklart. Har blivit inbjuden som en "kompis kompis" på middag, tur man har andra flickvänner som också blir lämnade här i Uppsala när respektive ska upp till fjällen! :)

Oj oj, klockan redan halv elva? Bäst att plocka fram alla föreläsningsantecknignar och börja plugga!

Snart far vi!

Eller ja, snart och snart, imorgon vid två far vi från Uppsala och det är väl då det börjar! :) Först ska det hinnas med ett sista träningspass och packning! Tihi. Nu ska jag kolla på Bones på 8:an!

Ledig dag.

Eller ja, jag ska plugga lite men inte vara i skolan nåt! :) Så idag fick jag mig en sovmorgon och ska snart bege mig till gymmet för att köra mitt nya träningspass som jag fick igår då jag var på gyminstruktion. Skoj skoj! 

I övrigt så ska julkorten postas idag och en sista kik ska tas på grejerna inför Londonresan!

Adventsfika!

Har just haft nästan hela gamla basgrupp H här! :) Plus den nya medlemmen, Bäsen! Tihi. Nu är dom hemgångna och systeryster med sambo är på väg hit för att äta upp resterna? Resten av kvällen ska ägnas åt att pyssla julkort! :) Wie.

Jag börjar känna slutet på denna termin. Sista stora arbetet är klar och ska bara korrläsas innan det lämnas in imorgon. Imorgon är sista "lektionen" och även ett seminarium. Efter det väntar en hemtenta som kommer gå på en dag! Sista seminariumet är på torsdageftermiddag och sen är det jullov för min del faktiskt! :) Kanske lät som mycket, men är faktiskt ingenting! Eller ja, jullov och jullov. Jag ska ta det lugnt tills jag kommer hem från London den 21/12 efter det är det tentaplugg som gäller, men det är en helt annan sak ju! ;P

Mysdag!

Började dagen med en trekvart på gymmet. Duktiga mig! Sen hem och storstädat lägenheten inför julfikat imorgon. Efter en snabbdusch gick jag och farmor en promis upp på Gränby, köpte en ny julskiva med Whitney Houston och sen promenerade vi ner på stan igen för en fika med syster och sambo. Nu hade jag tänkt skriva ut våra boardingkort till London men slut på bläck i skrivaren, får Kocken fixa på måndag! Nu ska jag dra fram lite pyssel och fixa nåt julkort eller två! :)

By the way; rätt person vann Idol, heja Erik från KNIVSTA inte Stockholm som hallån försökte med!

Hatar vetenskaplig metodik?

Mycket möjligt... Sitter och försöker hitta forskningsdesigner i artiklar utan mening alls! Suck. För övrigt så var det en trevlig helg! :) Mama kom i lördags. Då var vi en sväng på stan och sen på middag ute hos kusinerna i Sunnersta. På söndagsmorgonen var det frukost hos farmor eftersom syster fyllde år! Efter det blev det en till sväng på stan och sen mysmiddag hos oss med syster och sambo! Nu är det Navy så jag har inte tid att skriva mer. Bilder från helgen kommer senare!

Tihihihi!

http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8&feature=player_embedded

Kolla in denna söta kisse! :)