Hemma en stund sen hem-hem!

Har kommit tillbaka från ett ganska kallt men mycket mysigt Hamburg! Vi har mest varit hemma hos syster Cissi och myst men också hunnit med lite Weinachtmmarkt och Flohmarkt! Här kommer lite bilder:

 Systrarna med barnvagn och pappa Alex på julmarkanden.

 Världens sötaste Kaspar! :)

 Mamma och pappa skickade med ett julkort som uppskattades.

 Kaspar har inget hår bak på huvudet eftersom han ligger på rygg hela dagarna!

 Akrobaten Kaspar!

 Mer akrobatik!

 Mamma Cissi och Kaspar. Så söt.

 Hallå?

 Så fin när han skrattade! Här med sin kompis Knut.

 Här är jag!

 Äta tallrik är gott?

 Frukost i Tyskland! Bra va mamma?

 Lebenskuch-bak (typ pepparkakor) och en trött bebis!

 Påbörjat garnering på min älsklings kaka!

 Alla tre systrarna.

 Mamma och Pappa till Kaspar!

Nu måste jag packa klart och välja kläder. Fick veta idag att det blir ett brölopp på tisdag! ÄNTLIGEN! :D Enda anledningen till att jag ens uppdaterar såhär sent är för att jag väntar på min älskling som är på personalfest för vi ska byta julklappar när han kommer hem. Nån gång mitt i natten. Näe, väskorna kallar och jag ska koka mig en kopp te innan jag slänger mig i soffan och somnar framför Bond. God natt och god jul.

Julkänsla!

Har börjat packa nu. Både till Hamburg och till hem sen! Men jag vill ha samma väska så problemet är vart jag ska lägga kläderna som ska hem medan jag är borta? Vilket I-landsproblem... Annars idag så har jag fixat absolut sista klappen (om jag nu inte hittar något i Hamburg..?), slappat och byggt pussel! Nu ska jag nog packa det sista innan jag börjar laga middag!

 
Vår gran med alla klappar!
Det ligger klappar bakom granen också! :)


Noterade idag hur bra våra disksaker matchar!
Tillfällghet, jag lovar.

Packa, städa och laga mat. Samtidigt!

Håller på och försöker göra allt samtidigt nu, det är så jag jobbar bäst tror jag! Packar, plockar undan tvätt, fixar med klappar, städar, diskar och lagar mat. Jajamensan. Men nu kurrar magen mycket så då är det bäst att låta matlagningen ta över... Hungrig som ett djur nu. Hade tänkt göra fiskgratäng men känns lite sent för det nu... Får bli något lätt så får älsklingen ta något annat när han kommer hem! Åh, snart Tyskland och sen är det banne mig JUL!

Idag har varit en bra dag! :) Började med träning med syster. Sen blev det en långlunch med några tjejer från klassen, supermys. Sen en snabb sväng på stan innan det blev fika hos farmor! Lussekatt och pepparkakor. Dock inget hembakt år. Sånt har inte hunnits med för oss! Eller jo, v har ju bakat men jag hade inte med mig så syster hade köpt på affärn! Nu har vi gett farmor hennes julklappar iallafall. Våra kommer om några dagar... :) Spännande in i det sista.

Nej, nu tjuter magen. :)

Inget sätter sig ändå sista dagen?

Har läst texterna, har försökt trycka in alla deklinationer och konjugationer men nu tror jag inte det kan bli bättre? Ska väl läsa lite till ikväll men klockan åtta är det idol så efter det blir det inget mer! Klockan fyra ska jag och syster träna så jag ska bara kolla runt lite på nätet nu innan jag sätter in sista krafterna i latinet, sen får det vara nog! :) Bara en extrakurs ju ändå!

Snart är det jul och jag längtar så att jag håller på att spricka! Men först Hamburg! Har varit så mycket nu på sistonde att allt det roliga bara avlöser varandra! Om en vecka är jag där! Och om lite drygt en vecka sitter jag på tåget hem mot kallare bredgrader! Åhh, jag älskar jul!


Bara latinet kvar nu...

Lämnade in mitt sista arbete innan jul idag! Känns mycket bra! Har bara latintentan på lördag kvar och så en minimässa på måndag sen är det jullov för hela slanten! Först blir det Hamburg och sen hem hem hem! :D Jag längtar... Alla klappar börjar bli klara och nu när snart pluggandet är slut kanske jag kan komma i lite julstämning också? :) Nu ska jag börja laga lite mat i väntan på min stora kärlek som förhoppningsvis kommer hem lagomt till Medium klockan nio! :)

Nästan färdigt!

Åh, har skrivit ett PM nu på morgonen om obesitas... Tråkigt! Men snart färdig, bara diskussion kvar! Blajblaj säger jag bara! Sen blir det lunch. Efter det ska jag lära mig om andningshjälpmedel. Sen sätter jag nog igång med nästa PM som är både betydligt tråkigare och betydligt svårare! Och kanske lite latin om jag hinner... Och vid sex är det träning som gäller! :)

Nu kommer bilderna!

 Min kock på Texas Long Horn!

 Laga, laga mat...

 Innan...

 ...och efter!

 Någon måste ju vakta paketen?

 Slagen pysselhjälte får bus-besök!

Nu har jag kommit hem från lite lunch med syster och handling på Gränby! Nu ska jag plugga för hela slanten så jag kan briljera på latin-lektionen ikväll! Haha, eller inte? Ja, jag ska plugga men inte kommer jag kunna briljera inte!

Mitt Iiii fungerar nte, tangenten har åkt löst... :(

Underbar och älskad av alla!

Det är min älskling det! Igår bjöd han ut mig på middag! Vi gick på Texas Long Horn... Supergott var det! Till förrätt åt vi Nacho med gucca och cheesedipp och till varmrätt åt vi Sizzling Fajitas - han med biff och jag med scampi! Mmm... Och imorgon ska vi gå på stan och då tror jag vi ska äta sushi! Fast inget kommer någonsin kunna mäta sig med sushin i New York. Den var otrolig!

I fredags hade vi även finbesök! Vi bjöd på middag (mest för att Kocken skulle få testa sina nya knivar!). Det blev musslor till förrätt, fisk till varmrätt och cremé Catalana till efterrätt! Mumma! :D Han är bäst min kock! Efter middagen bjöds det på pyssel för hela slanten!

(Hade tänkte lägga upp lite bilder men det funkar inte just nu! Fixar det senare!)

Och så naturligtvis GRATTIS till min prickiga giraff i Ume som fyller år idag! :D