Iphone?

Fick en ny telefon av päronen i födelsedagspresent, så nu ska här bara väljas... Lutar nog åt en Iphone då nya HTC Desire HD är så stooor.

Iphone: Höjd 11,5 cm, Bredd 5,8 cm, Djup 0,9 cm. Vikt: 137 gram.
HTC: Höjd 12,3 cm Bredd 6,8 cm, Djup 1,18 cm. Vikt: 164 gram.

Måste bara in och klämma på dem igen... Tar med mig Kocken på måndag så kanske jag kan bestämma mig då! :)

   vs  

Femkamp!




Utlovade bilder från femkampen när kusinerna var hos oss!


I HumanBowling-klotet! Och detta är en innan-bild! Haha, man såg ännu snurrigare ur efter! :)


Go-kart! Skoj som sjutton!


Segway, inte alls så lätt som det ser ut när man ska köra mellan koner på tid..


Bilder! Och Valborg! Och Freddies födelsedag!


Glad påsk! Och födelsedag firades i backen för min del!
16 + och solsken. Inte så bra brädåkning men ack så trevligt att bara slappa!


Hemma (i Sundsvall) på gården hittades det vit-, blå- och gulsippor! :)


Valborg idag och den har spenderats på jobbet. efter det hem och slappat framför datorn. Nu ska jag plocka bort resterna av middagen (carbonara) och plocka fram lite virkning tror jag! Sen ska jag bara dega hela kvällen för imorgon väntar det också jobb!

Soliga, lediga dag!

Inte tid att sitta inne längre! Ska ta mig ut på en långpromis i solskenet tror jag och sen handla en sväng på tillbakavägen. Sen blir det lite pysslande fram till fyra då vi ska ses, vi tjejer! Lite sushi på en filt i gräset kanske? :)

Hela helgen blir det jobb så bäst att passa på att njuta idag när man är ledig ju! Tog en ordentlig sovmorgon och sen har jag uppdaterat mig på Grey´s anatomy, alltid lika viktigt!

Köket är beställt och (nästan) klart. Haha, I wish. Den 6:e juni börjar det rivas iallafall! Just nu håller vi på att kolla på väggfärg och målar om köksstolar.

I övrigt så är jag nu 23 år gammal och har firat en härlig påsk i fjällen men familjen! Nej, nu måste jag ut i solen!

Vad ska man hitta på?

Vad gör man på lediga dagar? Funderar seriöst på att riva fram allt pyssel som finns i denna lägenhet och bara go crazy! För vart är den där solen som man blev lovad skulle titta fram i helgen? BORTA!?

Jaja, dags att ta tag i dagen iallafall... Man kan ju inte sitta framför datorn i sin onepiece hela dagen, eller..?

We will see... :)

Vår idag!

Idag blev det officiellt vår för mig! Cyklade hem från jobbet (slutade dessutom 50 min för tidigt, yeah!) och idag är det vår. Var faktiskt lite varmt i min svart Peak-jacka, måste erkännas. Men ska ändå leta fram långisarna så jag har nåt att ha på mig på påsk för då har jag beställt ca 5 grader och snöfall på nätterna. Troligen inte va? Men hoppas kan man ju alltid.


Helg-jobb

Jobbat idag. Enda fördelen med att jobba på helgerna (förutom ob:n) är väl att dagarna iallafall går tok-fort. Massor att göra och hokuspokus så är klockan två, man äter lunch och ska få gå hem efter två timmar till! Nu ska jag sätta mig och kolla på lite gamla Grey´s avsnitt och käka middag: kycklingklubba och ris med cf och sweetchilisås. Kan det bli bättre? Ja, men knappast enklare en dag som denna! Imorgn är Kocken ledig och kan laga middag åt sin trötta flickvän när hon kommer hem! :D