Lördag.

Idag väntar en fullspäckad dag eftersom jag fick lite slappning igår! Ska göra klart mina uppgifter till kursen på jobbet, kolla på webbföreläsningarna inför min nya kurs Farmakologi och skriva tenta i läkemedelsberäkningen. Efter det ska jag trixa lite med att plocka bort lite diverse saker och sen i eftermiddag ska jag till systeryster för middag med henne och kusinerna. :)

Imorgon blir det brunch hos A & D eftersom A fyller år på måndag!

Flygbiljetter!

Sitter och kollar på flygbiljetter till Prag. För sen kan man åka vidare till Brno och min bästa kompis: Freddie!

:)

Helgen den 23-26 mars far jag, wiho!

Fredag.

Idag har jag inte gjort så mycket nyttigt! Eller jo, började dagen med att läsa lite i min stomi-bok. Håller på att gå en "kurs" på jobbet så gjorde veckans läsning imorse, nu bara uppgifterna kvar. :) Sen har jag hängt på stan hela dan med Emmis från jobbet. Bara glidigt runt och myst. lite vettigt också: köpt en present, hämtat ut mina lagade skor, fixat nytt SIM-kort till min telefon och hämtat ut min beställda linsvätska. Efter hemkomsten har jag käkat nudlar, sett på Water for elephants och virkat på ett pannband! Nu kollar jag på Revenge. Eller försöker iallafall men datorn hänger sig... Måste fixas!

Plockar bort julen!

Dagens stora uppdrag är att plocka bort alla julsaker... Suck. Jobbade över tjugondagKnut och sen var vi borta helgen efter det så nu är det verkligen dags att få bort alla tomtar! Men det är ju så tråkigt. Dels för att jag älskar julen och sen så är det så jobbigt att plocka bort en pryl, packa ner för att sen packa upp en annan sak och ställa fram. Hatar packandet. Men jaja, bara att sätta igång! Inget händer av sig själv!

Måndag, måndag!

Ledig måndag! Idag har jag tränat, tvättat, varit en sväng på stan, målat naglar! Ja, så effektivt man kan vara! Väntar nu på att Kocken ska komma hem, sen så ska vi en sväng på stan, sen hem och äta pytt-i-panna! Mums!

Idag börjar också egentligen min nya kurs på distans: Farmakologi. Så ska ta och spana in den hemsidan lite senare också. Men om det inte hinns så är imorgon en ny dag. Jobbar kväll så har ju hela förmiddagen på mig! :)

Nu myser jag och kissen framför ett Bones tills Kocken kommer hem!

Mer jobb - hela helgen!

Dags att gå till jobbet!
Blir jobb hela helgen. Dagpass. Men jobbar med fröken BQ så det kan bli hur trevligt som helst!

Catching up!

Har sett första avsnitten av Revenge och Once upon a time på datorn nu, så att jag kan sätta mig framför tv:n och kolla på andra avsnitten nu! Tihi. :)





Samtidigt så håller jag på att virka klart en halsduk till Kocken som jag egentligen gjorde klart förra året men som han ville ha lite längre. Först fanns inte garnet i rätt färg och när jag väl fick tag på det hade jag inte "tid" eller lust att virka. Men nu har pysslaren i mig kommit fram igen! :)

Näe, koka lite te och sen slå sig ner i soffan. TV tills det är dags att sova!

Bra vecka!

Jobb och jobb men ändå så bra!

Måndagskvällen var jag ner till huvudstaden för middag och mys med Ekorren. :) Sen for jag hem till systeryster för att hämta tillbaka katten som varit där nu i helgen när vi var i Vemdalen.

Jobb också tisdag-onsdag men hur lugnt som helst på avdelningen och massa med extra folk, nice! Igår kom min älskling hem efter några extra dagar hemma i Sundsvall efter Vemdalen. Han hade hunnit med att tvätta på dagen så vi kunde bara slappa, äta korv och stuvade mackisar, och spela tv-spel hela kvällen! Ett extra stort plus idag när han kunde ta sovmorgon och åkte till jobbet klockan tolv! Så vi han med låångfrukost och mera tv-spel!

Nu har jag nyss sett på senaste avsnittet av Vampire diaries och ska sätta mig ner i soffan framför tv:n med min virkning och mysa med kissen!


RAYMAN ORIGINS! Spelet som vi spelar nu. Hur kul som helst!
Springa, hoppa och samla poäng - helt i min stil! :)

Vemdalen!

Supermys i Vemdalen i helgen. :) Vi for upp på fredag och kom upp i skaplig tid. Hann med lite kortspel, middag och mys innan resten av packet kom upp. Sen sova för att vara pigga på lördagsmorgonen! Upp och ut i backen. Great väder och underlaget var kanon! Vi åkte ända till stängning. :) Sen AfterSki på hotellet, middag och film! Hem igen på söndagen och hann med lite MaPa-mys hemma i Sundsvall innan jag for tillbaka på söndagkväll. Optimal helg helt enkelt! :D

Biljetter bokade - det blir Vemdalen i helgen!

Just köpt biljetter hem tills på fredag. :) Sen far vi upp till Vemdalen och åker i backen hela helgen. (Håller tummar för bra väder!) Bokade även biljett tillbaka på söndag för ynka 310 spänn. Ibland blir man förvånad SJ! Upp åker vi för 440 spänn inkl. platsbokning (vill inte inte ha en plats kl 7 på morgonen när man jobbat kväll dagen innan..)
TJOHO!

Så imorgon far jag ner med kissen till systeryster. Han får väl bo där över helgen då... Men på måndag ska jag till Stockholm för att äta middag med Ekorren och då kanske jag hämtar HEM honom igen ;P.

Tihi. Nu ska jag laga lite korv till lunch för jag är hungrig efter lite träning sen iväg mot jobbet!

:)

Leidg dag = helg?

Ledig idag efter att ha jobbat hela helgen. Så idag har jag helg. :) Ska iväg och träna nu, sen städa till lite hemma och virka.. Sen ska jag på fika vid fyra och tacka av vår sjukgymnast på jobbet som ska flytta till Norge!

Resten av vecka ska jag jobba kväll sen så är både jag och Kocken lediga nästa helg och funderar på att åka upp till Vemdalen och åka lite bräda och skidor! :) Men först måste vi fundera på vart vi ska göra av katten...

Näe, nu måste jag byta om och ta tag i dagen!

Trettondagshelg!

Ska jobba hela helgen. Fredag-lördag-söndag. Fast imorgon fredag tänkte nog jag och Kocken gå ut och käka på kvällen för han är ledig och jag jobbar dagar. :)

Idag ska jag iväg och träffa K med lilla Tuvan och så ska Emmis följa med! NICE!

Var ledig i måndags också och då städade jag hela lägenheten så det behövs inte idag iallafall. Ska iväg och träna nu vid tolv och sen ska jag sätta mig och virka resten av dagen innan det är dags för fika som sagt.

I övrigt så har vi inte så mycket planer närmaste tiden. Bara vara och samla ihop oss efter storhelgerna. Få till en vardag igen. Mams och Paps är i Stockholm i helgen så kanske far ner dit en sväng på lördag, vi får se.

Som ni kanske märkte i förra inlägget så är Bo hos oss också. Myyys! :)

Bosse!

imag0129 (MMS)

Bosse!


Bosse the cat.

På önskemål från mormor och mamma så skriver jag nu här; Bosse the cat. Eller jag dikterar. Min människomoster skriver. Jag bestämmer, vad hon ska skriva. Som vanligt alltså. Att jag bestämmer. Själv ligger jag under lampan brevid datorn. Det är trevligt. Här är varmt...

Senaste dagarna har bestått i mest av slappande på soffan... Det är ju semester! Det är väl alltid semester när man inte är hemma? Vi har precis spanat in Sixten the cats blogg via Aftonbladet. Tyckte om den. Verkar vara en trevlig kisse. Själv tycker jag inte så mycket om att vara i centrum. Gillar mest att slappa. Eller busa med Mosters karl. Som vi gjorde igår. Han kastade råttor, jag jagade dem. Nu ligger det råttor över heeeela golvet. Haha, precis som det ska vara!

Annat som jag gillar att göra är att äta. Moster har köpt ny mat. Den är god, tack moster! Precis som Sixten gillar jag också leken "Gissa hur många stängda dörra jag kan öppna". Moster är inte lika förtjust. Speciellt inte när jag leker den mitt i natten och tycker att ett bra sätt att öppna en dörr är att jama så att moster kommer upp och öppnar den... De stora glid-dörrarna i sovrummet är såå svåra annars!

I övrigt så säger moster att hon ska på gympa idag. Inte mig emot. Mer plats på soffan åt mig. Ibland ligger nämligen moster över hela soffan... Då måste jag kolla elakt på henne och stå vid hennes fötter tills hon fattar vinken och drar in sina långa ben så att också jag får plats.

Nej, nu orkar jag inte mer. Ska somna ett litet tag tänkte jag...