Små, lätta moln...

Så skönt faktiskt! Så jag har varit ute och joggat! Jippie. Utan att dö av värmeslag. Är LEDIG idag. Ännu skönare... Ska trixa lite hemma sen ska jag ner på stan och uträtta några ärenden innan jag och syster först ska mäta nya lägenheten och sen kolla på The Proposal. :)

Första kvällspasset!

Idag väntar det första kvällspasset för mig! Gillar egentligen mest dagspassen men det kan ju vara skönt med en kväll innan jag ska vara ledig imorgon. Då ska jag gå en svång på stan och uträtta lite ärenden och sen kika på nya lägenheten med syster. Idag väntar dock inte så mycket. Ska diska och sen pyssla en framsida till min nya kalender tänkte jag! :)

Fortfarande soligt.

Sitter hemma nu efter två underbara dagar hemma! Klockan är kvart i tio på kvällen och jag sitter med balkongdörren på vid gavel, hur skönt som helst! Fast nu kan det ju få bli fult väder i helgen eftersom jag ändå ska jobba. Behöver ingen mer sol efter en dag i Koviken, har fått sol så att det räcker hela sommaren tror jag, lovely!

Hade dock lite missflyt idag. Var på Classes innan tåget skulle gå för att köpa nya hörlurar då mina gamla lade av på resan upp! Köpte nya och batterier, betalade och tog kvittot för jag var lite osäker på om det var rätt batteristorlek, måste ju ha kvittot om jag ska kunna byta, går därifrån och mot tåget. Sätter mig på tåget och gräver i väskan efter hörlurarna men tror ni att jag inte har glömt dem på Classes?! Gaah! Koster bara 60 pix så ingen större förlust men det är själva grejen som irriterar mig!!! Var nästan tvungen att gråta lite av irritation på tåget. Tog mig dock i kragen och tackade Gudarna för att jag hade en oläst bok i väskan, blev min räddning! Nu är den dock läst, andra i serien om Damernas detektivbyrå! Good shit. Så jag får fara förbi Classes imorgon igen för att köpa ett till par hörlurar. Suck. Ska även förbi Apoteket och köpa stödstrumpor... Jag vet, tanten i mig skrockar gott nu. Jag lägger mig innan tio varje kväll, kliver upp mitt i natten minst en gång för att gå på toa och jag använder cykelhjälm. TANT!

Nu ska jag dricka upp mitt te (blir otroligt sugen på te då man läser om Damernas detektivbyrå för där dricker dom te hela tiden!) och sen ska jag lägga mig, klockan är ju faktiskt läggdags nu!

Andra dagen!

Just nu kokar vattnet på spisen, det vankas korv och tortellini till middag! :)
Idag blev det ingen promenad då fötterna värkte när jag kom hem. Har dock tvättat och lyckats plita in alla födelsedagar i den nya kalendern, bara dekoreringen kvar nu! Men den tar jag nog ikväll om jag hinner... :) Jag ska bara plocka bort lite kläder och packa inför två dagar hemma, skönt! Och sen så är det ju Morden i Midsomer ikväll, yeah! Fast det slutar sååå sent, halv elva! Hur ska jag orka med morgondagen? ;P

Första dagen.

Jobbade första dagen idag. Ganska trött i fötterna efter en dags stående och i ögonen eftersom jag vaknade fem imorse... Solen skiner dock ute och jag har köpt en Bingolott så måste hålla ögonen öppna i minst en och en halv timme till! Ska fixa lite med min nya kalender samtidigt som Lotta på Liseberg tror jag. Har även varit ut på promenad idag. Blev en kort en p.g.a. fötterna men ändå, skönt att komma ut i solen som jag inte sett på flera veckor känns det som! Min termometer sa 29 grader. Tror den inte riktigt men över 20-strecket var vi nog iallafall!

Här kommer lite utlovade bilder från den senaste tiden:


Fotboll den 6/6. Yes, det där är ZLATAN!


Systers examensmiddag på Holmö Brygga!
Presenterna blev en gris och en tuta! :)


Sen så har lillebror E tagit studenten, Grattis!


Blivit grattad på födelsedagen med hemmagjord tårta av
Freddie!


Kussen och jag laddar inför dans kring stången!


Världens bästa farmor, hos vilken vi firade midsommar.


Tillsammans med bl.a. världens bästa morfar! :)


Storkusinerna kom också och hade med sig schyssta kläder från HeroesClothing!

Nu börjar Lotta på Liseberg så blir inga fler bilder just nu! :)

Tillbaka till Uppsala.

Efter en trevlig midsommar är jag nu tillbaka i Uppsala. Det har spelats kort och kubb, ätits god mat och naturligtvis dansats kring stången. (Bilder kommer senare.) Nu är jag hemma efter mathandling. Blev en del färdigmat... Tihi! :) Imorgon börjar allvaret! Jobb 6.45. Jobbar bara tre dagar dock och sen ska jag hem en sista sväng innan det verkligen sätter igång. Då väntar nämligen FLYTT! Bara att börja packa redan nu..

Solen skiner iallafall så jag är ganska lycklig. Förkylningen är nästan borta och gör sig bara påmind genom lite snorig näsa. Trist men bättre än att ha feber! Nu ska jag packa upp sen veckorna hemma och sen laga middag, spagetti och köttfärssås! Ikväll väntar sedan slappning framför tv:n och tidig sänggång eftersom det blir en riktigt tidig morgon!

En hel del står på min att-göra-lista, hur ska man någonsin komma ikapp till normalt tempo igen? Träningen ska sättas igång med så for tnäsan är helt torr! Längtar faktiskt. Idag borde det bli en promenad i det sköna vädret men allt för mycket finns att göra hemma, så bäst att sätta igång! :)


Ingenting att göra...

Hade det åtminstonde varit lite sol hade jag ju kunnat sitta i en filt på gräsmattan och läsa trots förkylningen men det är ju sånt piss-väder att inte ens en frisk människa vill vara utomhus! Och inte finns det någonting att göra här hemma heller. Igår var det väl okej när det var lite folk på bygget men idag så har alla åkt ifrån mig! Vad gör man då? INGENTING! Jag hatar sånt... Suck. Ska iallafall hoppa in i duschen så att jag slipper lukta förkylning. Sen kanske jag ska tvinga Paps att skjutsa ner mig på stan och hyra film och ta en snabbis på apoteket och ladda upp med mer Bafucin Mint. Och Ipren. Och eventuellt nässpray. Eller inte. Hatar sånt! Uscha. Ingenting är bra när man är sjuk! :(

Inte bra.

Sjukt sjuk. Tråkigt väder. Ingenting att göra. Hungrig.

Det kan vara så att världen går under idag.

Borta bra men hemma bäst.

För Sundsvall är fortfarande mitt hem! Snart ska vi ner på Casinot och äta middag, hela familjen. Eller ja, hela kärnfamiljen d.v.s. jag, syster och MaPa! Inte med bihang såsom min älskling eller systers familj inklusibve sambo och Bo. Sen ska jag fara ut till min älskling! Äntligen. :)

Ska bara packa lite först. För övrigt så skiner solen och även om Robin Söderling förlorar idag så är han ändå lätt den bästa svensken inom idortt just nu för landslaget i fotboll borde ju skämmas. Iallafall Kim. Suck. Nästa gång vill vi se det nya landslaget, ge ungarna en chans. Det betyder naturligtvis ändå att Zlatan ska spela. Kungen som alla vill ha, även danskarna: "Skåne tillbaka, Zlatan är dansk." Haha. Humor har de iallafall.

Nu far vi!

Snart, snart hemma!

Veckan har ändå gått snabbare än vad jag trodde... Idag kommer pappa, imorgon blir det mys samt fotboll (!) och på söndag blir det EU-val och sen HEMÅT! :) Can't wait.

Veckan har bestått i att springa vårrus, se sista avsnittet av House, gå på en föreläsning, gå blodomloppet, ha ett sista seminarium och så basgruppsfest! Nu återstår bara disken...

Har haft en riktigt slapp dag idag. Sov till halv tio, skönt, sen har jag tvättat och kikat på tv... Nu ska jag snart hämta sista tvätten, diska och sen gå en promis i det inte allt för rliga vädret. Väntar bara på posten för att se om mina böcker har kommit! :) Sen ska jag fixar naglarna innan Paps kommer vid middagstid. Då ska han ta med mig och farmor ut på middag. Myspys!

Sen så tycker jag att Freddie ska ta och maka arselet ur vagnen och boka en biljett hem!!! Så det så.

Underbar helg hos farmor!

Har haft en supermysig helg i stugan hos farmor. :) Kom tillbaka igår och då väntade Vårruset med picknick, nice! Idag har jag mest slappat. Städat lite och handlat inför "tenta-festen" på torsdag, som jag längtar! Sen kommer Paps på fredag, på lördag är det fussball (Zlatan!) och på söndag är det EU-val innan jag far hemåt mot min älskling! :D It's gonna be a great last week. Yes. Just det, Blodomloppet imorgon, heja heja!