Snart helg!

Wie, har börjat packa till i helgen... :) Ska bli så kul att få träffa alla igen!

Jag håller på att tvätta. Så jag väntar liksom lite på det. Sen ska jag gå och hämta ut mina linser på posten och betala dom. Sen är man officielt fattig igen. Det går fort. Suck. När var det man fick studiebidrag nästa gång sa du? Sen ska jag försöka göra lite skolarbete. Jess, bra plan.

Planering inför dagen:
-Fixa tvätt
-Hämta linser
-Betala linser
-Hämta tvätt
-Läsa PM nr I
-Läsa PM nr II
-Göra VIPSuppgift
-Kolla apoteketshemsida
-Skriva av schema inför pedagogiken
-Anse att jag är ledig och bara ligga i soffan?
-Träna (aerobic på friskis!)
-Laga mat
-Kolla på Så ska det låta
-Sova

Typ..?

Blodgivning... :)

Ska plugga nu.. Egentligen. Men ville bara säga hur duktig jag har varit idag. Jag var nämligen och skrev in mig på blodgivningen idag. Jajamensan. Jag är duktig. Och visst var det en ganska usel sjuksköterska som tog mitt blod och lyckades trycka igenom kanylen genom kärlet då hon skulle byta rör så att hon var tvungen att gräva runt i min arm (ja, det känns) så nu kommer jag att få ett fint blåmärke och ha ont i några dagar. Tack. Dessutom tror hon inte att jag kan få ge blod då jag har "dåliga kärl". Uscha. Dessutom hade hon ej hanskar på sig och tog på min arm efter att hon spritat av. Varför säger man inte ifrån? Sjukvårdspersonal har folkets respekt och deras dumhet. Sen var jag och storhandlade också. Efter detta drama så jag storhandlade alltså med ont i armen! Och sen så trodde jag att jag kanske inte hade tillräckligt med pengar på mitt kort när jag kom fram till kassan men jag hade ca 3 lax till övers. Haha. Vad jag nu vill säga med allt detta? Jag är bäst... och

GE BLOD, GE LIV!

Tyvärr ej...

Blir ingen träning med sambo, som känner sig på gränsen till att börja bli sjuk. Synd!

För övrigt så gör jag fortfarande inget vettigt. Men ska nu... Okej då.

Lyssnar på Von Bondies - C'mon c'mon

On another day c'mon c'mon
With these ropes tied tight can we do no wrong
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young

With my teeth bite down I can see the blood
Of a thousand men who have come and gone
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young

Is it safe to say? (c'mon c'mon)
Was it right to leave? (c'mon c'mon)
Will I ever learn? (c'mon c'mon)
(c'mon c'mon c'mon c'mon)

As I make my way c'mon c'mon
Through these battered nights that seem too long
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young

With my teeth bite down I can see the blood
Of a thousand men who have come and gone
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young

Is it safe to say? (c'mon c'mon)
Was it right to leave? (c'mon c'mon)
Will I never learn? (c'mon c'mon)
(c'mon c'mon c'mon c'mon)

Is it safe to say? (c'mon c'mon)
Was it right to leave? (c'mon c'mon)
Will I never learn? (c'mon c'mon)
(c'mon c'mon c'mon c'mon)

And on this day these deepened wounds don't heal so fast
Can't hear me croon of a million lies that speak no truths
Of a time gone by that now is through

PM-paus!

Just nu har jag tagit en liten paus. Eller egentligen inte. Jag kollar fakta på internet men nu kom det en snubbe som ska kolla ventilationerna hos oss så då vill jag itne sätta mig och kolla på TV, der ut som är så "ledig och lat" då. Så jag sitter ju nu och skriver vid datorn och ser viktig ut!

Men annars. En gång till; min basgrupp är liiite långsam. Till idag skulle vi ha läst en artikel var. (Jag hade läst tre.) När jag läser en artikel om ett specifikt område som jag vet att jag ska skriva om sedan sitter jag inte bara och läser. Jag tänker faktiskt samtidigt. Det tycks inte de andra i min basgrupp ha gjort. Suck. Still, det enda jag kan skriva. Så nu ska vi göra det imorgon eftermiddag, för nu är ju klockan sååå mycket och då kan man inte plugga längre? Sen så ska vi ses igen på fredag för att skriva ihop allting. Då ska vi alltså ha läst artiklarna och kommit på något smart som vi kan skriva om i vårt PM. Hade jag skrivit detta PM hade jag varit klar. Bara så att alla vet. Så vad ska jag göra istället? Bra fråga. Sjukt omotiverad jag är just nu.

Men ändring ska det bli på det. Jag ska sätta mig och bläddra igenom min artikel, igen då, sen ska jag läsa fyra andra artiklar som vi har i andra ämnen (två i nutrition och två i bemötande) och sen ska jag göra nutritionsuppgifterna. Och sen ska jag blablabla.

Träning med sambo iallafall klockan sex, check.

Pyssel!

Troligast är att någon i min nya basgrupp ej läser detta så då kan jag skriva suck. Det är tyvärr allt som jag orkar med just nu. Suck.

För övrigt så har jag köpt lite pysselsaker idag.. Tihi. Nu har jag många projekt på gång. :) Tavlor, brev, stickning och bara allmänt mys.

Var även på bokrean idag och köpte en Beatlesbok till mig själv och en "målarbok" till min kock.

Nu ska jag pyssla, plugga och sedan träna?

Bilspel, bilspel, bilspel!

Tihi, ska iväg till Bosse och Husse och spela bilspel... :) Wie! Och det var inte ens jag som bjöd in mig själv! Moahaha! Så det så.


Check!

PM inlämnat, wie! Nu är det bara alla andra uppgifter kvar! Men det ska gå. Ska sätta mig ner och skriva ihop en "to-do-list" för mig och basgruppen! Feeling good. Har sett på film hela morgonen. Och stickat. Jag har en bra dag msåte jag säga! So far so good iallafall! Strax dags att duscha. Eller kanske ska träna... Lite motiverad till det faktiskt. Ska kolla om det är några bra pass ikväll först bara! Och sen ska jag skriva brev. I like that. Få pyssla lite. :) Me like pyssel. Freddie, where are you when I want you here? Jag säger som Annika Lantz "Det bor en liten förtryckt pysselkärring i mig" (eller liknande). Så vill du ha en överraskning i din brevlåda så måste jag få veta vart den bor! Så det så.

Måste skriva lite mer om Freddie och hur avundsjuk jag är på din kamera! Vill också ha digitalkamera. Ska önska mig i födelsedagspresent då min budget inte riktigt tillåter impulsköp i den prisklassen just nu.. Klart jag har sparpengar men nja.. Inte när man funderar på att tågluffa runt i Europa i augusti!

Så nu har jag inte tid att sitta här längre.

Zlatan - som ett brev på posten.

Bilspel!

Jag kanske kör som en Gud på riktigt men ej på bilspel! Men när det gäller att krocka är jag grym! Har lyckats låsa upp två bilar på 10 minuter. (Och det är bra gjort!)

Duktiga mig!

Har haft en kanondag, helt för mig själv. Men slut på det nu. Jag ska iväg till Bosseman och få middag! :) Kanske lite bilspel också... Har även hunnit se lite jaktstart på eftermiddagen och visst, en svensk på pallen! Nu ska vi bara se vad Husse säger om min PM! :)

Dags att ta tag i saker!

Speciellt min basgrupp. Jag har skickat iväg PIM till hela gruppen och nu ska jag se till att det blir fart på alla! Suck... Sen på  mig själv! Jag har skrivit klart mitt PM och ska göra en lista med saker som jag har kvar att göra! Jajamensan. :)

Idag har jag tvättat och städat. Diskat också men det räknas knappt, det gör man ju varje dag! Jag har varit mycket duktig. Och jag är klar nu! Så då får jag pyssla... :) Och sen vid fyra ska jag iväg till Bo och Husse. Middag och mys! Tihi. Kanske lite TV-spel och melodifestivalen? Jag tror det... Men först måste jag bara fixa till lite mer med tvätten. Bädda rent! Finns det något bättre än att somna i en ren och fräsch säng? Knappt...

Nu dags för pyssel, pyssel, pyssel... :)

En bit på väg!

Jag har nästan skrivit klart mitt PM, jag är nöjd. Nu ska jag bara korrläsa och sen låta Yster göra samma sak. Nu ska jag till Döbeln och lyssna på en ganska jobbig föreläsare då hon bryter på thai... Men det får gå! Jag gjorde ju samma sak igår (fast idag är det två timmar längre) och eftersom jag har varit duktig nog att skriva ut föreläsningskopior så gick det mcyket lättare. :)

Efter skolan ska jag lämna in min mobil. Suck. Det är jinx att köpa en ny mobil innan den gamla har lagt av helt. jag har varit ganska befriad från mobilbekymmer och bara därför är det något fel på mikrofonen på min mobil... Nu har jag fått kvittot av Papi iallafall så nu kan jag lämna in den.. Så det får bli den gamla i några veckor!

Sen ska jag skriva klart mitt PM så att jag kan sätta igång med nästa.. Så inspirerande! Eller inte... Och så alla andra uppgifter som ska göras. Jag var ledig i helgen eller hur var det?

För övrigt vill jag gå på IKEA. Och åka till Karlstad! :) Wie. Ska bli så kul att träffa alla igen. Måh! Och så ska jag träna ikväll, med eller utan kocken. Nu när jag väl kommit igång igen, på riktigt, ska jag inte sluta. Jag ska bli träningsnarkoman. Haha, nån som trodde på det eller? Men när det är kul att träna ska man passa på. Aerobic is the shit. Kan bero lite på att jag kan flasha lite även om jag går på nya pass. Att ha dansat i 12 år gav något iallafall? :) Tihi.

Tror att jag ska gå tillbaka till min gamla livsstil... Mycket bättre! Så det så.

Tillbaka till er i studion.

God morgon, god morgon!

Vaken igen! Har sett lite på Mulan II till frukost... :) Tihi. Jag och kocken skulle kolla på hela (fastän jag borde plugga..) men sen ringde de från jobbet och han var tvungen att åka på en gång istället för att börja efter lunch! Så tada, jag fick min plugg-tid ändå! I eftermiddag ska jag till BMC på lektioner! Skönt att bara få sitta och lyssna! :) Nu ska jag skriva ut lite åhörarkopior.. Då känns det nästan som att man pluggar! :) Sen ska jag väl skriva lite mer på mitt PM också...

Sitter och har 4:an på i bakgrunden av mitt pluggande och huh så hemskt det är med alla som "ramlar" från balkonger! Nu i natt var det en till kvinna som har "ramlat"... Hemskt!

Slut på färg i skrivaren inser jag... Jag skulle skriva ut åhörarkopior i "Uppsalarött" och de blev gula... Haha. Såå, måste köpa nya färgpatroner. Ännu en sak som kostar pengar. Visst är det roligt att man hittar hur mycket som helst att köpa när man har som minst pengar? Hrmpf! BTW så kom hyresavin idag också...




Nu testar vi igen...

Jag har hatat denna blogg den senaste tiden. TVÅ inlägg har blivit helt bortkollrade och då blir jag så less att jag inte orkar skriva om allt och så blablabla... Nog om detta. Borde egentligen verkligen plugga nu. Skriva en PM om min praktik, lite lagar och så en omvårdnadsteori.. Ja, vad roligt! Eller inte... Gah. Det ÄR tråkigt. Suck. jag drar mig HUR MYCKET SOM HELST! Jag har diskat, tvättat och betalar till och med lite räkningar trots att pengarna på kontot bara sinar allt mer. Men jag är inte bitter. Inte alls.

Ganska skönt dock att vara tillbaka i skolan. Jobba är inte riktigt min grej. Inte när man måste iallafall. Jag vill gärna välja det jag ska göra. Men Go-power åt alla som jobbar som jag har gjort den senaste månaden. Jag lovprisar att vi alla är olika! Då slipper jag... Hade seminarium igår och som vanligt blev det en besvikelse. Ge mig en utmaning, någon?! Kanske därför som jag inte har börjat på min PM ännu? Så att jag måste prestera? Jag blir tokig. . .

Sedan ska jag skriva om en infektion också... Stimulerande. Och så nutritionsfrågor och en dokumentationsuppgift. Blablabla. Ge mig en lite bäbis att pilla på, snälla? :) Bara 3 terminer kvar innan det blir verklighet, WIE! Så fort som denna termin har gått så kommer vi nog dit fortare än man tror.

Var på gymmet igår med min kock! VICTORY! Och dessutom läser han Da Vinci koden. Gah. Jag blir så imponerad. Men gymmet var kul. Sjukt kul! Tihi. Idag blir det dock aerobic, helt själv.Eller med Yster? Eller Sambo? :) Vem vet? Inte med kocken iallafall, haha!

Längtar framåt. Till Karlstad, tills mamma och pappa kommer ner, till påsk, till fjällen, till frissan (nu blir det kort igen), till snowboard, snö ohc underbara kussar! :) Liebe.

Näe, faktiskt dags att börja plugga nu, hur ogärna jag än vill det. Suck, igen. Inte mycket att göra.