Percy Jackson!

Glömde bort att skriva det förut! Vi var ju på bio igår. :) Såg nya Percy Jackson - kampen om åskviggen. Och det var tydligen premiär! Insåg jag idag när jag kollade på tv. Den var väl okej men det är som med alla boker som blir till filmer, de får inte riktigt med allt... Det märks att den är längre i boken. Och dessutom så finns det fem böcker så, det kommer flera! Men trevligt med bio iallafall, vardagslyx!

Idag kom vår andra Ekolåda! Idag tog vi bara Grönsakslåda med massa gott! Så idag blir det potatis- och jordärtkockssoppa med grekiskt lantbröd som jag varit nere och köpt på bageriet! :) Mumma.
(Visst har jag skrivit om den andra lådan? Den var iallafall en grönsaks- och fruktlåda!)


Ingen resa idag.

Skulle åkt till AB i Solna idag men vågade inte... Tågen går åt skogen, haha, och sen kollade jag på bussen men hörde på morgonnyheterna att det varit en olycka utanför Uppsala och all trafik söderut var stillastående. Så vi sköt upp vår träff och ska förhoppningsvis ses nästa vecka! :)


Så idag har jag istället tränat och slappat! :) Ska iväg på Apoteket och H&M en sväng nu och sen bara mysa ännu mera! Kanske kika lite på plugget inför imorgon. Kanske...

Mera Amigurumi!

Här kommer de senaste tillskotten!

Till mig själv och mina nycklar! Såå supersöt!


Tihi! :) Knappen är ett ljusblått hjärta med vita prickar på!


Nästa blev inte helt optimal - huvan blev av någon anledning för stor?
Den har inte hunnit fått nån dekoration ännu, bara en halsduk eftersom det är så kallt!


Och så har vi efter sju månader insett att nej, vi kommer inte att sy några gardiner!
Så vi tog tag i det och köpte oss ett par! :)
Och Mami - symaskinen funkar!

Fortfarande soligt.

Blir så konstigt att läsa om SJ's problem med all snö när det är superhälrligt väder ute och sol! Undrar hur det gick för älsklingen att ta sig till jobbet imorse?

Sitter och väntar på Mrs. B. Vi ska skriva klart en etikuppgift från förra veckan idag. Igår gjorde vi vår första intervju och det gick SUPER! Fy vad vi är bra! :) Vi firade med sushi sen... Vi har nu även fått ihop 6 personer till vår intervjustudie och det känns kanon.

I övrigt inte mycket nytt. Förutom att jag och AB äntligen lyckats få tag på varandra på telefon och ska ses på torsdag, som jag har längtat! :)

SOL!

Igår var det "snökaos" enligt SMHI men idag skiner solen i Uppsala. Underbart. Jag och Kocken ska snart bege oss ut på stan en snabb sväng och kika lite men mest för att få mysa lite i det fina vädret. Om jag bara kan slita honom från hans nya favorithobby - virka Amigurumi! Undrar vart han fick den idén ifrån? :D

Hemma hos syster!

Åhh, lyx!

Igår träffades vi vid Östermalms saluhall och köpte färska räkor och massa god ost! :) Sen for vi hem och bara myste för hela slanten, mumma! Supertrevlig kväll som avslutades med att somna i soffan, det bästa!

Jag är kvar hos syster och sambo men hoppas att jag ska kunna ta mig hem idag! Vi ska fara snart och än så länge verkar det lovande (står inget om störningar i Pendeltrafiken eller i Uppsalatrafiken på internet), så vi hoppas! :) Syster ska också in till stan och jobba.

Väl hemma ska jag mysa med älsklingen som är ledig i helgen. Ikväll ska vi nog gå ut och käka, få se vart..?

På vägen hem på tåget ska jag börja virka på en ny Arigurumi. Blev klar med den andra igår, ska bara stoppa den när jag kommer hem och sen sy ihop den! :) Undrar vad jag ska börja virka på..?

Myspys!

Ikväll far jag iväg till Ulriksdal för att hälsa på syster! Blir första gången jag ser nya lägenheten. Sover där och imorgon kanske jag Kocken ska göra Stockholm. :) För övrigt väntas en lugn och skön helg och på måndag börjar uppsats skrivandet! Första intervjun på måndag 13.00! Spännande.

Idag har vi haft en redovisning i skolan fram till lunch och efter det har jag bara njutit hemma. Suttit och läst lite bok. Nu ska jag övergå till Amigurumi! :D Wie.

Bio-kväll!

Ska på bio med Linda ikväll, blir Valentines day. Lotta har sett den och sagt att det absolut är en feel-good-film men en total rip-off på Love actually. Linda vill iallafall se den och jag tycker också den verkar helt ok. :) Alltid kul att gå på bio i vilket fall som helst och tryck lite godis!

Och nu väntar jag på Kocken som hör och häpna är på väg hem redan! Haha, vet ni vad det betyder? Att han ska få laga middag, helt rätt? :) Han kommer redan klockan sex och innan dess ska jag hinna plugga på lite inför en redovisning imorgon.

Idag har vi också fått tre ja:n till vår studie. JIPPIE! :D Redan på måndag är första intervjun.

Nej nu ska jag bara se klart sista 10 minutrarna av Vampire diaries innan jag måste skriva ut papper inför imorgon och läsa på lite. :)

Amigurumi!

Har laddat över bilderna på datorn nu så här är dom färdiga hittills:

En s.k. maskot!


Gris...


...med knorr såklart!


Och så Kockens alla hjärtans present - en Mini-me! :D
Även min första egna design nämligen kockmössan!

Det var dom. Håller också på med en till mini-maskot åt mig själv (den andra är faktiskt en present, men kunde inte låta bli att visa den) och en sköldpadda. Grisen har systeryster fått. Så fler är att vänta för det är superskoj att göra dem! :)

Några idéer eller förslag på andra att göra?

Massage!

Alla hjärtans dag!

Har bara tagit det lugnt idag. :) Tog en sovmorgon, fixade klart min present till min älskling (ska lägga upp bilder sen), pluggade lite och sen var jag iväg på massage! En timmes helkroppsmassage, hur skönt som helst. Världens bästa alla hjärtans present.

Nu har jag varit och fikat med Sambo och väntar fortfarande på att Kocken ska ringa och säga att han är på G hem. Blir en sen middag... Kasnke bara blir efterrätt (var och köpte Ben & Jerry´s på väg hem)!

Ja, bara att slå sig ner i soffan och kolla lite på Project Runway och vänta...


Amigurumi!

Håller på och virkar världens bästa alla hjärtans present till min älskling! Visar när jag är klar. Då ska jag även slänga upp lite flera bilder på min nya hobby! :D

Som sagt var..

Skolan är igång igen! Därför blir det lite bloggande. Okej, inte bara därför, har hunnit vara sjuk och njutit av att Kocken varit ledig... :) Förra helgen var systeryster på besök och snodde hem Bo. :( Tråkigt men nu var det slut på det roliga. Efter det blev jag sjuk och liggande i några dagar. Men nu är jag på benen igen och var och tränade igår.

Bio var det även igår, förhandsvisning av Josef Fares nya Farsan! Inte lika bra som jag hade trott. Inte lika rolig som de tidigare filmerna och hade egentligen ingen story. Men okej, man ska nog ha sett den en gång iallafall men ni behöver inte se den på bio!

Idag har jag läst avhandling. Bläbläblä. Nu ska jag göra lunch och dra mig iväg till skolan. Efter det kommer förhoppningsvis vår första låda från Årstiderna men massa frukt och grönt. Ikväll blir det träning (tänkte försöka mig på en första joggingtrip - på gym, för säsongen). Sen är det Amigurumi och Glee som väntar!

Imorgon ska vi till Spec-MVC och få ut namnen på våra framtida intervjuoffer! (We hope!) Spännande att faktiskt få sätta igång på riktigt!

Nu måste jag värma på min matlåda. :)

Nu har den börjat igen.

Skolan alltså. Så sitter framför datorn och ska precis till att sätta mig in i alla uppgifter vi har de kommande veckorna och skriva ut lite nödvändigt ont! Nu är det slut på semestern. :P vi inleder veckan med måndag: 8-17 (fast det blev bara till 15), tisdag 8-16 och så onsdag 9-12 (med basgrupp på em till ca 15)... Suck! Sen så är jag duktig nog att boka in mig på tandläkarbesök på torsdag, kl 07.45! Jag kommer måsta sova heeela helgen. :)