Men sluta kolla!

Varför stirrar alla på mig när jag är på väg hem från matvarubutiken? Och när jag kommer ut med min fulla kundvagn, varför kollar alla på mig med lite medlidande i blicken och i tankarna "hur-ska-hon-få-hem-det-där?". SLUTA! Ja, jag har köpt matvaror för 1000 pix varav en av dessa är en bal med toalettpapper (24 rullar). Men jo, jag kommer att få med mig det hem utan att äga en Volvo! HAR NI SETT MIN CYKEL? Nej, dåså.

Bara det jag ville ha sagt idag. Nu väntar mina bakterier på mig.

Så det så!

Motiverande.

Hade jag skrivit detta inlägg för en sisådär 3 timmar sedan hade det hetat omotiverad till tusen. Men nu har hoppets stjärna tänts! Har varit ute med Linda och joggat (läs promenerade halva vägen). Hon är en sån härlig tjej. Kommer sakna henne i sommar! Vi har pratat om ditt och datt och klarat av att ta oss en mil runt Uppsala också! :)

Nu ska jag plugga, kanske duscha (okej... måste nog det faktiskt), kolla på Äntligen Hemma (något måste man ju unna sig) och baka en kladdkaka till min basgrupp imorgon! Eller den lilla del av den som kommer vara på skolan!

För övrigt så har faktiskt inte så mycket spännande hänt senaste veckan. Jag och min Kock har varit på Grönan (dit jag för övrigt ska på fredag igen med kusse-knoddarna), vi har möblerat om hemma och ja... Det var nog det. På torsdag ska jag klippa mig också! :) Wie.

NU BLIR DET PLUGG!

Äntligen!

Äntligen! När jag kom hem idag låg den bara där...

(Orginell inslagning va? Det är en Statoilpåse btw.)

Så här det den ut! På mig! :D


Äntligen är min garberob komplett!

Och det är bra för jag har inte råd att handla några mer kläder nu, måste spara, då min absoluta favorit ska flytta utomlands så att jag måste komma och hälsa på. Och få massage för 25 spänn. Jo, jag MÅSTE! Right Fred?

Söndagsfint!

Igår hade jag fixat mysmiddag åt min älskling när han kom hem från jobbet:


Och sen blev jag helt överraskad när han kom hem med blommor! :)

Tihi, han är världens sötaste!

Idag har jag varit i skolan. Sen var jag och Kocken på stan... Har ätit middag, spelat tv-spel och färgat hår. Nu sitter han med sitt nya pang-pang-spel och jag ska lägga mig. Då gör nog han också det! :D Imorgon ska han också bli fin i håret, han ska få klippa sig nämligen. Det ska jag göra på torsdag nästa vecka också! Can't wait. :)

Sov gott.

Jag är bäst!

Nu ser bloggen normal ut igen! Wie. Haha, jag är bäst. Så det så.

Föresten...

...varför ser bloggen så konstig ut? Hrmpf!

Idag skulle jag ha behövt denna mirakulöst underbart snygga tröja som min älskade Freddie har köpt till mig!!!


Damn, I are gonna look good in that! :) Kommer snart med posten... Hoppas jag!

Tråkigt.

Ja, idag blev en pissig dag. Så det så.

Sushi.

MYCKET lyckad sushi-kväll igår! Gott som ja, jag vet inte vad! :)

Mmm..

Det enda tråkiga var väl att vi fick veta att två av våra basgruppsmedlemmar kanske ska sluta till hösten... Vi som redan var så få! :( Men vi önskar dem lycka till ändå!

Nu ska jag duscha då det inte ser ut som om det blir någon träning idag... Ska ner en sväng på stan sen. Och imorgon kanske jag får klippa mig! Wie!

Pärlandet.

Här kommer det som jag pärlade igår! Ett armband till syster (det "rosa"), ett till kusin Lisa som tar studenten (det lila med fjärilar), ett guldhalsband åt mamma och sen lite diverse åt mig!

Detta fina med sötvattenspärlor och fjärilar är till mig och det ska jag ha på mig ikväll på sushi-middagen!



Nu har jag inte tid att sitta här, måste koka ris! :)

Katz.

Vi har en liten svart katt som bor i vår trappuppgång. Han heter Katz. Han är söt... :) Just nu när jag kom tillbaka från tvättstugan satt han på trappan (under taket) vid vår port och kollade ut på den blöta gräsmattan. När jag gick förbi kollade han upp på mig med blicken "varför-skulle-jag-vilja-gå-ut-i-detta-väder"? Sen lade han sig ner.

Lördag igen!

Klev upp tidigt imorse för att hinna tvätta innan alla andra. Stod nere i tvättstugan klockan tio och tomt var det! :D Sånt gillar vi. Så nu håller jag på att torka tvätt för fullt. har fått i mig lite frukost också: äggmacka! Mumma. Nu ska jag snart ner igen för att kolla till tvätten. Sen ska jag duscha och plugga! Känner faktiskt för det idag. Speciellt när det regnar utanför. Hade tänkt att träna men nej, jag har fortfarande ont i benen efter springmarschen med Linda så jag ska vila en dag till, men imorgon så!

Om en inte allt för långtframgången framtid ska jag börja koka ris också inför kvällens övning: Hemmagjord sushi med basgrupp H! :) Wie. Längtar redan. Funderar på att skippa lunchen..? Tänkte hinna med att städa lite innan gästerna kommer också. Kanske! Eller jo, ett snabbt varv med dammsugaren iallafall. Och så kanske pyssla lite sen... Gjorde massor med fina pärlsaker igår! Medan jag såg på en kanonfilm; 21. :) Ska lägga upp en bild sen på pärlandet, jaja! :P

Näe, nu väntar tandborsten (efter all kaviar på mackorna) och sen ska jag ner till tvättstugan igen!

Korta dagar!

Skulle ha föreläsning till klockan tolv idag men slutade redan halv elva! Tihi. Så jag och Charlotta cyklade iväg och handlade inför vår sushikväll imorgon! :D Wie.

Nu ska jag plugga. I minst tre timmar. Sen ska jag handla och sist men inte minst plugga igen innan det är dags att lägga av för dagen! Slut på föreläsningar i farmakologi nu, bara mikrobiologi kvar. Sen är det tenta och sen JOBB! Can't wait! Ska bli skoj med lite omväxling.

Kolla på detta;
http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=3f8336f7-c96f-498e-930e-76845c6f4a1d&tab=s1196324320355&wa=wsignin1.0

Inte undra på att jag älskar killen! :) See ya'll.

Trött dag idag...

Var på inflyttningsfest igår. Blev inte sent men trött idag ändå! Trevligt värre var det dock! :)

Igår var jag och min älskling på IKEA och handlade lite luckor. Gjorde av med pengar alltså! Men bra blev det.

Ute regnar det men jag ska ändå bege mig upp till ICA och köpa lite godis tänkte jag... Kostar bara 2,90 kr/hg. Mmm.
Kort inlägg idag men orkar som sagt vad inte... :)

En timmes dötid.

Ja, måttligt irriterad jag  vart när jag insåg mitt misstag! Gaah. Eller näe, har svårt att vara det också! Det sista jag gjorde igår kväll var att kolla när vi började idag. Hade ett svagt minne av att det var 10. 15 men man vet ju aldrig och på schemat stod det 9.15, himla tur att jag kollade? Så igår kollade jag en sista gång om föreläsningsanteckningar fanns upplagda för den timmeslånga föreläsningen vi hade nu klockan 9.15 men hittar inget. (Blir smått irriterad men det är ju bara en timme, inte allt för jobbigt att anteckna själv?) Kliver upp imorse, cyklar till skolan och kommer fram... Men ingen i klassen är här? Hm... Klockan är bara 9.05, jag är inte sen? Alla kanske har gått in och satt sig? Känner på dörrhantaget till salen, låst! Hm.. Är jag på fel ställe? Kollar i kalendern och aha, just det, dagens föreläsning var inställd och flyttad tills på torsdag! Det förklarar ju en hel del... Suck. Vi ska iallafall ha föreläsning nu klockan 10.15. TUR FÖR DOM! Nu sitter jag och gör ingenting istället för att ha... Ja, precis. Där kommer anledningen till att jag inte kan bli allt för sur. För vad hade jag gjort om vi hade börjat 10.15? Jo, jag hade ju sovit en timme längre! Så istället hinner jag nu kolla min mejl och blogga här; som jag inte kommer hinna senare idag! :) Precis. Det enda olyckliga med det är väl att jag missar en timme hemma med min älskling! Men men... Han sover ju ändå!

Nu börjar iallafall folk från klassen att droppa in. Funderar på att ta mig en proimenad till ett ICA vi har ganska när och köpa en flaska med LOKA Päron... Mmm. Vore inte helt fel. Men jag känner mig fortfarande lite frusen efter cykelfärden hit. Blåste ordentligt idag med! Men idag hade jga iallafall jacka til skillnad från igår... :) Lucky me!

Blev ingen träning igår heller. Med detta väder blir jag så lat. Och på grund av att min älskling är ledig idag och ville åka på IKEA (och det tackar jag ju aldrig nej till) så kommer jag inte komma ut och träna idag heller som jag egentligen skulle ha gjort. (Jag, Linda och Charlotta skulle ha joggat Blodomloppetrundan.) Jaja, Linda har lovat att springa med mig på torsdag istället. Men imorgon, då ska jag träna! SÅ DET SÅ. Då är det ju PulsMedel också vilket betyder att jag nog inte behöver träna ensam, wie! :D

Ikväll väntar grillfest ute i blåsten men det kan nog bli mysigt! :) Mycket varma kläder bara. Näe, nu blir det ICA.

Across the universe!

Har just sett en otroligt bra film! Se den. :)


På väg ut...

Och skulle hitta mina joggingskor...


Jag städade skohyllan igår..? Ja, jag har ju faktiskt gått ut genom dörren typ två gånger efter det...?

Rimbo!

Igår åkte jag och min älskling ut till farmor i sommarstugan och myste...


Här är stugan.


Bredvid farmors stuga finns en fårhage och vi hade turen nog att komma när de skulle släppa ut fåren inför sommaren!


Kolla så söta de är! :)


Farmor.


Farmor älskar blommor och här har hon gjort ett arrangemang runt en stubbe! Allt har inte riktigt kommit ut i blom här, eller allmänt runt stuga, men i midsommar... :)

Har massa fler bilder av fina blommor men kanske inget som intresserar så jättemycket? :P

Senare på kvällen var vi hos syster och sambo och grillade och myste! :)



Och Bosse smög runt som den tiger han är!

Innan han slockande på soffan...


Tihi! Nu ska jag ut och springa! :)

Tenta.

Tror att det gick bra idag faktiskt men ska inte ropa hej... För övrigt så tänkte jag nog lägga mig en stund på gräsmattan och läsa lite farmakologi innan jag tar helg. Vad ska jag göra i helgen då?

Och så har jag fått mitt schema nu! :D Looking good...

Tihi!

Har tvättat min pärla idag:


Eller Land Rovern, Blåa Blixten, Trucken och min underbara cykel som den också kallas!

Händelserik dag tydligen.

Eller så har jag bara inte något bättre för mig än att sitta här och nöta? :)

Har just varit hos infektionskliniken för att ta blodprov och jo, ibland måste man vara elak för att få fram sanningen och hon som tog blodprov på mig var ordetligt DÅLIG rent ut sagt! Gaah. Såna som hon borde inte få jobba inom vården. Suck, orkar inte ens förklara. Nu är det gjort iallafall.

Glömde en sak som jag gjorde idag; köpte bläckpatron. 45 pix. Mina bläckpatroner tar ju slut hur snabbt som helst! Jag som inte skriver ut mycket? Kanske dags att köpa en ny skrivare nu..?

Btw; någon som vill köpa en tågbiljett mellan Stockholm och Sundsvall den 5/6?

Det kallar jag rea...

Jag var nere på stan för att hämta min cykel och uträtta lite andra ärenden (ta ut pengar, kolla på kameraväska, hämta biljetter och lämna tillbaka en bok). Jag köpte föresten en kameraväska! Nöjd! :) Ska försöka koppla in min kamera in i dator senare... Om jag har tid, ärendena på stan tog längre tid än väntat. Men iallafall...

Pratade med min älskling för några dagar sedan då vi såg på reklamen för Dressman och att de skulle ha rea idag, 50% på allt! Men han skulle inte ha något. Nehepp. Dock klagade han senast idag på att han inte hade några strumpor så jag gick väl in på Dressman och skulle köpa lite strumpor åt stackarn. Efter att ha köat i säkert en kvart kom jag fram till kassan och hade då med mig 3 st tvåpack strumpor. Han i kassan sade då: "Vill du inte köpa fyra stycken tvåpack för 100 kronor istället för tre för 90 kronor?". Jo, absolut säger jag och slänger fram ett till paket! Han knappar in allt i kassan och säger "Hundra kronor, tack." Jag ger honom en hundralapp och tillbaka i min utsträckta hand får jag kvittot och tio kronor! Hmm... Han måste ha haft en lång dag... Men jag är nöjd! :)

Hittills idag...

... har jag inte "hunnit" göra speciellt mycket! Hmm... Inte riktigt haft motivationen kanske! Men nu ska ni se att det ska bli fart på mig! Ska duscha nu, blir ingen träning. Allt för opepp! Sen ska jag promenera ner till stationen och hämta min cykel (glöm inte nyckeln, glöm inte nyckeln, glöm inte nyckeln...). Har just pratat med Linda en halvtimme om ditten och datten. Så ska inte läsa mikrobiologi sen utan farmakologi! Så det så.

Nu har jag inte tid med detta längre. Åh, just det, ska kolla på en kameraväska när jag ändå ska ner på stan. :)

Kreativiteten flödar!

Idag tänkte jag vara lite kreativ! :) Nu ska jag först gå ut på en långpromenad och mysa i det fina vädret. Sen ska jag hem och räkna det sista inför imorgon. Efter det ska jag fundera ut hur man får in mina kamerabilder på datorn. Efter det ska jag baka en banankaka innan det är dags för blodprov klockan 17.15 för att se om Hepatit-sprutorna har gett någon verkan! En fullspäckad dag alltså! :)

Om jag hinner tänkte jag klistra lite i album också!

Senaste tiden...

En snabb uppdatering då jag under den senaste tiden varit smått inaktiv :

Valborg, Freddie och T, myspys, grillning, gå på stan, Stockholm, Cosmonova, skola, tenta på fredag, kameran har äntligen kommit (bilder kommer snart), städa/tvätta/diska som vanligt, Crash, pyssel, Scrapbooking, pärlor, vänner, fest, systembolag, skavsår, vårkänslor, pollenallergi...

Ja, vad mera kan jag komma på just nu? Ingen ting tror jag. har missat att skriva en del men bara för att jag varit upptagen med annat, jag har ju faktiskt ett liv!

Nu ska jag iväg och träffa pappa på stationen och gå ut och äta.

Peace out.

Tandregleringen, igen!

Trodde man skulle slippa men icke. Nu ska man dit igen. Ny stad men ändå, same same! Suck...

Kanske blev lite bättre...

Orkar inte trixa något mer nu iallafall. Ganska nöjd. Men skulle vilja flytta på texten på headern och hitta en bättre färg. Men färgen på hemsidan där jag hämtade koderna var inte samma som när man kollade sen... Tyvärr! Jaja, nu ska jag plugga!

Grr...

Tänkte piffa upp min blogg lite granna men fattar inte för hela mitt liv hur man ska göra? Trodde det skulle vara lika lätt som på den gamla goda Lunar-tiden men icke. Så nej, ni får nöja er med denna gamla tråkiga... Grr!

Känn pepp!

Vädret idag var underbart för årets första löparrunda! Gick 15 minuter för att värma upp och joggade sedan (helt utan problem) i 20 minuter. Sen blev det lite styrka och stretching innan jag gick de sista 10 minutrarna hem. En kanonträning enligt mig! För att var första gången alltså... Det enda som kanske är negativt är att jag får skavsår av mina löparpjuks om jag har mina sulor i, ajsing vajsing. :( Blir ett par nya när första lönen landar på kontot! Blir bra det... Men löpningen tror jag ska kunna ordna upp sig innan blodomloppet den 3:e... Ja, blir nog bra till slut. Och den kommer ju hinna bli enormt bra till tjejmilen i slutet på augusti eftersom jag ej kommer ha något gymkort under sommaren! Tihi.

För övrigt så har jag shoppat pärlor på nätet idag. :) Pysselnerven inom mig bara brinner. Och något måste jag ju få pyssla med då min kamera aldrig kommer fram? Sen ska jag läsa lite bok, både skönlitterärt och skolbok... Och så kanske kolla igenom lite föreläsningsanteckningar! Annars har jag faktiskt inget för mig idag! Ska äta lite lunch nu. :)

Senare kommer en uppdatering på varför jag inte har bloggat de senaste dagarna: anledningen heter Freddie!


Jag vill inte ha något man kan leva med
Jag vill ha något man inte kan leva utan