Remember me

Min kära Kock ska jobba långpanna ikväll (hela servisen alltså, sent d.v.s) så jag är själv hemma och tänkte roa mig med att kolla på film. Remember me ska det bli med Rob Pattinson, han från Twiilight-filmerna. Jag får nämligen inte se Eclipse en gång till säger Kocken. Han tycker att jag är konstig som kan kolla på dom filmerna hur många gånger som helst men dom är ju bra ju! :D

Nu ska jag värma på lite gulasch-soppa och äta till middag och kika om det är nåt vettigt på tv. Sen filmtajm så att jag lagomt hinner somna i soffan. Träningen skippas idag och så gör jag det en dag då jag har mer energi och en lagomt peppande pojkvän med mig. :) just det, det är alltså hans fel att det inte blir någon träning idag! Haha. Istället hemma och äta snask till filmen. Eller nja, ska nog låta bli snasket men film blir det!

Så det så. :)

Mulet och grått men humöret är på topp!

Har haft en riktigt slapp morgon! Skönt. :) Klev upp och käkade frukost vid nio och har sedan dess läst lite och pysslat på i lägenheten. Nu ska jag ta en långdusch innan jag ska på stan och käka lunch med varldens bästa farmor. :) Ikväll blir det mys hemma med film.

Just nu längtar jag till lite semester på Madeira. Åker 22 oktober så inte ens en månad kvar nu. Nice!

För övrigt så håller jag på att virka ett par Converse-skor till Mrs. B´s pyssling! Inte långt kvar tills den ploppar ut nu!

Nu; in i duschen!