Typisk söndag.

Började med träning. Sen dess en massa städ, tvätt och lite Bones på datorn. Nu ska jag sätta mig och försöka hitta motivationen till att läsa lite pedagogik. Så jag kan slapp ännu mer sen! :D

Fortfarande undrandes?

Hur tänker skolan ibland? Idag (suttit totalt 6 timmar) blev vi klara med det PM vi ska sitta med fram tills NÄSTA fredag. Hur tänkte dom då? Jag undrar alltså?

Så då kanske man ska passa på att fara hem. Eftersom jag inte var hemma över jul/nyår känns det som om det var jättelänge sen!

För övrigt så slappar jag och Bo. :)


Hej och hå.

Facebook krånglar. Hatar sånt!

För övrigt så är det allt för slappt i skolan. Suck. Hatar sånt. Vi ska skriva ett PM på 6 sidor. Vi är 6 personer och har 2 veckor på oss. Men hallå? Hur lååångsamt måste vi inte skriva då? Plus att vi börjar kl. 10 varje dag, sånt slöseri med morgontimmar. Därför ska jag inte träna ikväll utan imorgonbitti, bara för att utnyttja tiden maximalt. Nu ska jag istället laga mat och läsa lite. Och nej, inte pedagogik utan Eragon! :)

Massa bilder.

Eftersom pojkarna bara sitter och spelar tv-spel och jag var så pass duktig att jag började städningen efter festen redan igår och fick massa hjälp imorse (tack :) så har jag suttit och laddat in lite bilder jag tänkte bjussa på. Först från London och sen från gårdagen. Mer bilder finns även på facebook. :)

Först London:

-Äntligen framme. :)


-Big Ben och parlamentet.


-Fika fika!


-Sushi på löpande band. GOTT!


Och så lite bilder från igår:

-Världens coolaste present. Oss i pärlor. Vår favvo-bild med! :)
Ska snarast ramas in och hängas upp.


-L dansar fågeldans.


-Lillebror, PG och Kocken dansar fågeldans.


-Freddie dansar fågeldans.


-Jag ... Ja, det kan man undra men jag sjunger med i Mora Träsks "Tigerjakt".
"Vi kan inte gå under den!"

Det var allt för nu. Fler bilder på fejjan som sagt. Och till alla er som var där; tack för en trevlif kväll! :) Nu ska vi kika på film och mysa.


Fika med farmor!

Idag ska jag iväg och fika med farmor på eftermiddagen. Andra mål för dagen är att skicka in mitt CV till 70B1, pyssla lite (som inte hanns med igår), tränan (fast väntar tills ikväll om Kocken vill följa med!), plocka ner julen i jullådorna och fram med allt annat tjafs och så vänta på mejl från verksamhetschefen på kvinnokliniken för att få se om vi får skriva vår C-uppsats. Håll tummarna. :)

Färdiga med projektplanen!

Yes, nu är det helg. Igen! Tihi. Blev klara med projektplanen idag så nu är det bara att hålla tummarna för att vi ens får skriva om detta! Suck. Tänk om vi inte får?

Jaja, resten av dagen ska tillbringas först på gymmet sen ska jag PYSSLA och läsa. :) Nice.

har idag även hunnit varit på apoteket för att inhandla lite mer sårvårdsgrejer efter att Kocken kom hem igår utan halva tummen. Nja, inte riktigt men ett rejält centimeterdjupt sår på tummen var det som han naturligtvis INTE åkt in och fått sytt. Suck, är jag verkligen hans flickvän?

Spoti-fy!

Gaah, kommer inte ihåg varken inloggnigsnamn eller lösenord till Spotify. Får be älsklingen ringa lillebror sen...

Nu ska jag trycka i mig resten av filen jag har i skålen framför mig och sen ska jag iväg på förhandsvisning av "Up in the air" med George Clooney. :)

Idag har jag även hunnit varit till läkaren och kanske fått en remiss till ortopedkliniken? Vem vet? Kortisinsprutor i hälen, nja, kanske då?

Måste kila nu, ska hinna förbi Åhléns först och köpa hårsprej tänkte jag!

Vad ska man äta till middag?

Alltid samma problem på söndagarna... Vad ska man äta? Och inte har man lust/ork att laga nåt heller egentligen. I kylen finns korv, typ! Och att beställa hem pizza känns sådär när man ätit ute senaste fyra dagarna. Alla rester åts upp till lunch. What to do? Hämta sushi? Åt vi i går och risken finns att det ska ätas imorgon med tillsammans med basgruppen. :) Så vad gör man? Lägger sig och självdör av svält på soffan, inte så lockande och snart blir jag ju dessutom hungrig på riktigt!!! Vad göra?

Kusin-kusin!

Har haft en supermysig långhelg med kusinerna! :)  Dom kom i torsdags och är på G hem idag vid tre. Vi har varit på stan och shoppat, myst framför tv och Beatles RockBand, spelat kort och fikat en massa! :) Just nu sitter de och spelar tv-spel med älsklingens bror som är här. Snart kommer syster också. Resten av dagen ska spenderas med anatomi- och medicinboken, inläsning på diabetes inför projhektplansskrivning imorgon. Men snart är den klar. :) Imorgon blir det också lunch med basgrupp H + lill-bäsen! Lovley.

Söndag?

Idag har varit en riktig inne-dag! Tog en rejäl sovmorgon idag. :) Sen gick vi och tränade och efter det har vi i princip inte lämnat soffan. Katten är nöjd iallafall. :) Nu ska vi väl snart börja göra oss redo, vi tänkte springa ner på grek-restaurangen på hörnet (ett kvarter härifrån) för att käka middag. Och imorgon kommer kusinerna! Som jag har längtat!

Tenta: check! Projektplan nästa!

Jess, nu är den gjord. Så, nu slutar vi prata om den.

Idag är det istället projektplan som ligger på schemat och det ska faktiskt bli lite skoj! :) Fru B kommer om en halvtimme och då drar det igång! Blir nog ingen långsittare idag heller (vi skulle sitta igår: blev två timmar) men idag ska vi iallafall komma igång med skrivandet tänkte vi! Sen blir det en lite extra julhelg (eftersom vi knappt haft nån), onsdag till söndag är det ledigt. För mig med kusiner, för Fru B med annat! Sen sätter vi igång med full fart igen på måndag! :)


Snart tenta?

Ja, nu kan man ju börja räkna timmarna. Snart sätter nervositeten igång. Brukar för mig komma ungefär fem minuter innan man får tentan i handen. Suck, jag vill inte. Tur att det kommer roligare saker efteråt! Graviditetsdiabetes, det är livet det! :) Nu ska jag kika på Bones, söndagsmys!

Paus i pluggandet.

Har tagit en liten paus i pluggandet. Blir lätt så när man hamnar framför datorn. Ja, jag ska då kolla upp något på datorn (Hello fass.se) och så blir det en liten paus när man är klar. Bara för att typ kolla mejlen eller något annat livsviktigt! Nu ska jag snart återvända till mina gamla tentor. Ibland undrar man ju hur de tänker, de där lärarna. Vi har fått ut tre gamla tentor och alla tre har ungefär samma fouks (likande frågor om i princip samma sjukdomstillstånd) så då är frågan:
1. Gör de detta för att förvilla oss så att vi pluggar på fel saker?
2. Vill de att så många som möjligt ska klara sig och därför ger oss "små ledtrådar"?
Ja, den som lever på måndag får se! För då är det tentadags. Åh, länge sedan sist nu. Sista stora tentan var faktiskt ett år sedan. Medicintenta 2. Uscha. Jaja, bra gick det iallafall den gången. Håll tummarna på måndag!

Det är svårt att plugga när man längtar efter nån! Men tiden går fortare om man håller sig sysselsatt så ska göra klart dom där rackarns tentafrågorna nu så kanske klockan blir 21 lite snabbare?

(Hm, vad mer kan jag skriva om för att förlänge denna paus ytterligare..? Troligen ingen så... )

Katten och jag...

... vi är goda vänner, fastän mycket olika!

Idag har jag hunnit varit och tränat och äter nu en välbehövlig lunch. :) Ska snart sätta mig ner och kolla igenom gamla tentor och sen försöka hinna med en promis till affären innan solen försvinner (yes, den är framme nu!). Och nu har det även slutat att snöa. Ett fint vitt täcke ligger dock över hela stan! :)

Ikväll kommer min älskling hem. Jippie! :D För övrigt så hade jag söndag idag ända fram till kvart i elva, då insåg jag att tentan inte var imorgon och humöret blev på topp igen!

Nu ska jag lägga mig fem minuter efter lunchen och mysa med katten. Jag har kommit på knepet. När han ligger i soffan och sover så lägger man sig med huvudet nääära men inte så att man nuddar. Men sen när katten vänder på sig, vart lägger han sig då? Jo, på! :) Soo sweet.