Bilder, bilder!

Här kommer lite bilder:

Snygga killar på Kungsholmen!


Snygga tjejer på Kungsholmen!


Mumsig fisk som Kocken lagade häromdagen! :)

Idag har vi kikat på lite mera julklappar uppe på Gränby! Igår var vi på stan nästan hela dagen och lyckades köpa de mest klapparna. Snart klara alltså! :D Igår var vi även på fyrverkerierna uppe på Botaniska, supermysigt men lite kallt! Och eftersom UNT firade 120år var det lite "extra" bl.a. hjärtan i luften och ett hejdundrandes avslut då hela luften glittrade som tusan!

Nej, nu ska jag sova för imorgon jobbar jag "kväll" på jobbet - till 18 alltså - och sen måste jag hem och städa upp efter vår ommöblering som Kocken fick för sig att vi skulle börja med igår. Haha. Och på onsdag måste det vara fint för så kommer det nån hit och ska värdera lägenheten, skoj! Har knäppt bilder på kaoset som var igår, ska försöka hinna slänga upp dem imorgon samt bilder på mina virkade Converse! För nu har det ju kommit en liten Benjamin att ge dem till! Sååå söt!

God natt!

Snart advent = snart JUL!

Jag ÄLSKAR jul! LIEBE, LOVE, AMOR!

Idag var jag på Ikea med farmor och inhandlade lite julsaker. Imorgon ska det pyntas för på söndag är det faktiskt första advent, helt sjukt vad tiden går fort! :)

Nu ska jag mysa lite framför tv:n och virka klart mitt andra par Converse. Har glömt att visa det första paret på bild? Kan visa båda två när de är klara!

Imorgon tänkte jag slänga upp lite fler bilder här också, från den senaste tidens bravader!

Ny vecka slut, ny helg på ingång!

Har mest bara slappat i eftermiddag och gjort klart ett par virkade Converse till Mrs. B och pysslingen som komma skall. Träffade henne i onsdags och magen är såå stor och fin! :)

Nu ska jag däremot ta och göra nåt lite mera vettigt nämligen städa, vattna blommor, byta ut alla värmeljus mot nya och så måla naglarna om jag hinner innan Kocken kommer hem. Då ska vi bara bestämma vad vi ska äta til middag (och jag tänker då inte laga nåt ;P ) Så får se om han har nå bra förslag annars kanske det blir hämtmat eller thai-buffé! Vem vet...

Imorgon ska vi på Kungsholmen, en restaurang i Stockholm med syster och sambo! MYSPYS!
Sen sover vi över i Stockholm och ska bara mysa hela helgen. Me lik-e!

Jaja, bara att sätta igång och städa alltså!