Söndagstristess!

Har just kommit hem från en sväng på stan med storasytster och tror ni inte att solen börjar lysa nu, när vi kommit hem och in? Jo, naturligtvis. Men jag är glad bara solen lyser ändå jag! Hann med både lite shopping och burgare på Max. Nu ska jag lägga mig i soffan en sväng tror jag. Om jag orkar. Har inte riktigt energi att ligga still! :)

För övrigt håller vi bara tummarna just nu... Vi får kanske se imorgon då! :)

Sköna, härliga helg!

Helg igen! Naturligtvis hade jag förberett mig för mycket till seminariumet. Again! Men men. Jag hade ju inte så mycket annat för mig igår ändå? Har kommit hem från träningen nu. Blev dit-tvingad av "the bride to bee". Mycket trevligt och BRA pass! :) Sånt gillar vi. Nu ska jag hoppa in i dushen innan Älsklingen med bihang kommer hem. För då blir det sushi, på stan! Gottgott!

Btw så klarade jag alla tre delar på min senaste tenta! WIE! :) Mailade kursledaren idag och fråga om inte resultaten borde komma ut idag. Fick ett mail tillbaka där hon sa jo visst, dom ligger uppe nu och Grattis för du klarade alla tre delarna! :D Sånt blir man ju bara så glad över.

Dessutom fick jag samtal av världens mysigaste AB som är hemma i helgen. Tyvärr hinner vi inte ses i våra allt för stressiga (?) liv, men så skönt att bara prata och höra hur hon mår! I sommar ska vi dock ses mycket mer!

Lyssnar på:
Plain white T´s - 1, 2, 3, 4

Theres only 1 thing 2 do 3 words 4 you.
I love you.
Theres only 1 way 2 say those 3 words
And that's what I'll do
I love you.

Nu ska jag duscha!

Härliga dag.

Åh, blir på sånt bra humör när solen skiner! :)

Klev upp i hyffsad tid idag ändå, trots att jag tänkt ta lite sovmorgon nu när jag kunde. Halv åtta klev jag upp och gjorde frukost! :) Sen dess har jag grejat och trixat lite med både, skola, ekonomi och diverse annat! NU ska jag däremot börja på riktigt med att förbereda mig inför seminariumet imorgon! Sen har jag hela helgen fri!

Snart kommer en av min älsklings kompisar hit. Hoppas han hittar! :) Efter pluggandet tänkte jag åka och handla både mat och på systemet och ta mig en långpromis! Härligt. Hoppas vädret håller sig bara!


Ett fint armband som jag fått av världens bästa kompis! :)


Fin vårbukett som jag fick av min älskling häromdagen! :D

Nu ska jag plugga, äta och sen ut i solen!

Snart slut!

Sista dagen imorgon på praktiken! Då ska jag dessutom få vara med på BVC så dagen kommer att gå fort fort! Har bakat drömmar och Bregottkakot tills imorogn och ska även bli en brownie ikväll... Fast dom behöver det inte. Idag har det både ätits semlor och tårta! (Jag slapp dock tårtans om var under personalmötet, till och med jag lessnar ibland!). Nu ska jag till systeryster och äta middag men jag stannar inte hela kvällen för jag vill se på House och hon på Desperate Housewifes! Haha. :)

Bröllop!

Jess, bröllop blir det den 15 augusti! :) Jippie!

Vanlig dag.

Hade tänkt att träna idag men kom hem så sent så det bidde inget! Jag var först på stan och byte storlek på en klänning till lördag och köpte garn... (Gissa till vad syster?) När jag väl kom hem till en kelsjuk Bo så blev jag kvar. Dessutom skulle jag laga paj, det tar ju tid. (Väntar fortfarande och börjar bli hungrig nu! Snart klart dock...) Så ikväll ska jag sätta mig och skriva lite till VFU-seminariumet och sen blir det House! :) Jippie. Ska diska också!

Nu; PAJ!


Härliga dag!

Åh, idag har varit en toppendag! :D Jag vet inte riktigt varför men det bara blev så! Har hunnit pyssla, posta brev, kollat på Hem till gården, skrivit ut artiklar ´till min uppgift, pratat med både Mams och Paps (flera gånger), ordnat mitt sommarvik (Jippie!) och nu dricker jag te och fixar med Ipoden! Sen ska jag dessutom ner på stan och träffa Sambo och PG för lite shopping (?) och middag! :D En härlig dag helt enkelt!

Pyssel och plugg.

Kunde inte sova länge idag som jag hade längtat efter utan klev upp 7.20. Men bättre det egentligen för imorgon är det upp tidigt igen innan jag får helg! Ska börja med att avsluta mitt pysslande. Lite födelsedagskort med mera! Sen ska jag göra min praktikuppgift, den enda! :) Hoppas på att kunna göra klart denna vecka!

Nästa vecka ska jag hem på helgen för diverse firanden. Längtar hem!

Praktik i Alunda!

Jag har hamnat på ett kanonställe! Visst, det tar 40 minuter med buss men jag börjar åtta så jag kan ta en buss som går 7,20. En helt human tid alltså! Min handledare Erika är snäll! Har fått åka på lite hembesök, gjort lite viktkontroller på barn, kollat blodtryck, givit injektioner, lyssnat på telefonrådgivning och mycket mera! Idag fick jag sluta tidigt! Redan halv ett så jag kom hem till halv två! Härligt. Nu har jag trixat klart på datorn så nu ska jag PYSSLA.

Ikväll blir det för övrigt lite mat-handling och träning! Sen House! :)
Imorgon ska jag och syster ta med farmor på Jill Johnson! Längtar.

Kusse-helg!

Här kommer bilderna från i helgen! Fredagen bestod av Tacos, mys, bus, lite tv-spel och film!


Här busas det vild. Jag vann!


Pusskalas!


Lördagen bjöd på en sväng på stan, fika, Bolt i 3D och sen middag på Amazing Thai!


Världens bästa kusiner spelar tv-spel.


Spex!


Fika fika!


Dom är inte helt normala jämt, nej...


Kussarna!


Glada gänget innan Bolt! Coolt var det! :)

Söndagen blev det mys hos syster innan bowling och fika. Sen släppte vi av monstrena på tåget!


Killarna spelar fotbolls på tv-spelet!


Bowling!


Mys på bowlingen!


Mera bowling!


Och ännu mera!

Tråkigt nog så vann killarna men eftersom det är min blogg kan jag ju säga att jag var bäst! Slog två strike! :)


Borde, skulle, vill!

Men orkar inte. Jag hade tänkt berätta lite mer om min dag idag, den första på praktiken och så slängt upp lite bilder från i helgen men jag är trött och börjar känna att det kittlar i halsen (hoppas det inte är en förkylning) så jag ska tvätta bort sminket och lägga mig istället. Imorgon slutar jag vid lunch tack vare planeringsträffar med mera så då kan jag blogga. Efter att jag har handlat, städat och tränat... ;P

Promenad!

Kände att jag behövde komma ut ur lägenheten ett tag. (mest för att slippe tentaångesten.) Orkade inte vänta på något pass på Friskis så jag tog mig en långpromis! Skönt. Och ja, det har slutat snöa. Nu ska jag bara vänta på att Kocken ringer, vilket borde vara snart, så jag kan börja med maten. Tills dess blir det en till genomgång av tentan och sen pyssel! :)


Tentaplugg.

Ungefär det har jag pysslat med de senaste dagarna och idag blir inge annprlunda. Förurom att jag kanske slutar lite tidigare idag. Ingen idé att lära sig någonting nytt dagen innan tentan för mig, bara repetera och det kan man ju inte göra i all evighet?

Bestämde mig för att åka och handla igår direkt efter Bibblan. (Jag och Sambo satt på JB och pluggade två dagar i rad, duktiga oss!) Jag är GLAD för att jag gjorde det för idag snöar det. 1. Man blir blöt. 2. Det blir mycket svårare att cykla hem. Tack för att det är klart! Jag är redo för kussarna!

Och eftersom det snöar blir det nog ingen träning idag heller... Dålig träningsvecka! Ska pyssla lite på eftermiddagen tänkte jag, stilla mitt begär och sen plocka bort allt (som nu har stått framme i två (?) veckor! Måste ju vara fint tills kussarna kommer.

Sa jag föresten att mina kussar kommer? :D

Nej, tilbaka till barnsjukdomarna och menscykeln. (Uttalas cykel, som en som som man cyklar på!)

Glömde bilderna!

Glömde ju bilderna på de goda semlorna:





Mumma! :D

Semlor...

Oj, har varit dålig på att uppdatera under de senaste dagarna! Hmm, vad har jag gjort?
I fredagsdag satt jag vak på min avdelning (Jippie!). När jag slutade klockan två åkte jag till Stockholm och mötte upp Kocken på hans jobb. Där slappade vi ett tag innan ni promenerade i vårsolen in mot stan. Vid centralen dumpade vi hans cykel och sen tog vi tunnelbanan till Söder. Väl där blev jag sugen på indisk så vi gick till Samrat of India, stans bästa indiska resturang! Mumma, så gott det var... :)

Resten av helgen har bestått av telefonsamtal från jobbet som undrar ifall jag kan jobba... Typ! Lite slappning och mysning har också hunnits med. Jag ville inte jobba i helgen dels för att jag inte var beredd på det och dels för att sitta vak inte är särskilt stimulerande... Trots att jag fick lära mig att suga minitrac! 

I söndags satt jag och plugga lite medan älsklingen min gjorde semlor... Han åt 6 semlor under den dagen, jag åt en. Det räckte! Trots att dom var väldigt goda! Så den som vill; kom hit och ät hembakta semlor! :) 

Nu ska jag plugga lite. Tenta på fredag... Sen kommer knoddarna! Jippie!