Dåligt med uppdatering!

Och visst är det märkligt, det började när jag började på min nya praktik?

Inte så mycket händer heller så har inte så mycket att uppdatera om.
Senaste tiden:
-Praktik
-NKSE (nationellt slutprov - skriftlig del)
-Läser Twilight-serien
-Fixar i lägenheten
-Har just blivit frisk från en förkylning...
-...för att raskt bli sjuk igen
-Planerar avslutningsmiddag för klassen

Nu ska jag lägga mig och mysa med Bo som ska bo hos oss ett tag när yster och sambo ska ut och resa! :)

Stockholm.

Varit i Stockholm idag och kikat på lägenhet åt MaPa. Tur att det var fint väder ute annars hade förkylda jag inte orkat! Nu är jag hemma och snorar igen. :( Borde egentligen plugga lite men orkar inte riktigt engagera mig utan ska slänga mig på soffan och läsa Twilight! :) Var såklart en sväng på Panduro när jag var ner i Storstaden också och sen var jag en sväng förbi nya stationshuset i Uppsala och fick med mig en gratis kokbok hem från SJ, tack!

Faktiskt ganska pigg?

Har dock fått lite mera ont i halsen och blivit lite hes efter dagens möte om vår avslutningsmiddag! Men känner mig som sagt vad piggare! :)

Sitter och pluggar nu och väntar på att Kocken ska ringa. Ikväll blir det filmmys och en tidig kväll? Måste ju kurera mig ordetligt inför praktiken nästa vecka! Imorgon ska jag på lägenhetsvisning åt MaPa i Stockholm. :) Får passa på att smita en sväng på stan då också kanske? :) Tihi.

Dålig natt.

Förkylning och mardrömmar är ingen bra kombo! Kocken ville se på Män som hatar kvinnor igår så det gjorde vi (fast jag egentligen inte ville) och ja, jag hade rätt. den är läskig! Sov dåligt inatt bara därför! Och jag var tvungen att sova ytterst för annars slänger han ner kudden på golvet där Bo ligger. Nu är det iallafall morgon och ljust! Som tur är så har jag ju som sagt var Bo också som skyddar mig mot allt ont, right? :)

Nu ska jag duscha och sen dyka ner i böckerna igen innan det blir fikaträff kl ett med middagsgruppen inför avslutningen! Börjar bli tajt om tid nu ju! Dags att börja planera på riktigt! :)

Logiskt tänkande?

Kom just fram till att:
1. Jag fyller år om exakt 2 veckor! :)
2. Detta betyder dock även att NKSE (Nationell Klinisk SlutExamination) är om exakt 2 veckor. :(
3. Jag har alltså NKSE på min födelsedag.

Detta är bra för att:
1. Jag vet att jag inte kommer ha praktik på min födelsedag.
2. Klockan 13 är NKSE klart och jag kan då fira mig själv!

Dock ökade hela denna tankegång på min nervositet. Måste gå och kissa...

Helg redan?

Jag har lördag idag. Jobbigt när det blir så tycker jag. Ja, som ni fattar så är jag alltså "ledig" idag men sitter men alla anteckningar från nästan tre år i skolan nu och ska gå igenom allt inför stora slutprovet på födelsedag, jippie? NOT. Känner mig fortfarande sjuk och det är så trist! Suck. Kocken är ledig men har åkt till Stockholm för att hämta en kyldisk med sin pappa som ska upp till Sundsvall. De kommer dock hit snart. Fram tills dess ska jag väl fortsätta med pluggandet...

Igår var vi ut och käkade kina-buffe eftersom vi var sjuka och inte orkade laga mat! Sen hyrde vi film: the hurt locker. Lite långsam men ganska bra ändå. Vann hela 6 Oscars såman vågar väl inte säga annat... Bland annat för bästa film. Mmm..

Näe, nu tillbaka till böckerna en liten stund och sen kanske man ska få sig lite lunch i form av en tallrik fil om man har tur? :) I helgen väntar mer plugg. På måndag börjar praktiken. Har inte riktigt börjat längta ännu. Mest nervös inför proven och allt det dära! Suck. Plus att jag inte har "tid" att ha praktik, en massa annat inplanerat så jag kan typ ha praktik mån-tors varje vecka, dagtid. Haha, undrar hur det kommer att uppskattas?

Som sagt; tillbaka till bcökerna (eller pärmarna egentligen) nu!

Pandora!

Har nu hittat den riktiga Pandora-hemsidan med ALLA olika berlocker!

http://www.pandora-jewelry.com/SE/

:D

Jepp, sjuk.

:( Jo, jag blev ju sjuk jag med! Uscha!

Har just suttit och bläddrat igenom lite post och diverse tidningar och folk som jag "känner" är med! Fyra stycken till och med! Och en av dem är med i två olika tidningar också! Konstigt sånt där.

Idag har jag och Mrs B skrivit väldigt klart och skickat in en gång till till handledaren. Nu väntar vi bara på att diverse nära och kära ska läsa klart och komma med extra synpunkter! :)

Nej, nu ska jag slänga mig på soffan och tycka lite synd om mig själv tror jag! Tur att Kocken är hemma och är ledig idag och imorgon så kan vi tycka synd om varandra.

Tävling!

Nu vill jag vara med och tävla om ögon till mina små söta Amigurumis!

Kolla här:

http://crochetamigurumi.blogg.se/

:)

Sjuk?

Påsken spenderades i Vemdalen där solen tok-sken tre dagar i rad trots löften om både mulet och regn från SMHI! Haha på det va! Vi har åkt skidor både utför och på platten. Solbrun i ansiktet har jag också lyckats bli. :)

Men nu är vi hemma och tillbaka i vardagen (nästan). Kocken är sjuk (men på jobbet) och idag har även jag börjat känt en liten kittlign längst bak i halsen, suck. Så blev ingen träning idag heller!

Nej idag har jag trixat och fixat en del hemma. Städat och sorterat bland papper och annat, fixat klart lite presenter, ordnat saker inför praktiken och pluggat liiite. Imorse var jag och träffade chefen på min blivande (och före detta) arbetsplats, känns kanon inför sommaren! :D Tänk att vi är klara snart.

Imorgon ska vi trixa lite mera med uppsatsen, nästa vecka börjar ju praktiken så bäst att vara klara då! :) Mest finlir nu som sagt, men inget kan bli för perfekt!

:D