Soliga dagar!

Försökte ligga ute en stund idag men lyckades väl sådär. Halva Amelia hann jag ialalfall bläddra igenom men sen fick jag nog! GUD SÅ VARMT! Har städat ur min garderob idag. Känns kanon. :) Nu slappar jag framför tv:n men måste fixa det sista i garderoben innan jag är klar för dagen. Cyklade även en sväng till IKEA och köpte lite lådor för att få ordenltig ordning på alla kläder. Plus en extra låda till mina pysselgrejer, i helgen ska ALLT sorteras. Jajamensan. På söndag åker jag ut till farmor och på måndag kommer syster ut med sitt bihang. :) Då blir det kräftor, MUMMA! Nej, dags att städa ur det sista innan Parenthood börjar. :)

Mot IKEA!

Idag har varit en toppendag på jobbet. Eller egentligen lite för lugnt men ändå helt ok. :) Nu ska jag snart åka iväg mot IKEA med brudarna men hinner vika liiite tvätt från gårdagens tvättning först, lucky me!

Varför ingen sol?

Varför är det aldrig soligt när jag är ledig? Varför tycker jag att hela dagen är förstörd om man inte gör något innan tolv? Varför känns det inte som man är utvilad efter nästan 12 timmars sömn? Suck. Tror att jag håller på att bli förkyld... Näsan är lite täppt och orken finns inte. Jaja. Nu ska jag käka lunch, städa och sen kanske hitta på nåt skoj? Men vad? Suck. Inge kul att vara själv ju! Tur att man ska få jobba imorgon och sen fara på IKEA med tjejerna. :) Ska bli trevligt. Mycket trevligt. Jag älskar IKEA!


Ledig imorgon!

Skööönt att vara ledig imorgon. Förtjänar det! :) Har jobbat en hyffsat lugn helg ändå. Nice. På jobbet flyter det ändå på. Sista inskolningsveckan nästa vecka sen börjar allvaret på riktigt! Skönt att få komma hem nästa helg och bara slappa innan dess! :)

I övrigt så hade man ju finbesök i helgen. Synd att man jobbade och inte hann med att se dem så mycket men mys i fredags och bio igår hanns med! Vi såg ECLIPSE! SÅ bra. :D Kanske måste se den igen...

Nyss hemkommen från träning! (Duktiga mig!) Nu ska jag slänga mig i duschen och sen fixa lite mat. Såå sugen på kina/sushi men har massa matlådor så får "nöja mig" med gamla revbenspjäll. Mumma det med!

På min lediga måndag ska jag träna, städa och tvätta. Toppen. Kanske hittar på nåt kul med, beror på väder och vind samt vad jag blir sugen på att hitta på! Såklart. :)