8 dagar kvar!

Idag är det bara 8 dagar kvar. Helt galet! HELT GALET!

Idag ska jag pyssla lite inomhus, är inte så bra väder idag. Molnigt och trist. Ikväll åker jag till AB i Solna för lite mys och imorgon far jag iväg till farmor! :) Mera mys!

Igår hade vi middag hemma hos mig. Trerätters och det blev supernice!

Näe, nu ska jag göra något vettigt med min dag!

Avslutningsmiddag!

Det har varit en del slit men OJ det var värt det! Middagen blev en succé! :D
Vi fick massa beröm! Så skoj att alla uppskattar när man lägger ner tid och energi. Jag var sånganförare och det gick kanon. Blev en hel del sjungande! :) Sen spexade vi och sjöng en omgjord version av Waterloo och killarna i klassen gjorde en stripease! Även det mycket uppskattat. Eftersläppet blev bra, mycket folk som kom redan klockan 22 när det öppnade och sen var det fullt ös! Gick vid ett-halv två så vet inte hur det var sista timmen men troligen lika bra då!

Idag ska jag bara slappa! :D SÅ SKÖNT! sov lääänge, har ätit frukost och gjort mina skolplikter för dagen som bestod i ett par mailutskick. Nu ska jag ut och sätta mig en sväng på gården och virka lite amigurumi. Sen blir det lunch, lite mer pyssel kanske och sen en långpromis så att jag hinner få lite ont i fötterna innan jag ska och göra mina nya ortopedsulor! Solen skiner bakom några moln och det är VARMT.

Ha en bra dag. :)

Pedagogik!

Idag var första dagen på den sista delen av vår utbildning! :) Jippie!

Dagen har gått så fort. Först föreläsning, sen lite sångträning inför avslutningsmiddagen, lite grupparbete, mer planering inför middagen och sen ännu mera pyssel hemma hos Mrs. B. Där fick jag även sushi till middag!

Nu sitter jag och kollar på Top Model och sen ska jag trixa med lite mer inför middagen!

Firande.

Igår firade vi lite när jag hade klarat min prov:


Dukat fint och Bo, han spanar. Ost till efterrätt...


I vårt hem skålar vi i Cola!


Sikromstoast, mumma! Min favorit. :)



Nu väntar jag på att Kocken ska komma hem, vilket han borde göra vilken sekund som helst!

Just det, jag har ju klippt mig också! Är dock totalt ostylad så vill inte visa bild nu... Men Kocken säger att jag ser ut som typ Pink! :D

Bättre på att ta bilder..

Var ju på lunch med AB och fästmannen för nån helg sen. Glömde bort kameran nästan hela dagen men kom på den precis när vi skulle gå men en bild blev det iallafall:


Amigurumi!

Blivit en liten paus i pysslandet nu...
Men har ju glömt att visa det senaste jag gjort ändå!


Kalles påskpresent: DINO!


Blivande presnt till farmor. :)


Lite finurlig figur...


Jag och min kock! :D


Kockens familj. Dessa gjorde vi och lade i deras påskägg!


Pris till en tävling vi har i klassen! :) Mobilsmycke!

22 dagar!

Idag är det 22 dagar kvar! Hur jag håller koll?


Fått från finaste Freddie! Sitter på kylskåpet. :)

Katt-mys!

Systers katt har bott här i nån vecka och tänkte visa lite bilder! :)


Mys i soffan!


Bo spanar...


Mera soffamys!


Är det till mig eller? Inte..?


Vad kollar du på?! Vi myser ju...

23 dagar kvar!

Yei! Praktiska provet gick som en dans. :)

Nu ska jag iväg och klippa mig! Sen ska jag göra ingenting alls. Bara för att jag kan.

Bara en massa väntan..

Ja, idag känns bara som en massa väntan! Suck. Gårdagens seminarier gick kanon. :) Och inte mycket att komplettera på uppsatsen heller; kortare abstract och så två små förtydliganden! Jippie. Mrs. B är på G hit för att fixa det och sen ska vi skicka in en sista gång! Sen ska vi fixa lite med avslutningsfesten och i eftermiddag är det tenta-genomgång och sen planeringsmöte!

Imorgon är alltså det som jag väntar på; det praktiska provet. Känns som om det inte ska vara några problem alls men vill bara få det överstökat så att man vet att man har klarat det! Efter provet väntar klippning på Sockra! :)

Nu hoppas jag Mrs. B kommer snart!!!

Slut på praktiken.

Bara fyra veckor kvar i skolan. Och den som kommer nu är väl den enda "riktiga". Imorgon väntar opponering och seminarium med C-uppsatsen. Känns ändå helt ok, det är ju vi som gjort arbetet och vet hur och varför vi har gjort som vi gjort. Ska mest bli kul att få höra lite andra kommentarer om den. :) Tisdag är en LEDIG dag men kommer kanske ägnas åt eventuella kompletteringar? + fix inför avslutningsmiddagen! På onsdag är det dags, praktiskt prov. Booorde gå vägen. Har ju klarat det teoretiska och det var ju det som var det svåra! Men man ska inte ropa hej... Sen är det ledigt med min älskling resten av veckan. Ska bli mest bara mys eftersom han flyttar ifrån mig sen... :(

Ikväll är han ute och festar, sista kvällen med gänget på jobbet! Jag ska pyssla lite, och sen bara dega i soffan tror jag! :) Har just läst klart Twilight-sagan, mycket bra! :D

Nej, nu är jag hungrig och ska käka på pizza-resterna från igår tror jag samtidigt som jag spanar in ett avsnitt av Grey´s? Mycket möjligt.

Valborg m.m.

Hej och hå! Valborg firades som det bör: champagnefrukost, kikande på forsränning, en stund i ekoparken, grillning med goda vänner och sen hem för att slappa i soffan. Helt perfekt! Kunde ha fått varit lite mera sol och en aning varmare, men vem är jag att klaga? :)

Igår var vi i Stockholm och käkade lunch på ett supermysigt ställe; Vapiano! Vi var där med AB och fästman! :)

Idag har jag bara slappat och skrattat lite åt Bo som var helt GALEN nu på morgonen. Förövrigt så har jag itne gjort mycket alls faktiskt. Läst ut Eclipse och börjat på Breaking dawn, dom är så bra! Resten av dagen ska gå åt till att fixa lite hemma här i lägenheten, kanske gå och träna och sen laga mat. Måste nog läsa lite till också... :)

Imorgon väntar mer praktik och sen är det bara fre-lö-sön kvar! Tjippie. Praktiskt prov den 12 och innan dess opponering på uppsatsen! Spännande. :)

33 dagar kvar idag till examen. Wow...