Converse!


Små...



Stora...



Tillsammans!

Här är det alltså, de färdiga Conversen! :D Är supernöjd och det blev Mrs. B också när hon fick dom och lilla baby B har redan använt dem på 30-års fest förra helgen och matchade med smoking, såå snygg han var! Tihi.

Snygga tjejer!


Här är mina fina tjejer som träffades i Ume förrförra helgen. :)

Idag är jag ledig, och det är bara två dagar kvar till jul! Wie!
Jag har hunnit klippa mig samt varit på jul-lunch på handmottagningen och nu sitter jag och väntar på syster, Bo och sambon. :) Vänta, vänta...

Flyttkalas!

Eller iallafall om-möblering. Så här såg det ut för nån vecka sen när vi byte plats på skrivbord och hyllor i vardagsrummet:








Och såhär snygga är mina favvor-tjejer! Fick ju träffa dem i förra helgen då jag var upp till Ume på visit! :D Och snart får jag se dem igen då jag ska heja fram dem på tjej-Vasan!

Eller inte... Nu vill inte internet med flera bilder men nu är de inlagda på datorn iallafall, kanske hinner slänga in dem ikväll? Nu ska här lagas korv och makaroner!

Hemma igen!

Ja, som att komma hem! Inskolning, nej, vad är det? Första dagen tillbaka efter tre och en halv månad och fy fan vad jag är bra. Måste bara säga det en gång till, fyn fan vad jag är bra.

Första gången med cytostatika i bukport? Jajamensan, gick som en dans! :) Jag trivs med tempo. Nu vet jag med all säkerhet. Det kan kännas som om livet är riktigt jävligt efter ronden med hela "att-göra-listan" men när den är klar innan lunch och man dessutom avlastat för uskan man jobbar med känns livet ganska bra. Att man sen under eftermiddagen hinner packa upp hela Apoteksbeställningen och gå på möte med klinikchefen och ändå stämpla ut innan fyra, så är livet riktigt bra! Bådar gott inför morgondagen det här... :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på sista avsnittet av Good Wife för mina fötter gillar inte tempo! Haha. Men nu ska de få vila ett tag. Nice.

Ska slänga in lite bilder senare, ska tanka över dem på datan nu!

Nya friska tag!

Imorgon är jag tillbaka på "gamla" jobbet igen, underbara härliga 70B1! Lite nervöst men ska bli så kul! :)

Denna helg har bara gått såå snabbt men ändå såå längsamt! Vi, jag och Kocken, har bara suttit hemma och slappat! Nice... Men lite nytta har vi faktiskt gjort. Har varit en snabbis på stan och uträttat lite ärenden, slagit in alla klappar samt lackat dessa, klätt granen, MYST och åter MYST! Nu sitter jag framför datorn och kollar på Bones, det går ju på tv med men jag har missat första två avsnitten så måste kolla ikapp mig. :) Kocken är på inflyttningsfest hos en kompis men jag orkade inte förlja med eftersom det blir en tidig morgon för mig imorgon. Skönt att jag bara jobbar två dagar innan det är ledigt igen. Jo, jag gillar nog mina oregelbundna tider ändå! :)

Näe, nu ska jag tillbaka till Bones, om jag hinner ikväll ska jag slänga in lite flera bilder!