Bulgarien imorgon!

Sitter hemma i Sundsvall nu. Ska snart åka ner och hämta min älskling och så mamma. Sen ska vi hem, äta och sen åka ner till Uppsala igen! Och imorgon bär det av mot varmare breddgrader, BULGARIEN! Ska bli så härligt. :) Måste bara packa klart först. Älsklingen har lovat att hjälpa mig, dvs. ta bort hälften av kläderna som jag lägger fram! Haha. För övrigt så har det varit superhärligt att vara hemma en stund! :) Har hunnit med mycket känns det som. Och mina naglar är superfina, tack Freddie! (Kommer på det nu när jag använder dom för att skriva med och dom blänker så fint! :) Me happy! Sen så har jag ju varit på bröllop också! :) Mysigt värre. Näe, hinner inte sitta här längre nu. Måste iväg och hämta folket.

Annars längtar jag mest till skolan nu faktiskt. (Efter Bulgarien och en tjejhelg i Stockholm såklart.) Men det ska faktiskt bli ganska skoj att börja igen och så. Kollade på nya block idag på Birsta City. Vill ha ett block med hårda pärmar. Någon som fattar? Hittade ett fint på Granit men för 70 pix. Inte riktigt värt det. Men, skulle ju åka nu!

Sista dagen.

Ja, imorgon alltså. Men oj, vad det känns skönt! :) Hade en lugn men ändå okej kväll ikväll. Imorogn är vi FYRA uskor som jobbar så då blir det nog otroligt dött men det är ett bra gäng så då kan vi sitta och snacka en hel del... :) Ska hinna baka imorogn också innan jobbet så det får inte bli en så lång sovmorgon tyvärr... Men kan ju slänga ihop smeten och sen in i ugnen innan jag tar en lur i soffan... Tihi.

Har även kommit på att jag inte alls behöver släpa hela min packning till tåget till fots på fredagmorgon utan jag behöver ju bara ta med mig saker för en dag för sedan åker vi ju ner igen! Min mamma är nog smartast i världen. :)

Och imorgonkväll ska jag måla naglarna! Trodde aldrig att jag skulle längta efter det men åh, det gör jag nu! Och lite smålånga har de blivit. (Mätt i mina mått.) Tihi! Men nu ska jag slänga in lite musik på mp3-spelaren och sen lägga mig i sängen och läsa lite tror jag. Mycket kvar på "att-göra-listan" tills imorogn. Var och hämtade 12 böcker på bibliotiket idag inför kursstart! Ska bläddra igenom lite och kolla om det är någon som jag ska köpa! :) Smarta mig!

:)

Städastäda!

Uppdraget för dagen är att städa! Och skulle börja vid halv tio sa jag till mig själv men fastnade i min bok och kolla nu på klockan. Först ska jag bara ringa apoteket och sen kolla mina böcker som jag beställt! Och så sätta på lite bra musik på högsta volym såklart! :)


Fixar inför resan!

Om tio dagar åker jag till Bulgarien! Wie! Så nu ha rjag börjat att noga tänka igenom packning och lite sånt. (Har dock naturligtvis redan skrivit en packlista, det var flera veckor sedan!) Ska faktiskt börja packa lite ikväll tänkte jag! Har också börjat kolla runt vad för slags försäkringspapper och sådant jag ska ha med mig och skriver upp passnummer och annat smått och gott i plånboken och så! :) Duktiga mig!

Bokade en tågbiljett åt min älskling i morse. Hade velat åka med tåget vid nio men det var fullt så jag köpte en biljett till 07-tåget! Han blir kanske inte överlycklig över detta! Haha. Men bättre det än 5 timmar på bussen, eller? Fast han kanske hade velat åka 13-tåget men jag tänker inte säga att det fanns något sådant tåg! Tihi. 

Nu ska jag lägga mig och sova ett tag så att jag inte behöver somna i soffan hlav tio ikväll igen! :) 

En till tidig dag!

Tihi. Fick gå hem halv tre idag! Helt underbart. Synd bara att vädret är piss! Men det får gå. Var tvungen att tvätta ändå så det funkar. På väg hem från jobbet stannade jag till en snabb sväng på Classes för att inhandla lite lim och kom på att jag skull eju köpa ett tangentbord! Så gick till den hyllan och då var det halva priset, 49 pix! Great! :)

Ska iväg till syster sen och äta kräftor, idag är det ju officiella kräftpremiären! Sen blir det nog lite mys där men inte allt för sent, ska ju upp imorgon och jobba! Inte för att det troligen blir en så jobbig dag på jobbet men det är nästan värre att vara trött när det händer lite... Min kära älskling har fått en av sina cyklar nerkörda till Stockholm och då kom han (läs jag) på att han ju faktiskt kan ta ett senare tåg på morgonen och ändå hinna i tid! Så idag klev han inte upp förens klockan 7! Skönt för honom. Klockan 7 imorse hade jag jobbat i en kvart! Så det så.

Näe, nu ska jag ner till tvättstugan! Sista tvättningen innan Bulgarien! Eller måste nog tvätta en sista sväng hemma i Sundsvall kanske men men! Det räknas knappt! Åh, på tal om Sundsvall så har vi tydligen haft massor med jordgubbar hemma så jag hoppas att det finns någar kvar när vi kommer hem! :)

Tidig dag!

Här sitter jag hemma och utanför bara öser regnet verkligen ner... Hade tur idag. Eller tur och tur, vi har otroligt lite att göra på avdelningen (och enligt min chef så har vi ju varit så duktiga i sommar) så jag fick sluta 2 timmar tidigare idag! Så det är bara att tacka och ta emot och gå hem innan hon hinner ändra sig. :) Jag gick vid två. Trevligt! När jag kom ut duggade det lite lätt... Så jag cyklade ner på stan och köpte lite pyssel. (Måste ju ha något att göra resten av dagen, även om jag har typ 10 olästa böcker hemma!) Hinner köpa lite pyssel på tre olika butiker innan jag begav mig hemåt. Jag har just hunnit ställa in cyklen i förådet när himlen öppnar sig! Haha! Ibland har man tur. Så nu har jag värmt lite choklad och ska slänga mig i soffan med en god bok efter att jag fixat lite med några saker på internet! :)

För övrigt så har jag jobbat. Det går hur bra som helst! Det är lite att göra vilket faktiskt är synd men några nya saker lär man sig varje dag! Dagens nya lärdom: ta urinsticka på en patient som har kateter! Bara 6 jobbdagar kvar nu... Känns lite konstigt med ganska skönt. Men mest för att jag längtar till Bulgarien tror jag! Ska växla pengar på måndag!

Förra helgen var jag hos farmor... Det var hur mysigt som helst. Vi hade toppenväder. Det var faktiskt så varmt att farmor inte riktigt klarade av att vara i solen hela tiden så det blev mycket skugga och mycket kort-spelande! Inte mig emot. KOmmer nog få mig beskärda del av sol i Bulgarien. Roligast var nästan alla små grodor! När jag var liten kommer jag ihåg att det var så här mycket och så här små grodor men inte de senaste åren? Men iår var dom många och pytte-små!



På söndagen var det tänkt att vi skulle klippa gräsmattan. Men istället blev det Mission: Save the frogs! Haha. Jag klippte, farmor fixade med sladden (el-driven klippare) och jag försökte undvika så många små krakar som möjligt! Och det gick otroligt bra. Dom hörde när klipparen kom så gick man bara långsamt hann dom små liven undan! Tror jag? :P


En kväll innan kvällsdoppen tog vi en promenad och då kommer man till ett ställe där vi har täckning på mobilerna! Så då var det bäst att passa på att ringa såklart!


Blommor som hänger på hörnet av huset! :)


Självklart var vi ner och kollade på fåren några gånger!


Kanske Sveriges näst coolaste cykel?


Farmor efter ett av våra dopp! Sju gånger på tre dagar hann vi bada!


På måndagen mötte Kocken upp oss och så åkte vi Eckerö-linjen, farmor julklapp från oss! Vi åt god mat, spelade kort och handlade Tax-free! :)

Näe, nu har jag inte tid att sitta här längre! Ska krypa ner i soffan... Och lyssna lite på Jason Mraz kanske. Och så en bra bok och lite mer choklad... :) Sweet!