Alldelens, alldelens underbar!

Jag och Freddie håller på att fixa Mini-Me's hår. Och vi är mer nervösa än vad hon är kan jag säga! Wie. Så otroligt roligt och spännande det var med balen! Även om jag hade centimeterkort hår så fick jag ju fixa lite... Kan inte sitta här och hänga längre, måste locka! :)


Too much...

Denna vecka har förflutit otroligt snabbt ändå. Detta troligast beroende på att både jag och Freddie har tofflat något så otroligt mycket! Okej, Freddie är sjuk men ändå, ingen ursäkt! Men nästa vecka blir det ändring på detta. It's all about fika again! Vi ska bo på Wayne's, like back in the days! För nu har ju lönen kommit och då är det 3 veckor långa fika-på-Wayne's-förbudet upphävt! Sedan ska vi dessutom på fredagen gå på spa. Och ja, det ska bli otroligt skönt! Tihi! Bara vi två. Inga tofflor. Fast man måste ha på sig tofflor. Men man får låna där, vi slipper ha med oss våra egna. Dom börjar vi ju bli lite less på nu, kanske? Bara liiite...

Har inte riktigt tid att skriva mer... Ska packa, städa och sen göra något som man har på fötterna inomhus. Again! :)

Ihelgen blir det dock full fart igen! jag och kussarna ska ner till Syster i Uppsala. Och Bosse såklart! Mackan tenta-pluggar så han kanske man kan få en svag glimt av nån gång om man har tur! Vi ska även bada på lördagen med de andra kussarna. Sa jag att det skulle bli full fart? Börjar träna på att hålla andan under vattnet redan nu..!

Sjuk, igen, igen, igen...

Näe, jag förstår inte heller hur jag lyckas! Men sjuk är jag, igen. Jag har tappat räkningen totalt på hur många gånger jag har hostat/nyst/snyttit mig idag. Suck. Men vad gör man? Inte har jag den filmen som jag helst skule vilja se just nu hemma heller, så jag hade kunnat krypa ner under en filt i soffan och somnat till den. Icke! Nu blir det dock snart Anna Pihl och lite fika... Först ska jag bara få till lite bilder på facebook. (www.facebook.com)! Men snart klar med det. Kan ju inte nöta framför datorn hela kvällen, måste hinna med tv:n också ju! :)

Idag var en väldigt lugn dag på jobbet, kanske lite väl lugn... Men det var ganska skönt när jag var lite seg. Hann spränga lite glas och plasta mackor i princip innan jag tog bussen hem. Sen var jag och handlade, bara litegranna, för en sisådär 500 spänn. Undrar vart jag ärvt den genen ifrån mamma? :P

Nu ska jag snart få lägga mig. Okej, några timmar kvar men ändå, man kan ju få längta lite!

Här igen!

Blev ett alldeles för långt uppehåll nu... Suck, måste bli bättre på att nöta datorn! :P Senaste jag skrev var den 19 april och en hel del har ju hunnit hända sen dess! Jag har hunnit fylla år. 19. Liiite anti-klimax eftersom alla andra fyller 20 och får gå på systemet själva men jag är inte bitter, inte alls!

Sen så har jag hunnit varit ner en sväng hos syster under valborg! Otroligt roligt! Jag kom ner den 29:e, kvalborg. Vi kvalade in på ÖG's innan det blev sänggång för att orka upp klockan 8 dagen därpå. Vid strax efter 9 tog vi cyklarna ner mot ån för kunna ta bra platser inför det årliga å-racet! Mycket trevligt. Bäst var Pool-is bilen som hade tre poliser och en tjuv i besättningen. Mitt under alltihopa hoppar tjuven ner i ån (frivilligt!) och en polisman hoppar efter och det blir en simjakt! Polisen vinner och de båda släppas upp i båten igen! Efter å-racet var det dax för oss att bege oss hemåt för att fixa i ordning inför sill-lunchen. Där åts det köttbullar, sill och potatis och strupen svalkades av Hallands. Snapsvisor sjöngs och humöret var på topp! Efter det kom kussen från Stockholm och vi hann precis byta om inför champage-galoppen! Där köpte vi allt för många flaskor med allt för dyr champage och sprutade ut på varandra. Hur kul som helst! Det enda dåliga med den delen av dagen var den kalla promenaden hem, jag tror att det var den som gjorde mig förkyld, men det var det nästan värt! :) Sen duschade vi och byte om inför grillning och utgång  på kvällen. Middagen var trevlig och bjöd på fler snapsvisor. Tacka skåningen för det. Sen blev det lite förfestande innan vi begav oss till Snärkes! Efter pillande i öron, diverse konsumerande av drycker så slutade kvällen på det övre dansgolvet. Svettandes och helt omgivna av inte alltid så vackra pojkar. Jag och syster skyller ALLT på kussen! Sen blev det promenad hem och sänggång. Dagen därpå var vi väl inte direkt så aktiva men en promenad till pizzerian hann det bli innan vi skjutsade kussen till tåget. Sen slappade vi ännu mer, hämtade hem Farmor och lade oss igen. Dagen därpå åt vi på sushi-bar innan jag var "tvungen" att ta bussen...

...Till Arlanda och vidare till London! Där hade jag och Freddie mindre svårigheter med att hitta varandra, troligast för att min mobil inte ville fungera som planerat men vi har ju gått natur så vi lyckades til slut! Vi har sedan den stunden shoppat tills vi totalt höll på att droppa och nu är vi  hemma med allt för tunga väskor! Det var sjukt (sägs på Östersundska) roligt! Vi är panka, var inte ens ut nån dag men är ååh så mycket lyckligare än innan vi gjort av med ungefär en halv månadslön... Vi har knappt sett några secvärdheter, om man inte räknar Oxfordstreet men vi har ju sett dem alla föut! Joo, lite duktiga har vi faktiskt varit. Vi har gått på Harrods, varit på marknad i Camden Town och vi bodde faktiskt med utsikt över London Eye! Så det så... Annars så var den en otroligt fabulös resa! Vi hann också med att träffa Au Pairen, mycket trevligt! Och äta allt för mycket (och för dyr) Häägen Daz glass! Mmm... Inga Fish 'n' Chips fick jag men istället blev det många kvällar med billig kina-mat. Det var inte helt fel det heller ska jag säga! Natten på Heatrow innan vi for hem hade man kanske kunna tänkt sig att skippa men nu gick det inte att ordna på annat sätt och det var ganska skönt att slippa lägga 1500 spänn  på taxi eller sitta och nästan kissa på sig av nervositet på tunnelbanan och undra om man hinner... Mamma fixade tågbiljetter hem så efter en snabb fika på Donken fick vi gå mot tåget. :) Lite sömn på första tåget var skönt för att sen på mindre än 10 minuter ta sig från sista vagnen på första tåget och byta i Gävle, måsta åka hiss och släppa på allt för stora väskor, fick vi knappt några sittplatser på nästa tåg. I Söderhamn gick det dock av massa ungar så vi kunde sätta oss tillsammans! :) Sen kom vi hem, mammorna mötes och jag hann träffa Kocken innan han åkte på måndagmorgon... Wie! Jag kom då istället 45 minuter tidigt till jobbet men men! :)

Nu sitter jag och förbannar vädret, det var så soligt när jag vaknade men nu är det molningt, och ska snart ner och träna och sen på jobbet. 3.5-timmaras pass idag. Ganska skönt ändå... Imorgon är det barista-kurs, får se hur det går med den... Men nu ska va vara positiva! :)

Om du var här...