Slut på det roliga

Har just avnjutit en jobbfri dag - otroligt skönt! :) Blev en lång och stressig dag i lördags, på jobbet alltså! Men ja, jag orkar inte klaga eller stressa längre. Imorgon är det nya friska tag som gäller och nya arbetstider, 13-18.30, få se hur det går då? :) Annars så var lördagen mycket bra! Mysig middag och sen utgång. O'Learys även, 21-års gräns! Mihihi. Man ska ha kontakter. Eller ja okej, min syster fixade in mig... Men skoj som sjutton var det iallafall! Jag säger bara en sak: nu är jag på G så Åre får passa sig. Jaa, denna dag har inte bjudit på så jättemycket; hemlagad pizza till lunch, 'Fantomen på operan' - sådär måste jag säga, och lite mys och gos! Ingen träning, hur kan jag missa?, och inte heller nån fika, sorry älskling, I promise I'll make it up to you! Snart är det Miami Ink. iallafall, som jag har längtat, och sen ska jag hämta mamma! Har just lämnat syster och Marcus och hämtat pappa, middag på Big Boy. Mmm...

Just det! Får ju absolut inte glömma bort, hur kan man det föresten, den otroliga och helt fatastiska filmen vi såg i fredags, Casino Royale! Åh, Bond is back! Älska!!! Ska nog bara se den 2 gånger till på bio. 5/5, minst! :) Daniel Craig var kanon som den nya blonda och blåögda Bond, James Bond! Och inte såg han ju dålig ut naken heller, ja just det, naken! Måh, and you know what that means!

På tal om Måh så kom min älskade Ekorre in och hälsa på mig i fredags! MYCKET trevlig överraskning! Måh, måh, måhhåhå! :) Miss you most, ok?

Spelas mest just nu:
Sugababes - Easy
Anything that you want boy (you know I got it)
Anytime that you need it (you know I'm on it)
And whenever you're gone boy (I just can't stand it)
You just make me lose my mind

Höll på att glömma, köpte ett par skor till i lördags. Eller jag skickade ut syster att införskaffa mig ett par, jag jobbade, sa jag det? Underbara är dom... Och varma! Blir bra i vinter när KYLAN kommer, för den kommer... Snart hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback