Promis!

Åh, hade tänkt att träna idag på eftermiddagen men struntade idet och tog en långpromis i den sköna solen istället, lika bra träning ju! Imorgon blir det dock kanske gymet (om inte solen tänker skina lika klart då!).

Idag har den 6:e intervjun (till vår studie = c-uppsats för dig som inte har fattat det ännu ;P ). Gick ganska bra, har börjat få en lite rutin nu. Nästa vecka har vi de två sista, en på måndag och en på torsdag, sen är det bara börja skriva! Och inte ligger vi få farligt efter i tidsplanen heller, vi är ju så rackarns effektiva! Känns kanon!

För övrigt så har jag gjort lite mera transkribering idag, 1½ intervju, jippie, bara 1½ kvar då! :)

Nu ska jag dock snart sluta, ska fixa middagen, lasagne, så att den är klar och bara att skjutsa in i ugnen när kocken ringer och säger att han är på G hem.

Igår var vi och hyrde film! Myspys (gick ute i blåst och lite snö men när vi väl kom hem med de rackarnas filmerna och 1,1 kg godis, blir billigare om man kommer över kilot, då blev det mysigt)! Vi hyrde the Tournament (sågs igår, halvbra B-film ändå). Ikväll blir det the Lawabiding citizen och kvar till nån annan kväll i veckan har vi Duplicity. :) Trevligt värre.

Nu ska middag fixas, golven ska dammsugas, allmänt undanplock, nya ljus ska i alla ljusstakar och lasagne ska lagas så att det blir riktigt fredagsmys sen! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback