Databatteri!

YES! Var på stan idag och gjorde lite ärenden och passade på att hämta ut mitt paket med vårt nya databatteri... Och ja, det funkar! Wiho! Kanske man slipper ha datorn FASTMONTERAD i vägguttaget nu då, så det kan vara en bärbar dator, så som den faktiskt är! Haha. :)

För övrigt så har vi börjat packa idag... 6 dagar kvar, sen far vi. Bara 4 jobb-pass kvar! Tjoho. Dags att börja räkna ner? Helgen kommer nog att bli ett h-vete men sen så; dokumentation på måndag sen ett litet dagpass på tisdag (ett pass, då kan man nästan stå ut med vad som helst) och sen så ledig på onsdag, ska bara till jobbet 14-16 för kurs!

Resten av dagen har vi städat lite, rensat ur vårt skafferi... Sen en sväng på stan, lite ärenden; fixat badbyxor åt Kocken, ställt om/in nya glasögonen, shoppat födelsedagspresent till Freddie (!) och lite annat tjafs. Kocken blev tvungen att jobba kväll ikväll så jag är ensam och ska försöka hinna med lite mera plugg ikväll då! Men eftersom han jobbar ikväll blir han ledig både måndag och onsdag nästa vecka, wiiie!

Nu ska jag sätta igång med lite plugg och bara le åt att datorn faktiskt börjat fungera som den ska nu. Tog bara en helrensning av program och ett nytt batteri så... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback