Enköping!

Idag skulle vi göra Enköping efter praktiken. Haha. Vi satt på ett supermysigt kafé iallafall och fikade en stund och sen gick vi på H&M. Sen var vi färdiga. Kom hem för ett tag sen och är trött... Men måste sätta mig lite med latinet tills imorgon. Ska kanske försöka klippa mig imorgon så måste ha gjort latinet idag, kan inte göras i sista stund imorgon! Ja, ska sätta mig med det nu så jag kan slänga mig i soffa sen framför Äntligen hemma och House! :)

Kommentarer
Postat av: Matsdotter

Åhh shopping! :) Har stillat mina begär med att shoppa på internet och det som erbjuds, jag kan fan stilla nerven med vad som helst bara jag får bränna pengar, hehe.. igår blev de elektronikgrejjer. För några dagar sen vart de medicin lexikon och hackysacks, ja du ser ju själv!



London låter underbart, shopping och någon häftig konsert där kanske...?! :D



Julen känns långt borta, kan ha att göra med klimatet här, men det kommer bara skramla till så kommer jag hem det vet jag vi ska ju ha tentaperiod innan så då går nog tiden fort, börjar bli endel att göra nu.



keep rubbing it in bara, New York skulle jag inte tacka nej till, jag får väl nöja mig med Budapest nån helg framöver, nått spa kanske... hihih, ska finnas bra sådana har jag hört.



Har du bestämt nått du ska shoppa redan?



Nej jag lovar att post är på väg, och inga tre veckor. Det konstiga är att de går skitfort att få grejjer hit, men härifrån... nejdå!

Jag trivs, överlever... :) Sverige börjar blekna.. hehe.. Love! KRam!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback